Echt super binnen een uur antwoord op mijn vraag

Ik ben zeer tevreden over de klantenservice. Mijn vraag werd snel beantwoord en de oplossing werd ook gelijk uitgelegd/opgelost. Wel eens eerder de klantenservice geraadpleegd en altijd naar grote tevredenheid beantwoord.

Een heerlijke verzorgingslijn met snel resultaat!

Mijn zoektocht is beëindigd! Ik heb eindelijk de verzorgingslijn voor gezicht en lichaam gevonden waar ik al jaren naar op zoek ben! Ik zie en voel al snel resultaat. Mijn gezicht voelt heerlijk zacht en mijn huid ziet er strakker uit. Wat ben ik hier blij mee! Ik raad het iedereen aan die op zoek is naar een verzorgingslijn met eerlijke en pure ingrediënten!

Echte voeding voor mijn huid

Deze producten doen echt wat voor mijn houd, ook de levering is supersnel

"blije producten"

Ik heb jaren last gehad van acné rosacea. Vooral tijdens vakanties in tropische oorden. Dan zit je daar niet op te wachten. Elke ochtend kijk ik nu blij in de spiegel: geen last meer van ontsierende ontstoken bultjes. Mijn huid oogt rustig, tevreden. Uit angst voor weer een opvlamming, was ik beïnvloedbaar voor steeds duurdere producten. Die zullen wel beter zijn voor mijn huid. Niets is minder waar. Mijn huid ziet er nu beter uit dan ooit.

Goede producten

Mijn huid op leeftijd vaart wel bij de producten.

Wat een verschil!

Mijn 50 jarige huid ziet er beter uit dan 10 jaar geleden! Wie wil dit nou niet! Wat een prachtig kado Jetske, dank je wel.

Geen twijfels meer of je wel het goede product gebruikt!

Ik had altijd een mooie huid. En opeens kreeg ik rosacea. En toen begon de zoektocht naar het juiste product. Veel geprobeerd, niks hielp, het werd eerder erger. Door te googlen kwam ik op de site van Jetske Ultee. En mijn huid is nu weer net zo mooi als die ooit was, geen rood plekje meer te bekennen. Ik gebruik de producten nu ongeveer drie jaar en de rosacea is niet weer teruggekomen. Ben zó enorm blij met deze lijn! Aanrader!

Al haar producten zijn GEWELDIG!

Ik gebruik al vele jaren haar producten. In de loop der tijd kwamen er steeds weer geweldige producten bij. Inmiddels gebruik ik de hele lijn. Ik wil niets anders meer

Fijne produkten, overzichtelijk en goede service Ik heb alleen nog niet mn beloofde kraskaartje ontvangen. : )

Eindelijk een zachte en gladde huid!

Vanaf mijn geboorte heb ik last van een droge, schrale en rode huid. Dit is ten eerste enorm oncomfortabel en daarnaast had dit een enorme invloed op mijn zelfvertrouwen. Deze onzekerheid werd alleen maar groter sinds er door Corona steeds meer gebruik wordt gemaakt van videobellen en je ook je eigen gezicht kunt zien. Sinds ik deze producten gebruik is mijn huid glad en zacht en is mijn zelfvertrouwen enorm gegroeid. De complimenten van collega’s en vriendinnen over deze verandering bevestigen dat ik niet alleen het verschil zie, maar dat ook anderen dit opvalt.

Goede producten

Goede producten die mijn huid goed hebben geholpen, zelfs tijdens mijn chemokuur.

Super snel bezorgd en het product doet wat het belooft! Heel fijn product

Producten en service top

Mijn huid ziet er zoveel beter uit sinds ik producten van jetske ultee gebruik.

Topproducten

Gebruik al jaren de producten naar alle tevredenheid gewoon eerlijke en goede producten voor een normale prijs

Prima.

Ik woon in frankrijk waar mijn bestelling moest worden afgeleverd en dat is prima gegaan.

Fantastische crème

Fantastische crème. Had zulke droge huid dat het op perkament leek. Na 2 weken gebruik is mijn huid super gehydrateerd, zacht en terug gelijk de huid moet zijn. Ik ben fan van deze crème.

Superfijne moisturizer

Hele fijne moisturizer voor de droge huid. Ik gebruik hem 's ochtends en 's avonds in combinatie met de cleanser en toner en mijn huid blijft de hele dag gehydrateerd, zonder onzuiverheden. Gemakkelijk te doseren door het pompje en hij smeert fijn uit.

Prima service!

De bestelling kan ik altijd volgen en wordt snel bezorgd . Ook fijn dat je kan kiezen tussen thuis bezorgen of ophalen.

Producten zijn erg goed en fijn in gebruik

De producten van Jetske Ultee zijn erg goed voor mijn huid en prettig in gebruik. Vooral de moisturizer is een favoriet.

Naast topproducten ook topservice

Wat ben ik blij dat ik zo’n anderhalf jaar geleden in aanraking kwam met de producten van Dr. Jetske Ultee. Ik gebruik de hele serie verzorgende producten, inclusief de zonnecrème. Ik wil nooit meer anders. Het resultaat dat ik ermee bereik overtreft dat van mijn scoonheidsspecialiste. Verder is communicatie net zo snel als de keveringen.

Ik vind de producten geweldig voor mij huid en de klanten service is super er was pas een retour van mijn kwijtgeraakt bij PostNL en ze hebben na een mail van mij het bedrag gewoon terug gestort terwijl dat ze er zelf totaal geen schuld aan hadden waar maak je het nog mee ik vind het fantastisch

Mijn huid is echt aan het herstellen. In het begin moest mijn huid wennen. Maar nu heel tevreden.

Goed bereikbaar, snelle levering

Geen probleem om te constateren dat mijn laatste dagcrème nagenoeg leeg is. Snel besteld, snel geleverd. Fijn product, mooi resultaat

Inmiddels gebruik ik al bijna 5 jaar de gehele lijn, mijn huid is er zo van opgeknapt dat ik nooit meer ben gewisseld met andere merken. Ik had een hevige acne en mijn huid was toch wel erg ruw geworden hierdoor, maar met de producten van Dr. Jetske Ultee is mijn huid zo egaal geworden en veel beter onder controle. Ik raad het al jaren iedereen aan! Bedankt Dr. Jetske en het skincare centre voor het zo mooi verbeteren van mijn huid!

Wil nooit meer iets anders

Geweldig gebruikt het al jaren, wil echt niets anders

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA