Heerlijke producten

Doordat ik last had van een trekkerig gevoel op mijn gezicht ben ik begonnen met de producten van Dr. Jetske Ultee. Wat een verschil! Mijn huid voelt zoveel beter aan. Ook vind ik de productinformatie erg fijn, je weet precies wat er in de producten zit en wat het doet. Voor mij niks anders meer

Ook mannen houden van deze producten!

Ik kan alle mannen de producten van Dr. Jetske Ultee aanbevelen. Mijn gezicht is hartstikke schoon, mooi glad en ziet er door de "kleur op de wangen" gezond uit. Ik blijf het gebruiken!

Briljant

Prachtige producten, duidelijke en overzichtelijke info, snel besteld, hele rappe levering, mooi stevig verpakt, past meestal in de brievenbus. Kortom, alles is top!

Voor een mooie, frisse en rustige huid

Sinds ik de producten van Dr. Jetske Ultee gebruik, heb ik een rustige, frisse en mooie huid. Het pompje is heel hygiënisch en daardoor blijft de werkzaamheid van de ingrediënten behouden, dat is wat je wilt. Wat ik ook heel fijn vind, dat er zoveel als mogelijk is van natuurlijke ingrediënten gebruik gemaakt wordt. Ik hoef er niet meer over na te denken of ik een goed product gebruik omdat Jetske goede ingrediënten gebruikt en innovatief bezig is. Ze blijft met de gebruikers van haar producten in gesprek en geeft veel tips en adviezen, top. Ik ben een tevreden gebruiker van haar producten.

Gebruik alle producten al jaren

Positieve ervaringen vanaf het begin. Ik gebruik alle producten ivm vochtarme en snel geïrriteerde huid. Mijn huid voelt prettig en niet trekkerig ( meer) aan. Ook de bodylotion doet veel voor mijn huid. Ik ben er blij mee en blijf de produkten gebruiken.

Goed en professioneel

De producten zijn gewoon goed! zuinig in gebruik en daardoor betaalbaar. Daarnaast hoef ik nooit meer naar de schoonheidssalon omdat de producten al zo goed hun werk doen! En ik weet dat als ik vanavond bestel dat ik het morgen al binnen heb.

Mijn huid wil niks anders meer!

Ik gebruik de hele lijn van huidverzorgings-producten (incl extra care producten) en make up. Het zijn stuk voor stuk milde producten met werkzame ingrediënten voor iedere huid. Echt een verwennerij voor mijn (probleem) huid. Niet alleen een bedrijf met mooie producten maar ook de klantenservice is top. Kortom; ben zeer tevreden en voor mij geen andere producten meer!

Zeer fijne producten voor mijn huid, zou niet meer anders willen!

Erg klantvriendelijke website met shop. Zeer overzichtelijk en bestellen werkt eenvoudig. De producten zijn zorgvuldige uitgekozen met een fijn stappenplan voor gezichtsverzorging. Ook erg te spreken over de foundation en powder. Een mooie dekking, zonder het gevoel een masker te dragen.

Heel blij met jullie!

Ik geloof in de visie en expertise van Jetske Ultee. Vroeger was ik nooit echt merkvast in verzorgende cosmetica. Van middelduur tot echt duur gebruikt. Toch was ik altijd weer op zoek naar iets anders. Nu heb ik hier rust in gevonden. Ik hoef er niet meer over na te denken. Ik weet en merk dat het voor mijn huid goed is.

Fijne producten en super klantenservice

Producten zij erg fijn. Geschikt voor de gevoelige huid. Duidelijke info. Klantenservice goed bereikbaar en denken met je mee.

Fijne produkten. Mijn huid reageert goed en dat is best bijzonder.

Alleen verpakking niet altijd optimaal. Het pompje van de moisturizer functioneert niet helemaal goed. Ik denk dat er luchtbellen in het flesje zitten waardoor ik niets van het middel kan pompen. Bij doorpompen lukt het uiteindelijk weer wel.

Ik heb 100% vertrouwen in de werking van alle producten

Al jaren gebruik ik bijna álle huidverzorgingsproducten van Uncover Skincare. Ik ben zeer tevreden. Niet alleen over de producten maar ook over de klantenservice, de website en de kennis die ze in huis hebben. Nu gebruik ik voor mijn dochter en zoontje de Repair crème sinds een tijdje. Echt het enige dat helpt tegen de droge plekken in hun gezicht. Ben erg blij dat ik dit ontdekt heb!

Beste investering

Ik gebruik nu twee jaar lang de producten van Dr Jetske Ultee en ik kan het aan iedereen aanraden! Ik had een onrustige en gevoelige huid. Ook had ik snel last van puistjes. Sinds ik de producten gebruik is mijn huid totaal veranderd. Eerder gebruikte ik elke dag foundation om mijn onzuiverheden te bedekken, maar hierdoor werd het alleen maar erger. Nu wil ik geen foundation meer te gebruiken en krijg ik veel complimenten over mijn huid. Het is de beste investering die je voor je huid kan doen

Ontzettend klantvriendelijk

Deze producten zijn eigenlijk net boven mijn budget ,maar gezien de goede reviews toch maar geprobeerd. Binnen een maand zijn zowel mijn man als ik om. Mijn man heeft psoriasis en heeft in geen jaren zo'n rustige huid gehad. De klantenservice was erg prettig . Ze beantwoorden mijn vragen netjes en uitgebreid. Daarom ben ik zeer tevreden.

goed en snel geholpen

ik heb een mail gestuurd met een probleem en werd direct geholpen

Geweldige producten

Niet alleen ik met mijn droge huidje, maar ook mijn knappe puberzoon met pukkels worden blij van de producten. We delen samen een plankje met dezelfde producten. Zelf gebruik ik ook de foundation, powder en bronzer met de heerlijke kwasten. Oh...en de repaircreme!! Geweldig. Draag heel de dag mijn chirurgische mondkapje en smeer dan om de twee uur even met de crème mijn gezicht en handen in. Voelen echt minder droog aan.

Ik ben al jaren fan!

Al jaren ben ik ambassadeur van dit geweldige no-nonsense merk. De conditie van mijn huid is er enorm van verbeterd. Daarnaast staan de flesjes prachtig in mijn badkamer! Ik hoef geen andere verzorgingslijn meer voor mijn huid. Ik beveel het ook al jaren aan mensen in mijn omgeving actief aan.

Heerlijke producten

Ik gebruik al jaren de exfoliant, serum en moisturizer en mijn huid ziet er top uit. Wil nooit weer anders.

Twee keer heel goed geholpen!

Een tijdje geleden belde ik voor advies over mijn zeer droge huid en rode wangen. De huiddeskundige die ik aan de telefoon toonde veel interesse en kon me goed adviseren. Vandaag belde ik weer voor iets praktisch en ook daarmee heel service gericht geholpen en snel alles opgelost! Heel erg bedankt!

Echte goede producten!

Echt hele fijne producten met zinvolle ingrediënten die echt iets voor je huid doen. Duidelijke en eerlijke uitleg op de site en supersnelle levering. Ik ben fan!!!

Fantastische producten en geweldige service!

Ben al jaren, via mijn jongste dochter haar vriendin, mega fan van de heerlijke producten van Dr. Jetske... gebruik inmiddels bijna alles. Mijn huid heeft enorm veel baat bij en van de werkzame stoffen die in de producten zijn verwerkt. Ik ben super fan en door mijn enthousiasme ben ik de wandelende reclame voor dit fantastische merk huidproducten. Wat ik ook zo ontzettend leuk vind zijn de kaarten die je bij elke bestelling krijgt... ondertussen heb ik al een hele verzameling :-)

Complete, no-nonsens gezichtsverzorging

Goed onderbouwde verzorgingslijn voor elk huidtype, zonder de onnodige toeters en bellen. What your skin needs, is what your skin gets!

Heel erg fijne producten. Doet wat het beloofd.

Ik heb een heel gevoelige huid. Kan zo weinig verdragen. Heb producten van mijn schoonheidspecialiste waar ik niet meer tegen kan. Waarschijnlijk omdat er een geur aan zit. Begonnen met de all day creme van Jetske ook voor mijn zeer drogen lippen. Gaat echt beter. Het prikt en irriteerde niet meer. Heel erg blij mee. Ga nu de ander producten ook langzaam aan bestellen.

Al jaren goede ervaring

Zeer fijne producten, geurloos, doen wat ze beloven

Na een lange zoektocht eindelijk producten gevonden die voldoen aan mijn eisen. Mijn niet meer zo jonge huid heeft extra voeding nodig ✅, kan wat extra vocht goed gebruiken ✅ en de crèmes mogen vooral niet te sterk geuren ✅. U ziet het, hier spreekt een tevreden gebruiker. Ook mijn dochter met een veel jongere huid, die heel andere eisen aan de producten stelt, is een tevreden klant. Ons beider huid is er op vooruit gegaan! Ik zou de producten van Dr. Jetske Ultee eenieder aanbevelen.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA