Ik ben de producten van het skincare 5 stappenplan ongeveer anderhalve maand geleden gaan gebruiken omdat ik al een tijd veel last had van een gevoelige huid: roodheid, bultjes, soms was mijn huid een beetje vettig dan weer heel droog… Het zag er gewoon niet goed uit. Ik heb het gebruik van de producten opgebouwd zoals uitgelegd in de bijsluiter en na een week of twee begon ik al duidelijk verschil te zien: mijn huid werd rustiger en minder rood en de kleine bultjes die ik vooral op mijn voorhoofd had trokken ook weg. Nu, ongeveer anderhalve maand later, ziet mijn huid er echt heel goed en gezond uit; ik zou de producten absoluut aanraden, zeker ook het proberen waard als je wat last hebt van huidproblemen/irritatie. Ik ben vooral fan van de exfoliant, omdat hij heel mild is maar je huid wel echt mooi helder maakt.
Wat goed om te horen dat je huid zo is opgeknapt na het gebruik van de producten. Dat is waar wij het voor doen.
Na een hormoontraject van jaren en een pittige zwangerschap was het tijd om weer even in mezelf te investeren! Mijn huid voelt na een week al beter, de producten zijn zacht er zit een hele subtiele geur aan die heeerlijk is. De service vanuit de klantenservice is ontzettend snel en klant gericht. Het voelt als heel eerlijk en niet dat ze je iets aansmeren om te verkopen. Ik ben verkocht!
Erg vervelend dat je zo'n zware tijd achter de rug hebt. We gunnen je al het beste en wensen je veel plezier met onze producten!
Gebruik al jaren de suncover zonnebrand. Vrij van meuk en alleen goede verantwoorde ingrediënten .
Hierop willen wij simpelweg een groot dankjewel zeggen!
Ik gebruik meerdere producten van Dr Jetske. Mijn huid reageert er heel goed op en altijd snel een nieuwe in huis!
Geweldig!
Ik heb inmiddels de moisterizer, vitamine A serum en nu de cleanser aangeschaft. De producten bevallen me heel goed. Mijn huid voelt zacht en verzorgd. Ben mijn huidige producten van andere merken aan het opmaken en wil graag alle producten van Dr Jetske gaan gebruiken. Kan het iedereen aanraden!
Fijn dat de producten goed bevallen. Erg leuk dat je je huidverzorging regime wilt gaan uitbreiden. Mochten we je hier nog bij kunnen helpen, horen we het graag.
Zeer effectief, ook mijn zoon van 16 jaar oud wil en kan niet zonder, een echte aanrader!
Heel fijn om te horen...
Snelle levering, en een goed product
Bedankt Petra!
mijn huid is zacht en goed gehydrateerd de hele dag.
Wat heerlijk!
Een aantal jaren geleden begonnen met Jetske Ultee exfoliant, op het moment dat ik als 30+ er opeens last kreeg van fijne pukkeltjes. Ik heb altijd een super huid gehad (ook als tiener), dus ik wist mij geen raad toen last kreeg van mijn huid (als was dit op kleine schaal). De exfoliant en toner bevielen zo goed, ik zag echt mijn huid transformeren. De iets vettige T-zone waar ik eerder mee dealde met wat matting papier en/of poeder, was ook weg. Héél erg blij mee en inmiddels gebruik ik alle spullen van Jetske. De investering absoluut waard. Voelt lekker, ruikt neutraal, top.
Dit is waar we het voor doen! Dank je wel Myrou.
Dr. Jetske Ultee straalt klasse en kwaliteit uit, dit uit zich in alles (van website tot aan levering van de producten). Ik ben altijd goed geholpen. De levering is mega snel. De website is overzichtelijk en makkelijk in gebruik! Ik ben ontzettend tevreden als vaste klant.
Namens mijn hele team: bedankt voor je mooie review!
Voedende body cream voelt geweldig. Huid is rustiger dan voorheen en niet meer droog. Zeer tevreden en ik beveel dit product aan.
Sinds een aantal jaren gebruik ik alle producten van dr Jetske Ultee. Ik ben begonnen met de zonnebrandcreme. Daarna ben ik ook de verzorgings producten voor gezicht en lichaam gaan gebruiken. Ook allemaal hele prettige producten die doen wat ze moeten doen en heel prettig op de huid voelen. Ik heb nu net ook de beautybox besteld. Hoe die bevalt kan ik nu nog niet zeggen maar zal net als de rest ook fijn zijn in gebruik. Ook als je een vragen hebt over de producten is de klantenservice van dr jetske Ultee goed te bereiken en krijg je vriendelijke medewerkers aan de lijn die je prettig helpen en goeie informatie geven over producten. In 1 woord geweldig!!
Optimale skincare. Ik zeg dit ,omdat ik de hele lijn al tig jaren gebruik.
Fijne producten die goed te verdragen zijn met een gevoelige huid.
Wat een fijne crème! Mijn man heeft bijna drie maanden in het ziekenhuis gelegen aan een infuus en daarna nog een open hart operatie ondergaan. De narcose en alle andere medicatie zorgen ervoor dat hij een enorm droge huid heeft gekregen. Vooral zijn voeten(enkels en voetzolen) zijn heel erg droog en de huid hier en daar gebarsten. Ik masseer nu driemaal daags een beetje Jetskes Repair crème op deze plekken en het is duidelijk dat de crème zijn werk goed doet! Ben nog maar net begonnen met smeren, maar zie dat de huid zich al begint te herstellen en de ruwe, droge huid is ook al een stuk zachter geworden. (en de huid van mijn handen ook) Aanrader!
Af toe een make-up loze dag is heerlijk, echter zonder deze crème begin ik mijn dag nooit.
3 jaar geleden begon ik veel last te krijgen van hormonale acne. Wanhopig opzoek naar een werkende gezichtslijn, kreeg ik dé tip van mijn moeder. Het duurde even voordat mijn gezicht herstelde, maar tijdens dit traject ben ik bij vragen zeer goed geholpen door een van de huidtherapeuten. Bereid om de tijd te nemen, mee te kijken en te adviseren. En inmiddels, samen met mijn moeder, compleet verliefd op alles van Dr. Jetske Ultee! Wij willen nooit meer anders!!!
Echt hoor, avonds besteld, de volgende dag in huis. Echt super. Thx. Tip: de verpakking was overdreven groot en weinig duurzaam. Kan je onderzoeken of 1 zo'n vitamine a serum verstuurd kan worden met brievenbuspost, en zonder al dat piepschuim? Groetjes, Barbara
Overzichtelijke aantal producten voor de dagelijkse verzorging. Het plakt niet, en irriteert ook niet. Mooie producten om goed en verzorgt de dag te beginnen, voor te zetten en af te sluiten. Dr Jetske Ultee blijft voor mijn gevoel zich ontwikkelen, bewust willen zijn wat nodig is om te doen. Én, zeker niet te vergeten, goede service, snelle en goede levering, snel reageren op vragen en opmerkingen vd klant!!
Goede producten
Werkt voor mij het beste met mijn toch lastige huid. Bij bestellen vaak dag erna al in huis. Heel blij mee
Sinds iets meer dan twee maanden gebruik ik de producten van dr. Jetske Ultee. Daarvoor was ik al drie jaar bezig via de huisarts en dermatoloog om mijn huidconditie te verbeteren. Ik had namelijk plotseling last gekregen van een rode/geïrriteerde huid met puistjes. Na alle antibioticakuren en zalfjes geprobeerd te hebben wees iemand mij op de huidverzorging van dr. Jetske Ultee. Voor het eerst sinds lange tijd is mijn huid nu een stuk minder rood en heb ik nog maar zelden een pukkeltje.
Ik gebruik deze al jaren voor het hele gezin! Ik kan het iedereen aanraden. Voordelig en zonder allerlei ongezonde stoffen, dus veilig in gebruik.
Fijne producten. Mijn huid is er echt van opgeknapt. Rustiger en beter gehydrateerd. Geen velletjes en trekkerige huid meer. Daarnaast wordt het altijd verpakt en snel geleverd.
Fijne producten en snelle service.
7 Kon Emmaplein
Rotterdam 3016 AA