Kwalitatieve producten en snelle levering

De producten komen steeds zeer snel toe en zijn van hoge kwaliteit. Voor mij zijn de gewone producten te duur, maar we komen steeds terug voor de zonnecreme!

Producten bevallen mij prima.

Snelle levering is ook fijn.

Gebruik al jaren alleen deze produkten

Ik heb snel pigmentvlekken en kan allergisch reageren op diverse merken. Ook de hele dure. De produkten van Jetske Ultee, via internet gevonden en geprobeerd. Is al jaren geleden, sindsdien alleen nog haar producten gebruikt. Mijn huid is verbeterd, minder pigmentvlekken, rustig en al zeg ik het zelf, jong ! En ik ben 67. Dus zeer tevreden. De hele familie gebuikt haar zonnecreme!

Het product was er snel.

Top zonnecrème

Fijne zonnecrème die heel gemakkelijk uitsmeert en daarnaast goed beschermd.

Snelle levering. Gebruik al een paar jaar Suncover 30 tot volle tevredenheid.

Mijn bestelling is zoals altijd weer met veel zorg verpakt en snel geleverd.

Mooie producten die doen wat wordt beloofd!

Prachtig merk!

Top product.

Beschermt goed, prettig in gebruik. Fijn dat het ongeparfumeerd is.

Heerlijke producten snel geleverd

De producten zijn erg goed en geven snel zichtbaar resultaat Het is jammer dat de inhoud vd flesjes zo weinig is De producten zijn snel op

Betrouwbaar!! Prijs kwaliteit klopt.

Heel erg tevreden. Zit te wachten op meer producten, zoals bv douchegel. Ik vind de concealer en de sunpowder minder mooi van kleur. Gr lia

Fijne zonnecrème

Dit is al de 3e jaar dat ik de zonnecreme bestel. Fijn in het gebruik en werkt goed. Bestelling netjes en snel geleverd.

Prima product

Smeert lekker uit.. plakt niet, glimt niet. Voelt uitstekend..

de zoveelste fles body cream, nog altijd de beste

Al jaren mijn favoriet. Als scheercreme en als body cream (ook geweldig in de winter met droge lucht).

Fijne zonnebrand voor het hele gezin

Ik heb een erg gevoelige huid en krijg meestal direct uitslag van een crème. Heb al veel producten uitgeprobeerd. Gebruik sinds 6 jaar alle producten van dokter Jetske en ze bevallen allemaal erg goed, wil nooit meer iets anders.

Fantastisch.

Ik vind de producten in een woord fantastisch.

Makkelijk te bestellen snelle levering

Ik vind het heel fijn dat je s’avonds een bestelling plaatst en vervolgens wordt de volgende dag alles geleverd Wat wil je nog meer

Fijn product

De zonnebrand smeert fijn, niet plakkerig. Erg jammer dat er nog micro plastic in het product zit...

De zonnebrandcrème is zacht en smeerbaar en laat een mooie glans achter.

Ik was niet eerder bekend met dit merk. Het voelt heel zacht aan en laat geen witte waas achter. Echt een heel fijn product. Blij mee!

Snelle verzending en gratis! Alleen jammer dat er piepschuimbolletjes in de verpakking zitten, beetje overbodig

Geen poespas wel meteen duidelijk effect

De producten werden als beloofd direct geleverd de volgende dag. Fijne verpakking zoals gezegd zonder poespas maar na twee dagen zachtere huid, minder zichtbare poriën en van alle producten heb je maar weinig nodig dus zuinig in gebruik. Mijn huid is rustiger en ziet er gezonder uit. Zeker een aanrader!.

Uitstekende service

Goede service, met zorg uitleg over het gebruik van het product, lief en leuk kaartje, kortom, uitstekend.

Betrouwbaar, fijn product en snel geleverd!

Heerlijke crème

Mijn huid gaat er steeds mooier uitzien. Top product.

Fantastische producten

Ik gebruik de moisturizer al een jaar of 8. Sinds het allereerste gebruik heb ik nooit meer last gehad van pukkeltjes of vlekjes. Ook de Toner, de Suncare en de Repair Cream zijn heerlijke en effectieve producten. Voor mij niks anders meer!

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA