Alle producten bevallen zeer goed!

De prijs kwaliteit is ook super! Echtwaar voor je geld.

Heel goed!

Mijn huid is heel belangrijk voor mij. Ik hè een hele gevoelige huid en mijn huid reageert heel goed op de producten van D’r. Jetse Ultee skincare. Daarom schrijf ik ook deze beoordeling omdat ik andere ook deze fijne ervaring toe.

Al jaren tevreden over de producten

Goede producten, voldoen aan mijn verwachtingen. Goede snelle service

Eindelijk een oplossing!

Na jarenlang tobben met atopisch eczeem door problemen met mijn huidbarriere, is mijn huid nu aan het genezen. Ik kan eindelijk hydrateren zonder overgevoeligheid en irritatie. Ik ben verbaasd, blij en dankbaar! Ik gebruik de Body cream, Repair creme en het starters pakket voor mijn gezicht.

Bestelling komt altijd zoals beloofd. Alles klopt en is goed georganiseerd.

Stralend resultaat

Ik heb wel eerst even moeten wennen aan deze exfoliant. Ik gebruikte eerst de andere, aangezien ik last heb gehad van rosacea. Nu kan ik deze gebruiken zonder irritaties of rood worden van de huid. Ik wissel de twee exfolianten ook wel eens af. Ik kreeg pas nog te horen dat mijn huid er nog stralend uitziet terwijl ik toch al 54 ben. Ben erg blij met de twee exfolianten.

uitstekend

Inmiddels heb ik Azelaic serum, Vitamin A serum, repair cream en Moisturizer gebruikt en alle producten zijn uitstekend. Gezien mijn leeftijd van bijna 74 jaar vind ik Vitamin A serum zeer uitstekend. Groetjes, Sylvia

Top producten!

Het enige betaalbare merk waar mijn rosaceahuid goed op reageert.

Uitstekende zonbescherming voor het gezicht

Product smeert prettig, trekt snel in, is reukloos, wat fijn is als je ook andere producten gebruikt. Deze creme beschermt uitstelend tegen de zon.

Een heerlijke rijke crème die goed uitsmeert en geen vettige laag achterlaat. Ik voel dat het mijn huid langdurig hydrateerd. Altijd fijn om te weten dat er goede ingrediënten worden gebruikt. Ik ben erg blij met de formaat van deze crème 500ml.

Ik heb van alles geprobeerd om mijn onrustige huid te kalmeren. Na ca. 8 weken gebruik begon ik verandering te merken. Nu na vier maanden een mooi resultaat. Geen trekkend gevoel meer na het douchen of zwemmen en zelfs weer een lichte glow. Ik gebruik de hele lijn en ben erg tevreden.

Vitamine A serum, de verpakking!

Voor de 2e keer op rij een probleem met de verpakking van het vitamine A serum. De vorige keer was de draaidop losgeraakt. In elkaar gezet en hij bleef scheef. Kon hem niet rechtop zetten. Na het opendraaien van de dop zuigt ie vacuüm en komt er nauwelijks iets uit! Ben zeer ontevreden!

Goed!

Goed online advies en snelle levering. Bij de levering zit nog een boekje met informatie hoe je de producten gebruikt. Even wennen dat je een product 10 minuten laat inwerken voordat je het volgende product aanbrengt maar dat zit nu helemaal ingebakken in de routine. De skincare producten zijn mild, voelen prettig aan en ruiken neutraal.

Super fijne producten gebruik nu al zo’n 12 jaar de producten van Jetske Ultee en kan ze iedereen die van een goede huid houdt aanraden

Fijne bodycreme

Super fijne producten!

Ik heb de droge huid-lijn en ik ben er heel blij mee, wat een fijne producten!

Erg goed!

Ik gebruik het 2 weken, en het bevalt me heel goed.

Doet voor mij wat het moet doen

Gebruik al jaren de producten van Jetske Ultee. Ben meestal niet zo merken trouw maar na het uitproberen van een monster van een ander merk besef ik hoe blij ik ben met de producten van Jetske Ultee. Ook de prijs kwaliteit is goed.

Werkt geweldig goed!

De producten van Jetske Ultee werden mij aangeraden door een arts. En na bijna een jaar gebruik kan ik zeggen: het werkt geweldig goed. Ik gebruik consequent het vijf stappenplan en nog wat extra producten zoals het vit A serum en de olie. Mijn huid ziet er echt heel gezond uit, met duidelijk minder pigmentvlekken en minder rimpels. Ben net 60 geworden, dus mijn huid kon wel een oppepper gebruiken. Dank, ben er heel blij mee! Goeie klantenservice ook.

Ik kan mijn huid met volle vertrouwen overlaten aan de producten van Dr Jetske.

Aantal jaren geleden had ik een erg onrustige Huid. Mijn huid is erg gevoelig en de meeste producten op de markt bevatten geurstoffen, waardoor mijn huid geïrriteerd werd. Sinds ik de producten van Dr Jetske gebruik, is mijn huid erg rustig geworden en heb ik geen last meer van irritaties. In het verleden voelde ik me Erg onzeker over mijn huid, maar Dr Jetske heeft mij de zekerheid gegeven. Ik ben haar erg dankbaar!

Geweldige foundation, maar lichtste kleur is te donker

Voor het eerst dat een foundation geen droge velletjes op mijn huid achterlaat. De lichtste kleur is helaas nog te donker voor mijn huid, anders zou het echt een top foundation zijn!

Super klantvriendelijk!!

Ik had mijn bestelling, zonnebrandcreme, op mijn vakantie adres laten afleveren. Alleen had ik het factuuradres ook op het afleveradres gezet. Het pakket werd niet aangenomen en teruggestuurd. De jongedame van de klantenservice heeft mij super goed geholpen en ik kon de volgende dag alsnog mijn zonnebrandcreme ophalen. Ze krijgt van mij een dikke 10!!

Een gezonde huid.

Ik gebruik het 5 stappenplan met aanvulling vitamine A. Fijn om te smeren en gemakkelijk in het gebruik door de pompjes. Ook het flesje zonnebrand neem je makkelijk mee in je tas. Pas geleden een gezichtsscan gehad, de huidtherapeute was zeer enthousiast over mijn huid.

Zuinig in gebruik

Geen zoektocht meer, maar veilig de dag beginnen met het stappenplan. Mijn huid voelt heerlijk

Super fijn!

Fijne producten, snelle levering en goed bedrijf !

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA