Niet goed

Mijn kleding wordt geel groen en laat zich zeer moeilijk wassen. Ook krijg ik nog geen antwoord op mijn vragen hierover.

Prettige huidvriendelijke middelen.

Al meerdere malen via ultee besteld. Goede prijs kwaliteitverhouding. Prettig in gebruik. Huidvriendelijk.

Super blij

Ongeluk gehad bet bezorging. Snel opgelost, goed klantenservice, goed kwaliteit....heel blij

Informatief boek

Het boek geeft heldere en duidelijke informatie over de huidverzorgingsroutine.

Zachte producten

Hele fijne producten die mijn huid heel zacht maken. Ook goed met oneffenheden of pukkeltjes. Adviezen van de klantenservice ook voor alles wat van binnenuit op je huid werkt. Heel tevreden en niet meer anders!

Had er meer van verwacht.

Ik gebruik het 5 stappenplan maar ik kan nu niet zeggen dat ik mijn huid ervan zie verbeteren...had van het vitamine A serum ook meer verwacht...ik denk dat als alle creme's op zijn ik geen nieuwe meer bestel.

Fijne Zonnebrandcreme. Niet vet. Biedt goede bescherming. Zonder geur. En een mooie fles.

Super product!

Voor mijn collega's bouwvakker is dit een fantastisch product. Velen staan soms dagelijks in de brandende zon en hebben goede zonbescherming nodig. Dit product is daarbij een zeer goede hulp!

Wat een uitstekend maatwerk en service!!

Huidtherapeute van het skincare center stelde een paar kleine wijzigingen voor in mijn dagelijkse huidroutine. Daar pluk ik zichtbaar de vruchten van. De producten van het 5-stappenplan zijn zo enorm effectief voor mijn huid, dat een andere frequentie qua wat wanneer smeren beter voor mij uitpakt. Dank jullie wel!!

Fijne zonnebrand die niet plakt en ruikt.

Prima zonnebrand voor de gevoelige huid. Heb heel gauw uitslag maar bij deze niet. Plakt niet en dat is super fijn. Echt aan te raden.

Goede ervaring met andere producten van Jetske

Het was een cadeautje voor een goede vriendin,ik hoop dat ik haar er blij mee heb gemaakt.

Gemakkelijk bestellen, snel geleverd!

We hebben een fles zonnebrandcrème besteld, Door de informatie op de site was de keuze gemakkelijk te maken, de volgende keer bestellen we hier weer!

Prettige structuur en geur!

Blij met dit product en ik beveel het iedereen aan!

(H)eerlijk producten

Fijne duidelijke website, mooie producten. Ik gebruik de dag verzorging en sommige producten uit de make up lijn. Mijn huid was inde verschillende seizoenen vaak droog en schilferig, daar nu letterlijk nooit meer last van. Ook de make up is erg natuurlijk, fijn aan te brengen en houdt lang. Voor mij nooit meer anders!

Nog niet bekend. We gaan woensdag naar Spanje en gaan het daar uit proberen

Niet bekend

Eerlijke en Werkzaam!

Al een aantal jaren gebruik ik de producten van Dr. Jetske Ultee en ik ben meer dan tevreden! Ze doen wat ze beloven en mijn huid is merkbaar in een betere conditie geraakt :-)

Top producten

Hele fijn producten

Goede bescherming en geen uitslag

Goede bescherming en bijna geen uitslag meer

Heerlijk spul

Fijne zonnecreme

Super fijne zonnecreme. Smeert goed uit, laat geen witte waas na en het belangrijkste: ik heb geen last van zonne-allergie meer. Mis alleen wel een lekker fris geurtje. Deze zou er middels een natuurlijke vorm echt wel in kunnen. Maar al met al ben ik er erg blij mee!

Echt werkende producten.

Mijn huid is niet meer schraal, heerlijke producten.

Eindelijk geen huidirritatie meer!

Sinds ik deze producten gebruik is mijn huidirritatie en overgevoeligheid met 80% gereduceerd.

Al paar jaar deze bodylotion voor mijn extreem droge huid!

Super producten

Mijn huid voelde vaak trekkerig aan, smeerde meerdere malen per dag. Sinds deze lijn te gebruiken voelt het de hele dag heerlijk aan!

Fantastisch!!

Nog niet eerder zo’n gave huid gehad! En ben “pas” 53 jaar jong. Een verademing!

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA