Ik gebruik nu ruim een jaar de gezichtverzorgingsproducten en ben hier heel erg blij mee. Na mijn tweede zwangerschap is mijn huid nog vrij lang onrustig geweest en na ongeveer een maand gebruiken (de exfoliant heb ik langzamer dan aangeraden, opgebouwd en gebruik deze gemiddeld 2x per week), was mijn huid in zichtbaar betere conditie. Eerlijk is eerlijk, ondanks veel gebruik van zone factor producten, al minstens 10 jaar en dan sinds een jaar met deze producten, merk ik wel dat ik na mijn 35e toch meer pigment-vlekjes in mijn gezicht krijg. Het blijft verzorging en geen tovermiddel. Onlangs de foundation uitgeprobeerd en ik ben helemaal weg van de structuur, dat vind ik echt een geweldig product. Alleen zit er met mijn lichte huid met roze ondertoon geen geschikte kleur voor mij bij (de lichtste is nog iets te donker en niet de juiste ondertoon voor mijn huid). Dus aub uitbreiding van het kleur palet.
Beste Linda, wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze producten; daar zijn we erg blij mee. En ook bedankt voor het delen van je suggesties en wensen voor de make-uplijn. Goed om te weten! Dr. Jetske Ultee is altijd bezig met het verder ontwikkelen van producten, dus wie weet wat we in de toekomst nog gaan doen. Tot slot: vind je het fijn om nog eens samen te kijken naar je pigmentvlekjes? Neem dan even contact op met een van onze huidtherapeuten via de Klantenservice.
Goede eerlijke producten, fijne uitleg met zeer snelle levering. Heeft voor mijn huid goed gedaan.
Beste Francien, bedankt dat je dit leuke bericht hebt achtergelaten. We vinden het erg fijn om te lezen dat de producten écht wat voor je huid doen.
Precies de juiste balans voor mijn huidverzorging en make-up.
Wat fijn om te lezen José. Dank je wel voor je review en hoge cijfer!
Bedankt voor je review Tami. We zijn erg blij met jouw 10!
Zelfs een hele set bij mijn vriend thuis gezet zodat als ik daar slaap niet zonder hoef!! Body cream, stappenplan voor gezicht en makeup!! Alles is top. Aanrader voor iedereen die een goede & gevoede huid wil.
Wow! Dat is nog eens handig. Heel leuk om te lezen dat je ook zo tevreden bent met onze make-upproducten. De mooiste make-up is wat ons betreft de make-up die je bijna niet ziet (maar ondertussen wel wat dóet voor je huid). Bedankt voor je mooie woorden: echt top!
ik ben heel blij met de producten, ik ben nu 70 jaar maar iedereen schat mij 50 jaar
Jeetje Elly! Wat een mooi compliment.
Mijn nieuwe lief beschreef mijn huid als fluweelzacht. Dat wil je horen! Nu sla ik de body cream na het douchen noooooit meer over!
Wat leuk zeg wat je schrijft. Dat zijn nog eens mooie woorden Barbara! Daar doen we het voor.
Mijn parfumerie zaak is niet blij dat ik Dr. Jetske Ultee heb ontdekt. Altijd zeer dure merken gebruikt, maar nooit het resultaat gehad wat ik nu heb. Raad het iedereen aan.
Enorm bedankt voor je mooie aanbeveling Ineke!
Fantastische producten, goede uitleg. Super snelle service/levering.
Tien x bedankt voor je mooie cijfer Daniëlle!
Mijn hele leven worstelde ik met een extreme talgproductie. Met de cleanser en toner is mijn huid helemaal in balans. Top producten!
Jeetje Caterina, wat fijn om te lezen! Bedankt voor je mooie review.
Een aantal jaren geleden kreeg ik plotseling problemen met mijn gezichtshuid die onverklaarbaar waren, terwijl ik niet de minste productlijn gebruikte. Allergietesten via de Dermatoloog hebben niets opgeleverd. Toevalligerwijze kwam ik via internet de productenlijn van Dr. Jetske Ultee tegen. Ik ben deze gaan proberen met een fijn resultaat. Alle producten zijn aangenaam op de huid en mijn gezichtshuid is er zeker niet minder van geworden.
Wat fijn om te horen dat de producten aangenaam voelen op de huid en je hierbij een mooi resultaat hebt Jeliza. Mocht je ooit vragen hebben naar aanleiding van alle informatie op de website, laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder!
Ik gebruik nu al ruim een jaar de gehele skincare van dr Jetske Ultee en zie duidelijk een (5 stappenplan) verbetering in mijn huid. Mijn huid voelt zachter aan en ik hoef mij niet druk te maken over allergische reacties! Mijn lievelingsproducten zijn de cleanser en moisterizer.. bij deze twee producten merk ik het effect meteen!
Alweer ruim een jaar, wat leuk om te lezen! Hopelijk mogen we nog heel lang deel uitmaken van je dagelijkse huidverzorgingsroutine.
Allereerst zijn de producten altijd op de afgesproken tijd ook nu in de corona tijd. Ik spreek alleen maar lof over de producten, ik heb er erg veel baat bij. ik kreeg op een gegeven moment last van eczeem veel zalfjes gehad van de huisarts zonder resultaat en ben de repair gaan gebruiken met geweldig resultaat.
Goed om te horen dat je je huid onder controle hebt gekregen door onze producten. Dat is waar wij het voor doen. Ook leuk om te horen dat je zo tevreden bent met onze snelle levering. Kortom: bedankt voor jouw 10 Aly!
Fantastische producten
Wauw, onwijs fijn dat je huid zo is opgeknapt door het gebruik van onze producten. Bedankt voor je review Danielle!
Mijn ervaring met Dr. Jetske Ultee Skincare is uitstekend. Fijne en overzichtelijke site en de huidanalyse is zeer duidelijk. De producten zijn zeer fijn voor mijn huid. Voor mij geen andere meer. Service is super. Vragen worden netjes beantwoord.
Fijn om terug te horen dat je tevreden bent over zowel de website en de Huidanalyse als over de producten en de service!
Heel fijn product. Blij mee
Daarop willen wij simpelweg een groot dankjewel terugzeggen!
Ik Heb de bodylotion voor mijn zoon (8 jaar) aangeschaft en hij gebruikt t dagelijks.. mijn manneke heeft nu minder last van jeuk en heeft een zachtere huid.. hij heeft een ontzettend gevoelige droge huid, vooral in de winter en koude dagen.. hij is dus blij met t resultaat..
Hartelijk bedankt Bibi, super om te lezen! Fijn is die hè, de Body Cream. Hier zijn wij stiekem ook erg blij mee.
Mijn probleemhuid is veranderd in een huid met een healthy glow! Love the natural glam!
Bedankt voor je leuke review Inez. Wij gaan zelf ook een beetje stralen van jouw feedback!
Sinds 1,5 jaar gebruik ik producten van Jetske Ultee Skincare. Ze zijn prijzig, maar zo plezierig en doeltreffend in het gebruik! Ik zou niet meer iets anders willen en ze zijn de prijs waard. Door de hoge concentratie van veilige en werkzame stoffen zijn de producten hydraterend, verzorgend en zonder onnodige toevoegingen.
Bedankt voor je mooie woorden en het feit dat je ons trouw bent gebleven Ellen!
Fijne producten , zeer tevreden
Tien x bedankt voor je mooie cijfer!
Sinds ik moeder ben geworden merkte ik dat ik meer last had van pukkeltjes en oneffenheden. Ik heb verschillende producten te proberen, zelfs via de schoonheidsspecialist. Het mocht niet baten. Ik werd onzeker en gebruikte meer make up om het te verbloemen. Mijn huid had het zwaar en kreeg zelfs last van rosacae. Ik kwam toen op de site van Jetske Ultee terecht en besloot het een keer te proberen. Ik begon met cleanser en de moisterizer. Het voelde gelijk fijn aan. Na een week merkte ik al dat mijn huis rustiger werd. Daarna ook de andere producten besteld. En net zo fijn! Ik voel me niet meer onzeker over mijn huid en ga zelfs zonder make up de deur uit!
Wat een bijzonder verhaal om te lezen. Jammer dat het zo’n zoektocht is geweest voor je, maar heel, heel fijn dat je huid nu zo goed reageert op onze producten. Dank je wel voor het delen van je ervaringen. Hopelijk hebben meer mensen er wat aan!
Ik heb alle producten ben met alles blij, zou alleen fijn zijn als de bodylotion er ook in een kleiner formaat zou zijn om mee te nemen, fles is echt wel te groot om mee te nemen
Bedankt voor het delen van je suggestie betreft de Body Cream, goed om te weten!
Ik heb een gevoelige huid. De producten van Jetske Ultee zijn perfect op mijn huid afgestemd, lijkt het wel :) Ook prima prijs/kwaliteit verhouding. Inmiddels is mijn schoondochter ook fan van Jetske’s huidverzorgings-producten :)
Tien x bedankt voor je mooie cijfer Blanche! Wat leuk dat je schoondochter ook onze producten gebruikt. We zijn nu stiekem wel erg benieuwd naar jullie favoriet..
Sinds 8 maanden gebruik ik de producten van Dr. Jetske Ultee. Ik was al best lang op zoek naar fijne gezichtsproducten voor mijn onrustige huid. Ik was erg enthousiast over wat ik allemaal las in haar boek. Ik ben begonnen met de cleanser en had al vrij snel ook de toner en moisterizer aangeschaft. Inmiddels gebruik ik bijna haar hele lijn, ben echt ontzettend tevreden! Sinds kort ook overgestapt op de foundation. Zo fijn! Ben helemaal happy eindelijk producten te hebben gevonden waar mijn huid goed op reageert! Durf nu zelfs zonder foundation de deur uit! Echt een aanrader!
Wat leuk om te horen dat je bijna de gehele lijn gebruikt van Dr. Jetske Ultee. Heb je ook een favoriet? Fijn om te lezen dat je ook zo tevreden bent met onze Foundation. De mooiste make-up is wat ons betreft de make-up die je bijna niet ziet (maar ondertussen wel wat dóet voor je huid). Bedankt voor je mooie woorden: echt top!
Na jaren van alles geprobeerd te hebben (van Etos huismerk tot een creme van 237,- van Sisley, aiiii dat doet nog steeds een beetje pijn merk ik...;)) om problemen als: roodheid/branderigheid/puistjes/ vochtarme huid etc te proberen te verhelpen, wees een oud collega mij op de blog van Dr. Jetske. Ik heb toen de huidtest gedaan en ben 1 voor 1 haar producten gaan gebruiken. Mijn huid kalmeerde al snel en geleidelijk aan werd mijn huid steeds beter. Ik gebruik de producten nu zo'n 4 jaar en ik ben zo blij! Ik ben erg tevreden met mijn huid en ik krijg er ook regelmatig complimenten over. Ondertussen heb ik aan veel vriendinnen de producten aangeraden en ook zij zijn allemaal even enthousiast :) De exfoliant en de moisturizer zijn mijn lievelingsproducten, maar eigenlijk is alles gewoon top!
Jeetje Bethany, wat een ongelooflijk mooie review laat jij hier achter! Zo fijn om te lezen dat je ‘eindelijk’ rust hebt gevonden bij onze producten. En dat je zelfs zó enthousiast bent, dat je de producten bij vriendinnen hebt aangeraden. Tien keer bedankt voor deze warme aanbevelingen. En dat je nog maar heel vaak complimentjes over je huid mag krijgen.
7 Kon Emmaplein
Rotterdam 3016 AA