Uitstekende producten

Uitstekende producten, mijn gevoelige huid is rustig en ziet er goed uit met alle producten van Uncover Skincare

Uitstekende website, zeer informatief

Altijd eerlijke en deskundige informatie. Producten prettig in gebruik. Goed werkende webshop, snelle levering. Vriendelijke medewerkers.

Betrouwbare topkwaliteit

Zoals altijd is het bestellen van producten een feestje. Duidelijke mooie website, goede beschrijving en toelichting op het gebruik van de producten en zeer snelle en gratis levering. Al jaren onveranderd zeer tevreden!

Het beste om te gebruiken

Wil nooit meer andere producten.

Suncare SPF 30: helaas een grote teleurstelling!

Na een hele zoektocht naar een goede zonnebrandcrème met de juiste zonnefilters, kwam ik uit bij dr. Jetske Ultee (chapeau voor de fijne blog!). Ik had hoge verwachtingen van de Suncare SPF 30, maar ben helaas enorm teleurgesteld. Ik gebruik het product nu zo'n 3 weken (in de hoop dat de ervaring beter wordt) en breng de aanbevolen 3 tot 4 pompjes ongeveer 10 tot 15 minuten na de moisturizer voor de normale tot vette huid (ook van dr. Jetske Ultee) aan op mijn gezicht en hals. Op de website staat vermeld dat het product prettig uitsmeert; dat is (in mijn geval) helaas geenszins het geval. Het uitsmeren gaat al snel heel stug, de valt dan crème nauwelijks meer uit te smeren. In elk geval niet zonder aan mijn huid 'te trekken'. Dat is het tegenovergestelde van prettig. Nadat ik het product eenmaal heb aangebracht, glimt en plakt mijn gezicht en dat blijft de hele dag het geval. Ook als ik daarna een poeder (Original Loose Complexion Foundation van Bare Minerals) aanbreng. De werking kan dan misschien goed zijn (wat ik me gezien de ingredienten goed kan voorstellen), maar een product moet ook prettig zijn aan te brengen en fijn aanvoelen op het gezicht!

Wisselend gevoel van tevredenheid

Vol enthousiasme het huidboek besteld omdat ik graag meer het diepe in wil, echt leren over ingrediënten en wat ze doen. Ik miste meer informatie over voeding, en handige lijst om zonnebrand uit te kunnen kiezen. Voor deze prijs had ik een duurdere kwaliteit verwacht en inhoud welke dieper ingaat op wat er wordt gezegd. Boek telt ruim 65 blz aan plaatjes en herhalende quotes/feitjes die niet boeiend zijn want in de leesstof weer worden herhaald. Teleurstellende wijze om een boek te vullen wat daardoor op een tijdschrift lijkt. De ingrediëntenlijst is toegevoegd en heel handig, maar zou ook handig en overzichtelijk voor of achter in het boek kunnen. Voor dit geld had ik een paar a4 gekopieerd van iemand die het boek al heeft. Producten ben ik erg tevreden over. Maar helaas niet betaalbaar voor iedereen. Alleen met kortingacties over te halen daardoor.

5 stappenplan fijn, foundation te donker

Ik gebruik nu 3 maand het 5-stappenplan. Die voelt echt heel fijn aan. De zonnebrandcrème gebruik ik al jaren en is ook fijn. De make up wilde ik door de goede ervaringen dus ook graag uitproberen en dus de sample van de foundation besteld. Helaas is de lichtste kleur te donker en te geel. De formule voelt wel heel aangenaam. Ik hoop dus dat er nog meer kleuren bijkomen.

Fantastische service!

Ik gebruik bijna alle producten van Uncover Skincare, ook Vitamin A serum, op een gegeven moment, kwam er niets meer uit het pompje. Toch hoorde ik bij het schudden dat er nog Vitamin A serum in zat. Hierover heb ik gebeld en ik kreeg per omgaande een vervangend product gratis toe gestuurd. Geweldige service! Ik gebruik al een behoorlijke periode Uncover Skincare. Ik vind het bijzondere fijne producten voor een hele redelijke prijs. Ook interessant is, dat er heel veel informatie te vinden is op de site van Uncover Skincare.

Altijd snelle levering en service

Ik gebruik de producten van Jetske Ultee al jaren en ben er onwijs tevreden over. Ik ben er mee gestart vanwege een onrustige huid. Deze heb ik nu volledig onder controle. De levering is altijd super snel. Als ik merk dat een product bijna op is bestel ik nieuwe welke ik direct de volgende dag is al in huis heb. Zo grijp ik nooit mis.

Producten goed. Webshop is een ramp

Steeds bezorgkosten toegevoegd. Paypal heb ik niet en IDeal werkt niet. Bovendien voor vlot gebruik is de lay out onhandig en de info veel te veel. “ less is more”!

Hele fijne en eenvoudige skincare

Ik ben ontzettend blij met de producten van Jetske. Producten hebben denk ik een goede prijs kwaliteit verhouding. Daarnaast is het makkelijk te gebruiken en is mijn huid er super blij mee!

Sinds 2 weken gebruik ik via het 5 stappenplan de producten van Uncover, na analyse van mijn huid. Mijn huid, met rosacea en rimpels, (ik ben 66 jaar) ziet er sinds het gebruik van Undercover, hoe kort ook, stukken beter uit en voelt fijn aan. Het foundation sample uit geprobeerd en na een paar dagen, na de kleuren goed te hebben bekeken op mijn huid, de beautybox besteld. Kan niet wachten om ook deze producten te gaan gebruiken.

Jaren lang klant

Altijd staan ze klaar je kan zeggen dag en bijna nacht top firma

Altijd zeer tevreden

Ik ben heel blij met de producten als de exfoliant, moisturizer en het vitamine a serum. In dé eerste instantie reageerde mijn huid er heftig op maar na advies via de app ben ik het rustig gaan opbouwen. Nu gaat het heel goed. Ook toen mijn dopje van het flesje van het serum niet goed werkte werd ik serieus genomen en kreeg ik een nieuwe opgestuurd!! Heel fijn

Goede producten die mijn huid aanzienlijk verbeteren

In eerste instantie vond ik de producten wel prijzig omdat ik het vergeleek met de reguliere producten (en die deden niet veel goed voor mijn huid) Uiteindelijk toch eea besteld en ik heb nu een rustige huid die veel beter aanvoelt. Ik vind het het geld echt waard! Ik heb een huid die snel verbrand en snel onrustig is (lichte rosacae) of allergisch reageert. Hier heb ik dan ook geen last meer van of ik moet op het gebied van voeding ineens heel slecht gaan doen. En dan nog is het een stuk beter dan voorheen.

Foundation

Ik heb de foundation besteld. Mijn huid blijft mooi, raakt niet “verstopt” en de tint pas ik in de winter iets aan door twee kleuren te mengen.

Top producten

Ik gebruik deze producten al zolang deze bestaan en wil nooit anders meer.

Geweldig!

Uitstekende producten. Prima uitleg over de producten. Bestelling volgende dag in huis. Heb je een probleempje dan wordt het snel en keurig opgelost. De producten van Jetske Ultee daar verblijdt ze heel veel mensen mee.

Product werkt niet

Ik gebruik sinds een tijdje de exfoliant voor de vette huid om mijn porien mee schoon te maken. Het werkt totaal niet. Een goedkoop kleimasker of scrub werkt veel beter.

Bijna allemaal fijne producten

Ik gebruik de poeder, suncover, exfoliant voor de vette huid, moisturiser voor de vette huid en de bodylotion. Die laatste is m’n favoriet. Nog nooit zo’n fijne crème gehad. Hij trekt snel in en mijn huid voelt daarna super zacht en totaal niet plakkerig. Echt heerlijk!

Hele fijne producten, wel aan de prijzige kant

De enige reden dat ik geen vijf sterren geef maar vier komt door de prijs van de producten. Nu moet ik zeggen dat ik het niet erg vind om 50 euro te besteden aan bijvoorbeeld het vitamine A serum, omdat ik er ook echt heel lang mee doe, maar de cleanser en repair cream bijvoorbeeld gaan zo snel op bij mij dat ik het wel prijzig vind worden om ze te blijven aanschaffen. Om die reden gebruik ik vaak andere handcrèmes (helaas zijn die niet zo fijn als de repair cream) en heb ik een alternatief product gevonden om mijn gezicht mee te kunnen schoonmaken/reinigen. Desalniettemin vind ik de repair cream wel echt fantastisch. Ik heb snel last van droge lippen en heb handeczeem. Ik heb heel veel verschillende handcrèmes gekocht in de loop der jaren maar ze zijn allemaal te vettig en trekken niet snel genoeg in. Wat ik ook aanschaf de repair cream blijft favoriet, niks anders komt er bij in de buurt. Het product dat ik standaard het hele jaar door bestel is de moisturizer. Ik ben er enorm fan van! De peels en het vitamine A serum gebruik ik soms tussendoor maar over het algemeen heb ik genoeg aan de moisturizer. Helemaal top, bedankt Jetske en team!

Helemaal fijn!

In mijn zoektocht naar producten die mijn huid niet irriteren of vuur rood maken kwam ik hier bij Jetske Ultee uit. De ingrediëntenlijsten zagen er hoopvol uit dus besloot ik de huidanalyse te doen en heb ik het starterspakket besteld. Eerlijk is eerlijk niet alles beviel, de sunscreen was veel te vet en de facewash deed niets voor mijn huid, maar wow wat is mijn huid opgeknapt van de toner, exfoliant en de moisturizer! De toner heeft een hele fijne nevel en net als de rest van de genoemde producten breng je het heel makkelijk aan en is het fijn in gebruik. Ik had een best pittige pigmentvlek in mijn gezicht en deze is flink lichter geworden! Wow! Ik raad het iedereen aan!

Topproducten en goede service

Ik gebruik sinds mei de producten van Dr. Jetske Ultee en ben ontzettend tevreden! Vooral het azelaic acid serum is favoriet! Het serum is een maand geleden opgegaan en ik wilde eerst wat anders proberen ( aangezien het product vrij prijzig is ) maar mijn huid begint een stuk onrustiger te worden met meer puistjes e.d. Daarom net dit serum toch maar opnieuw besteld! Ook heb ik de moisturizer voor de droge huid in mei besteld. Helaas begon mijn huid hiervan te zweten. Omdat het vrij warm was wilde ik wachten op de wat koudere dagen. Helaas nog steeds een zweterig gezicht na gebruik. Daarom vandaag contact gehad met de klantenservice. Deze adviseerden mij de moisturizer voor de vettere huid. Omdat ik pas na 30 dagen contact heb opgenomen krijg ik niet mijn geld terug maar heb ik wel een kortingscode van 20% gekregen. Een prima oplossing, aangezien ik zelf zo laat pas contact heb opgenomen. Ik ga de moisturizer binnenkort zeker bestellen!

Zeer goede wetenschappelijk onderbouwde producten die mild en verzorgend zijn voor de huid

Ik gebruik de exfoliant, vit A serum, body cream, gezichtscrème, suncare, poeder en soms de foundation. Alles in huis en ik wel al enkele jaren niet meer anders. Onderbouwing van wat erin zit geeft vertrouwen. Het is niet goedkoop maar je hebt ook maar weinig nodig. Nu bijna 49 jaar en de huid blijft mooi. Zal ongetwijfeld leefstijl en genen zijn maar de producten helpen me ook dit zo te houden.

Top producten met echte werkzame milde ingrediënten!

Al jaren fan van de skincare producten. Tot vorig jaar heb ik naast de moisturizer dagelijks de suncare 15spf voor gezicht en handen gebruikt. Doordat deze crème ook best prijzig is, ben ik overgestapt naar de budget suncover 30spf voor gezicht en lichaam. Was daar tevreden over maar sinds kort is de samenstelling veranderd waardoor de crème te dik en vettig is. Er blijft een te overdreven glans achter en met name op het gezicht is dit heel vervelend. Jammer van deze verandering en hoop dat dit product weer produceerd gaat worden waardoor het niet meer zo vettig en glanzig is.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA