9 maanden lang ongebruiksvriendelijk

De SPF 50 heb ik 9 maanden gebruikt in Zuid-Amerika. Het product trekt niet goed in en laat een witte waas achter. Op lichaamshaar blijft het zelfs brokkelig achter. Het geeft veel af op kleding. Bij zweten komt alles los en zit dan smerig als een witte vlek op het lichaam. Het beschermt dan ook totaal niet meer. Doordat het letterlijk afglijdt ben ik meerdere keren verbrand. Het is ook niet waterafstotend in bijvoorbeeld een zwembad waarbij hele kringen SPF om het lichaam drijven. Er zitten misschien goede ingredienten in maar het is de meest ongebruiksvriendelijke SPF die ik ooit heb gebruikt!

Voelt aangenaam op mijn huid

Exfoliant en moisterizer zijn top De zonnecreme wat minder smeert wat minder fijn uit.

Altijd goed en snel en hele fijne producten

Gewoon in 1 woord top

heerlijke producten in fijne pompflesjes

Ik gebruik de producten al langere tijd en mijn huid is zichtbaar verbeterd; gladder, zachter en minder rood. Alle verpakkingen zijn ook zeer handig in gebruik met goed doseerbare pompjes. Het smeert fijn uit en voelt niet plakkerig. Kortom, iedere dag een feestje om deze producten te gebruiken!

Goede producten

Gebruik sinds 7 jaar alle producten en ben nog steeds heel tevreden

Aangeschaft product valt tegen in gebruik.

De poeder, kleur 10, die ik heb gekocht om, zoals de omschrijving zegt, met een matte finsh de foundation te fixeren, dat kan ik niet echt beamen. Daarbij zouden fijne lijntjes en poriën minder opvallen, dit kan ik absoluut niet bevestigen, en dat was de voornaamste reden dat ik deze poeder heb aangeschaft. Het matterende effect kan ik wel beamen, dus ik zal de poeder wel opmaken, ook gezien de prijs, dat gooi ik niet zomaar in de prullenbak.

Repair crème prima product

Gebruik deze crème al jaren voor een gezonde huid.

Al altijd tevreden geweest.

Ik woon in Belgie. Eens besteld. Dag nadien geleverd. Gewoon top! Hele fijne producten ook!

Erg tevreden

Fijne en duidelijke manier van werken met de online huidanalyse. Vervolgens een gedegen en onderbouwd advies met mogelijkheid om vragen te stellen waar snel op wordt gereageerd. Ook heel fijn om weer eens een heel programma te hebben wat compleet op elkaar en op mijn huid is afgestemd. Ik ben met de opbouw begonnen, dus gebruik nog niet alles, maar wat ik gebruik (cleanser en toner en om de dag moisturizer) bevalt heel erg goed. Volgens mij is de roodheid van mijn huid al een stuk minder.

Ik woon in Australia en gebruik Jetske’s products.

I love Jetske Ultee’s products en mijn huid ziet er geweldig uit. Zo wel researched that i have the uppermost faith in using the most natural products on my skin. Dutch skin care products, not Australian skin care products. Once tried there is no coming back from Jetse’s skincare and other products range. My sister Jennie van de Wal stuurt mijn bestelling door naar Australia. Zij verdient de winner te zijn!!

Pas bezig

Nog te vroeg om iets te delen

Heel fijn

Goede en fijne producten. De klantenservice is top. Het enige wat ik graag nog zou willen is een oog crème. En ik hoop dat de faceoil gauw weer op voorraad komt.

Beste product

Beste ingrediënten, wat ik belangrijk vindt.

Producten zijn top!

Ik heb zo veel producten uitgeprobeerd van goedkoop tot heel duur maar niks was zo effectief als de producten dr. Jetske. Binnen 1 week voelde ik al een verschil. Zeker een aanrader het zijn topproducten!

de nieuwe formule van het vit A serum

de nieuwe formule valt tegen, het produkt niet rond de ogen gesmeerd,handen goed gewassen en toch telkens na een 15 min prikken de ogen en moet ik ze gaan uitspoelen, jammer de vorige formule gebruik ik al van in het begin en nooit last gehad.

Transparant en onderbouwd

Ik heb alleen de moisturizer nog geprobeerd maar die bevalt goed, ik ben benieuwd naar andere producten van dit merk. Ik vind het fijn dat je een goede uitleg krijgt over wat er in zit en wat het doet.

Niet meer te evenaren!

Heerlijke eerlijke producten! Elke ochtend en avond een mini feestje! En de zonnebrand? Zelfs mijn manlief is groot fan! "Mijn huid voelt zo fijn!" Zegt hij verbaasd....

Mooie producten

Mooie producten, goede omschrijvingen en leuke blogs om meer te weten te komen. Ik volg het graag.

Fijne en goede zonnebrand en goed geprijst

Gebruik de zonnebrand van Jetske Ultee al jaren. Mijn kinderen en ik hebben een gevoelige huid. Maar met deze zonnebrand nergens last van. Fijn dat factor 50 erbij is gekomen.

Uitstekende producten voor een goede prijs

Mooie producten , zuinig ongebruik en prima begeleiding voor gebruik van de producten

Erg tevreden

Al maanden een zeer geïrriteerde huid en altijd al een gevoelige huid. Sinds 2 weken begonnen met de skincare, en de roodheid is zo goed als verdwenen. Heel fijn!

Redding!

Na mijn zwangerschap was mijn huid duidelijk helemaal van slag. Ik vroeg advies aan jullie en kreeg het stappenplan voor de droge huid aanbevolen. Ik had last van onderhuidse ontstekingen én in combinatie met extreem schilferige droge huid. En dat met hoog zomer. Nou, ik ben nog maar 4 dagen bezig en merk nu al verschil. Ik bouw alles, zoals werd aanbevolen, rustig op! Dus ik gebruik nu alleen nog dagelijks de crème cleanser, toner en moisturizer en zie gewoon dagelijks verbetering en herstel. Ik ben super tevreden! Het neemt ook een heleboel stres weg. Want wat kan een slechte huid onzeker maken.

Heel blij mee!

Ik ben een fan van de moisturizer en de toner voor de droge huid. Mijn huid voelt zacht en soepel aan na het aanbrengen. Het wordt heel goed opgenomen. Fijn dat er geen parfum in zit. Ik ben 46 en heb een gevoelige huid waardoor veel producten irritatie geven. Dr. Jetskes producten doen dat gelukkig niet.

Supersnelle levering!

Duidelijke info over het product en na bestelling snelle en heldere communicatie over de verzending.

Heerlijk zacht

Mijn huid krijgt minder vlekken

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA