heerlijk en effectief

Een paar jaar geleden attendeerde mijn dochter mij op uw producten en website.Ik gebruikte mijn hele leven al huidproducten van een bekend japans merk. Een goede huid (verzorging) vind ik heel belangrijk want ik wil geen ingrepen en toch verzorgd oud worden maar ook niet de hele dag ermee bezig zijn. Ik ben nu 70 en mijn huid ziet er met uw producten nog steeds uitstekend uit. Ik raad iedereen die er naar vraagt uw producten aan. Veronica

Ieder product is een weldaad voor je huid.

De producten zijn stuk voor stuk voedend voor je huid

Top product, je ziet echt verschil!

Gebruik het serum al een tijdje (samen met de moisterizer) huid wordt zachter, pigmentvlekken worden minder zichtbaar en je hebt een bepaalde glow. Fijn product, klein beetje nodig voor hele gezicht en hals. Prettige verpakking met draaidop zodat het heel lang goed blijft.

Ik gebruik het al jaren.

Goed gevoel

Ik voel aan heel mijn gezicht dat dit de juiste en helpende gezichtsverzorging is … Mijn huis is stralend !

Producten van dr. Jetske maken mijn huid rustiger

Sinds ik de producten van dr. Jetske gebruik is mijn huid veel rustiger geworden. Het vitamine A serum maakt je huid zichtbaar mooier en de andere producten. Ik gebruik elke dag de zonnebrand factor 30, prikt niet in je ogen en geeft goede bescherming.

Superfijn product

Kan niet meer zonder het vitamine A serum!

Uitstekende producten en heel netjes verpakt.

Geweldige producten, hypoallergeen.

Heel tevreden met alle producten.

Ik zou niet meer zonder jullie producten kunnen. Eindelijk iets wat ik zonder zorgen op mijn gezicht kan smeren.

Ik ben heel tevreden. Ik krijg complimenten over mijn huid.

Producten zijn heel goed voor mijn huid. Fijn textuur, neutrale geur..heel goed

Al jaren mijn favoriete producten

Ik gebruik de hele jetske ultee lijn. Ik ben er heel tevreden over. Mijn huid voelt gezond en gevoed. Ik ben gek op de exfoliant die zorg er echt voor dat ik met een gladde egale huid wakker word. Ik ben sinds afgelopen jaar ook overgestapt op de cleanser. Dat was even wennen want ik gebruikte altijd een foam cleaner die schuimde en een schoon gevoel gaf maar ook een trekkerige huid na het wassen. Door de cleanser voelt mijn huid minder droog en je voelt dat het een gezondere manier is om je huid schoon te maken. Het voelt gehydrateerd na het schoonmaken. Ik zou geen andere producten meer willen.

Fijne olie

Fijne olie, trekt in waar de huid wat vochtarm is en blijft wat meer liggen op de andere delen. Ik gebruik hem extra naast alle andere verzorging

Snelle levering van mij bekende verzorging

Ik blijf bij mijn bekende producten.

Bevalt prima. en is makkelijk in het gebruik.

Al enkele jaren gebruik ik deze producten tot volke tevredenheid van mijzelf en mijn huid.

(H)eerlijke producten

Mijn huid ziet er zoveel beter uit met de producten uit de vijf stappen gezichtsverzorging.

Fantastisch!

Ik gebruik al jaren de producten van Jetske. Met een gevoelige en gecombineerde huid is het heel lastig om fijne en juiste producten te vinden, maar sinds ik deze producten gebruik wil ik niet meer anders, mijn huid is er zoveel beter van geworden! Ik vind de prijs wat aan de hoge kant, maar de kwaliteit is zo goed dat ik het wel waard vind.

Goede adviezen, de juiste ingrediënten in de producten en leuk om de blogs te volgen

Ik gebruik al een aantal jaren deze producten en zie mijn huid egaler en steviger worden.

Heel fijn tot nu toe

Snelle levering. En de cleanser is heel prettig in gebruik. Ivm Rocasea gebruik ik deze alleen ‘s avonds en dat gaat heel goed.

Mooie foundation

Mooie kleuren Vrij natuurlijk om te zien. Pompje handig, voor mij zelf 1 pompje genoeg. Zomers nr. 30 nu voor de winter nr. 20 Blijft de hele dag mooi zitten.

Geweldige producten.

Mijn huid is veel beter geworden sinds ik de producten van Jetske gebruik.

Great!

My skin feels revitalized. Love your products!

Hele fijne producten die ervoor zorgen dat mijn huid er stralend uitziet!

Fijne zonnebrandproducten, serum werkte minder

Met de Suncareproducten en service ben ik erg tevreden. Het serum voor de onrustige huid, werkte helaas niet.

Heerlijke producten!

Ik heb alleen producten van Jetske, wat fantastisch!

Mooiere gladdere huid

Ik wilde de moisturizer gaan proberen om de fijne lijntje op mijn wangen te verminderen. Na een paar keer gebruiken, zag ik al resultaat. Minder lijntjes en meer glow op mijn wangen.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA