Geweldig!

Hele fijne zonnebrandcrème. Had hiervoor die van Vision maar deze is fijner. Ik heb echt n ontzettend gevoelige huid. Maar deze crème smeert goed uit en laat geen witte waas achter. Verdraag deze crème goed, voelt prettig ook op mijn gezicht. Zit gelukkig geen parfum in. Mooie en praktische fles. En verzending zoals altijd dik voor elkaar, supersnel.

Na 20 jaar éindelijk de juiste producten gevonden!!

Een aantal maanden geleden ontmoette ik een vrouw (ongeveer 50 jaar) met een prachtige huid. Ze vertelde mij dat ze eigenlijk een moeilijke huid had vroeger, maar nu al paar jaar de producten van dr Jetske Ultee gebruikte. Ondertussen gebruik ik haar producten al enkele maanden (ondertussen bijna alles aangeschaft ;-), en ik zie duidelijk een verschil. Mijn vette huid met oneffenheden & pigment vlekken is opmerkelijk egaler en minder glimmend geworden. De exfoliant en vit A serum doen hun werking goed. Heel blij deze producten te mogen ontdekken!!

Fijne dagcrème

Voelt niet vettig aan, trekt goed in, fijn in gebruik door het pompje en helemaal super in combinatie met de andere producten van Jetske. Het kost wat maar dan heb je ook wat!!

Fijne toner

Heerlijke toner voor mijn droger huid .

Ik wil nooit meer anders!

Na een zoektocht naar de juiste gezichtsverzorging kwam ik op advies van een collega bij dr. Jetske Ultee terecht. Daar waar ik bij andere merken het idee had dat het te weinig voor me deed of juist een allergische reactie gaf (jeuk! Echt niet tof!) zijn deze gezichtsverzorgingsproducten fantastisch! Het advies na het invullen van de skin-check klopt en je krijgt snel reactie bij vragen. Ik heb de zonnebrandcreme voor het hele gezin gebruikt afgelopen zomer en zelfs mijn jongste die snel reageert (rood/bultjes) op veel van dit soort producten is de hele zomer blij geweest! Kortom, ik ben heel blij dat ik het geprobeerd heb en wil nu nooit meer anders!!

Super snel

Fijne producten, zeer zacht in gebruik je merkt zeker verschil, snelle levering. Keurig verpakt.

Goed!

Ik zocht een crème voor het teken van een nieuwe tattoo. Deze repair crème is gewoon goed! Na een week is mijn huid geheeld.

Fijne winkel

Fijne winkel met goede producten, prijs en service

Fijne zonnebrand

Smeert heerlijk en super geschikt voor de gevoelige huid. Ideaal dat je deze zonnebrand voor het hele gezin kan gebruiken en geen witte waas

Snel en professioneel

Zeer snel binnen en zoals gewoonlijk weer een erg goed eerlijk product. Netjes verpakt

Brengt makkelijk aan

Fijn product. Makkelijk aan te brengen zoals alle producten. Zodat je weer snel door kunt met de volgende stappen

Goed product, goed gevoel...

Gebruik het al jaren, ben een trouwe klant, het maakt dat mijn huid er stralend uitziet zonder een make-up masker-effect, erg blij mee.

Mijn huif is er van op geknapt.

Heerlijke voedende creme waar mijn gezicht er blij en stralend van uitziet. Het is het geld meer dan waard.

Fijne crème, niet vet, huid blij

Ik gebruik de hele lijn nu een aantal maanden (gevoelige huid bleek beter te passen dan producten voor normale huid) en ik ben daar tevreden over. Het heeft wel wat langer dan een maand geduurd voordat ik dat met overtuiging kon zeggen. Sinds ik overgestapt ben op gevoelige huid gaat het veel beter en ziet mijn huid er meestal rustig en goed uit. En dat dit niet altijd zo is, heeft met hormonen te maken, geen ontkomen aan ;-) Ik zou het zeker aanraden te proberen en niet te snel op te geven. Dat is het absoluut waard wat mij betreft.

Producten die echt iets doen!

Ik ben al jaren fan van de producten van Jetske Ultee, ik gebruik de gezichtsverzorgings producten en merk een zichtbare verbetering van de conditie van mijn huid. Ook gebruik ik de zonnebrandcrème voor gezicht en lichaam en sindskort de handzeep. Allemaal top producten voor een goede prijs die echt iets positiefs doen voor je huid!

uitstekend en vlot besteld

heel fijn dat ik de dag en dagdeel van het bezorgen zelf kon uitkiezen en het klopte precies. is het mogelijk om geen piepschuim te gebruiken, maar wat anders? Ultee is voor mij de enige die piepschuim in de verpakking stopt

Mooi product, snelle levering

Erg tevreden.

heel blij met de producten

Ik gebruik nu bijna een jaar de pruducten, en ben zeer tevreden. Ik gebruik alle proucten van reinigen tot de suncare. Sinds kort gebruik ik het vitamin Serum A, en vind het een geweldig product. Ik heb echt het idee dat mij huid rustiger is. De foundation geeft een mooie natuurlijke dekking. De bronze gebruik ik als blush. Kortom heerlijke producten.

Binnen een week al resultaat

Heb sinds enkele jaren een variant van Rosasea. Een paar jaar geleden bij Jetske meegedaan aan een onderzoek en de roodheid werd heel veel minder. In een periode met minder geld gestopt en andere producten gaan gebruiken. De laatste maanden was ik weer erg rood en toch het serum weer besteld. Ik ben helemaal blij. Binnen een week werd de roodheid al minder. Zal altijd wel een rode gloed houden maar dit is super.

Geweldige produkten voor mijn wat onrustige heel gevoelige huid! Gebruik niets anders meer! Ben zeer tevreden!

Goed product voor een goeie prijs

De suncover geeft een mooie glow en is betaalbaar. En klantenservice is erg behulpzaam

Fantastische lijn!

Jarenlang gebruik ik al de verzorging en de make-up lijn. Tussendoor wel eens een beetje afgeweken door mijn schoonheidsspecialist maar steeds weer terug naar Uncover omdat dat het beste werkt! Het zou fijn zijn als je ook voor een schoonheid specialistische behandeling een salon kon vinden die de producten gebruikt zodat het niet "botst"met elkaar. De service is goed. Het zou mooi zijn als het ook verkrijgbaar was in de winkel. Groetjes van een tevreden afnemer uit Brabant!

Fijne website en snelle bezorging

Fijne producten die zorgen voor een gladde huid.

Dè oplossing voor mijn huidproblemen!

Naast de supersnelle bezorging zijn het simpelweg ontzettend fijne produkten die zelfs mijn eeuwige jeugdpuistjes deed stoppen!

Nooit gedacht

Zonnecrème is vettig, smeert niet gemakkelijk uit en ruikt overheersend … dacht ik altijd… niet dus! Wat een leuke beleving! Zelfs manlief smeert met plezier op zijn snoet! Dankje, benieuwd naar meer producten nu!

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA