Fijne producten, snelle levering

Ik gebruik sinds januari deze producten en ben er erg tevreden over. De huid is rustig. De producten trekken snel in en de huid voelt niet vettig aan.

Fijne producten, zonder zooi!

De producten zijn fijn, bevatten werkzame ingrediënten en bovenal, zonder zooi. Mijn huid is flink opgeknapt sinds ik de adviezen opvolg van Jetske Ultee en producten van Uncover gebruik.

Nieuwe formule Uncover

Mijn oude flacon is bijna op en met het mooie weer in aantocht alvast een nieuwe flacon aangeschaft. Tegelijkertijd heel benieuwd naar de nieuwe formule die verbeterd zou zijn. Maar wat een teleurstelling. Ruikt niet fijn en de geur blijft heel lang hangen. Smeert moeilijk uit en een enorm glimhoofd. De glans trekt niet weg en een plakkerig gevoel. Ik hoop toch echt dat de oude formule weer in ere hersteld wordt want die beviel uitstekend! Jammer....nu op zoek naar een andere veilige zonnebrand.

Fijne producten

Vooral de zonnebrandcreme vind ik heel fijn! Veilige filter en niet duur!

Eindelijk van acne af!

Sinds 1.5 jaar kreeg ik ineens last van acne klachten rondom mijn kin en op wangen. (ik ben 36 jaar). Ik heb allerlei producten geprobeerd en daarnaast ook behandelingen bij de schoonheidsspecialist. Sinds kort gebruik ik het 5 stappenplan van Dr. Jetske Ultee en mijn huid is eindelijk rustig. Ik ben ook over gegaan naar de make up lijn. Want waarom zou je goede producten gebruiken en je huid daarna weer "vervuilen" met slechte make up. Ik ben zeer tevreden! Bedankt!

Eindelijk een goed product

Zelf heb ik een zeer gevoelige huid en ook mijn dochter heeft regelmatig last van irritaties en eczeem. We gebruiken bijna dagelijks de suncover spf 30 en de bodycream. Geen droge huid meer, veel minder irritaties, smeert goed en trekt snel in. Geen nare overdreven geurtjes. Kortom, Fantastisch!

Hele fijne zonnebrandcrème!

Echt een aanrader: lekker dun, trekt goed in en voelt fijn aan op de huid.

Ik gebruik het omdat het verhaal erachter me aanspreekt

Een goed verzorgd feestje.

Producten zijn fijn. Worden goed verzorgd afgeleverd en er is heel veel Informatie en advies beschikbaar op de site. Goed onderbouwd en goed uitgelegd advies!

Fijne producten

Vaste gebruiker van de zonnebrand producten. Smeert prima, al is het product voor het gezicht wel wat dik en smeert wat minder makkelijk. Repair cream is fijn voor deze periode van herhaaldelijk handen wassen

Producten maken echt verschil

In het begin reageerde mijn huid nogal sterk op de producten. Dit trok wel weg na enige tijd. Ik gebruik de moisturizer nu vooral 's avonds, om te voorkomen dat mijn gezicht overdag rood wordt. Inmiddels is mijn huid al wat meer gewend geraakt aan de producten en ik merk echt een positief verschil aan mijn huid. Het ziet er egaler en gezonder uit. Vooral het Vitamine-A serum en de Exfoliant vind ik aanraders!

Prima producten, goede service, snelle gratis levering! Top

Subliem

Heerlijke producten en allerbelangrijkste is dat het supergoed werkt!

Top spul

Wij gebruiken met name de bodylotion en repair cream veel, ook voor de kinderen. Dit helpt heel snel tegen eczeem klachten en maakt droge plekken weer zacht. Zelfs mijn kinderen met de gevoeligste huidjes kunnen er tegen.

Prima producten

Ik gebruik al jaren de zonnecrème, deze is echt super!

Geen irritatie

Alle producten uit de lijn voor droge/gevoelige huid heb ik geprobeerd. Geen één van de producten geeft mijn huid het rauwe gevoel dat drogistproducten doen. Zeker de moisturizer blijf ik gebruiken, er is maar een klein beetje nodig om mijn huid te verzorgen. De exfoilant vind ik lastiger, het duurt lang voordat het is ingetrokken waardoor ik altijd vergeet dat er nog iets overheen moet en mijn huid lijkt er maar niet aan te wennen. De andere producten vind ik goed, maar een "oil-based" reiniger blijft wel nodig om het gezicht goed schoon te krijgen als je make up draagt.

Geweldige verzorgingsproducten! Wil nooit meer iets anders.

Er is over alles nagedacht bij Uncover. Al beginnend de adviezen wat nu het beste bij mijn huid past (makkelijk online), het krijgen van monstertjes om te proberen, de verpakking waardoor het langer goed blijft, de betaalbare prijzen en, wellicht wel het belangrijkste, echt goede producten met goede ingredienten. TOP!

Wisselend

Ik gebruik al even een aantal.producten van jetske. Zeer mild en geschikt rosacea. De moisterizer is mijn favoriet.

Beste producten in de markt

Na een jarenlange zoektocht uitgekomen bij deze producten. Je merkt het verschil, eindelijk producten die echt iets doen voor je huid.

Heerlijke producten voor de huid

Mijn huid ziet er veel beter uit sinds ik de producten van Uncover Skincare gebruik.

Na een hele zoektocht kwam ik uit bij de producten van Uncover skincare. Fijne producten voor het hele gezin!

Hele fijne producten

Ik ben erg blij dat ik de producten van Ultee gebruik. Mijn huid voelt heerlijk zacht aan en ik heb niet meer zo'n trekkerig gevoel wat ik had bij andere huidverzorgingsproducten. De producten zijn zuinig in gebruik en mijn huid reageert er goed op. Kortom, ik ben heel blij dat ik overgestapt ben hierop.

Super fijne producten!

Ik heb al veel verschillende producten geprobeerd, maar deze producten bevallen me erg goed. Mijn huid voelt zacht aan het de producten smeren lekker.

Fijne producten voor een gevoelige huid

Mijn huid moest eerst wel even wennen, maar merkte na een tijdje dat het mijn huid echt voedt. Ik ben met name positief over de moisturizer en exfoliator. De overige producten zijn prima, maar merk daarin geen groot verschil met andere merken.

Een rustige huid

Fijne producten, waarbij ik minder last heb van puistjes en gerstekorrels. Erg blij mee!

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA