zeer positief

Ik ben erg blij met alle producten van Skincare. Ik ben ontzettend allergisch maar van deze producten heb ik helemaal geen last en ze zijn super fijn.

Snel geleverd en fijne producten.

Suncover SPF 30 is een fijn product dat goed uitsmeert en prettig aanvoelt op de huid. Zuinig in gebruik. Als de fles leeg is, bestel ik weer!

Zeer snelle levering, uitstekende service!

Niet alleen zijn de producten fantastisch, ook de zeer snelle service en deskundig advies zijn top!

Heerlijke producten en altijd binnen 1a2 dagen geleverd

Super fijne produkten!!

Huid voelt niet trekkerig na de cleanser. Toner daarna. Dan de exfoliant. Die is geweldig!!!! Huid is glad en egaal. Ik hadeen pigmentvlek aan de zijkant van mn wang...nu al stukken minder. Daarna gebruik het Vit A serum en dan de moisterizer. Dit is mn avond routine. In de ochtend weer cleanser toner moisterizer én suncare spf30

Eindelijk mijn rosacea onder controle

Sinds een half jaar gebruik ik de produkten van dr Ultee en eindelijk heb ik mijn rosacea onder controle! De reiniger in combinatie met de andere produkten werken voor mij heel goed. Leuke bijkomstigheid is dat de flesjes mooi gestyled zijn! Goede kwaliteit/prijs verhouding is ook niet onbelangrijk. Ik ben en blijf fan!

Ik gebruik het al jaren naar volle tevredenheid. Elk uitstapje naar een ander merk brengt me uiteindelijk toch weer terug naar Jetske Ultee Skincare!

Goede informatie & snelle levering

Fijne website, goede info en een snelle levering.

Maakt je huid echt mooier!

Zeer tevreden over de producten! Echt een mooi resultaat.

heerlijke producten

Heb de bronzer, powder brush, exfoliant en suncare 30 gekocht. Alle 3 toppers! Gebruik de producten al een tijdje en altijd tevreden geweest. Ook de klantenservice is top.

Het wordt altijd snel bezorgt. En daarnaast ben ik erg tevreden over de producten. Ik gebruik de hele lijn en ik heb daardoor veel minder last van puistjes en rosacea. Ik gebruik ook de bodylotion en sindsdien geen last meer van hitte uitslag of huidschimmel. Mijn huid is echt gezonder en sterker geworden.

Hele mooie goede producten, snelle levering

De producten zijn stuk voor stuk hoge kwaliteit. Je merkt het meteen aan je huid. Ik wil niets anders meer. Levering altijd snel. Mooi en verantwoord verpakt

Top creme, problematische verpakking

Ik ben al jaren een groot fan van de lijn van Dr Jetske. Vooral de moisturizer is een favoriet. De verpakking is echter al tijden een ergernis. Er komt dan niks, uit, dan weinig, dan veel. Soms denk ik zelfs een foutief product te hebben ontvangen, en dan komt er toch weer meer uit. En dan weer weinig. Best frustrerend soms.

Fijn product en snelle levering

De afhandeling van de bestelling was verder ook prima.

Fijne dagverzorging

Alle producen zijn fijn om te beruiken.

Fantastische producten!

Al langere tijd gebruik ik met veel enthousiasme de producten van Dr. Jetske Ultee! Fijne producten in gebruik en fantastisch voor je huid!

Super product al jaren favoriet

Super fijne dag en nachtcreme. Mijn huid is nog nooit zo rustig geweest. Een echte aanrader.

Goede producten voor de gevoelige huid. Snelle levering.

Snelle service.

Vandaag besteld, de volgende dag ontvangen.

Exfoliant glycolzuur

ondanks 1x gebruik, vertrouwen in dit product om het dagelijks te gaan gebruiken. De crème voelt lekker koel en zacht op de huid. Ook fijn dat je het niet af hoeft te spoelen!

Fantastische producten

De producten geven mijn huid de juiste ondersteuning. Mijn huid oogt frisser en voelt schoner aan. Kan niet meer zonder moisturizer en zonbescherming

Snelle verzending en goed verpakt

top service en het beste voor mijn huid tot nu toe

sinds een aantal jaren gebruik ik nu Uncover en ik merk geen verschil met de peperdure producten die ik daarvoor gebruikte. in positieve zin dan. ben zeer tevreden.

Prima product

Smeert goed uit zonder witte waas achter te laten. Neutrale geur en redelijke prijs. Voldoet uiteraard aan de eis om niet te verbranden. In alle opzichten een fijn product.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA