Mijn huid ziet er nu jonger en gezonder uit. Ik wordt er blij van iedere keer als ik in de spiegel kijk. Top!

Mijn huid is zoveel beter sinds ik jullie producten gebruik

Al jaren trouwe klant, echte kwaliteit

Hoge kwaliteit, betrouwbaar en goede service is hoe ik Jetske Ultee samenvat. Ik ben al jaren trouwe klant en ontzettend tevreden met de producten. Ondanks dat ik een klein budget heb, vind ik de producten hun prijs 100% waard en de producten zijn zuinig in gebruik. Ik hoop in de toekomst ook de gezichtslijn te kunnen gebruiken. Voor nu zijn mijn favorieten de zonnebrand voor gezicht, bodylotion, gezichtspoeder en bronzer, repair creme. Niet meer weg te denken uit mijn routine!

zeer goed

Zachte producten die mijn huid laten stralen

Geweldige produkten

Al vele jaren gebruik ik de moisterizer, cleanser, toner,suncare, exfoliant en de powder. Allemaal fantastische produkten, die mijn huid schoon en stralend houden. Ik ben inmiddels 69, bijna 70 en nog steeds vragen mensen mij welke crème ik gebruik. Nauwelijks rimpels! Door het gebruik van pompjes blijven de produkten ook goed te gebruiken en schoon.

De crèmes zijn heel prettig in het gebruik.

Ik gebruik paar dingen en ben daar blij mee

Dagcrème, zonnebescherming, anti-ageing creme. Topper

Heerlijke produkten

Ik heb een tijd geleden de Toner, Exfoliant, Moisturizer en Suncare voor gezicht besteld. Deze produkten bevallen zeer goed. Helaas vond ik de moisturizer minder goed op mijn huid en deze daarom retour gestuurd. Nu opnieuw bovenstaande produkten besteld en óók de moisturizer. Misschien dat ik het langer moet proberen om mijn huid te laten wennen, mijn huid reageert ook goed op de andere produkten. Ben benieuwd!

altijd fijn

goed uitgekiende producten, blij mee

Super fijne producten

Ik gebruik deze producten al jaren en wil niks anders meer.

Ik blijf trouwe gebruiker

Ik ben al jaren trouwe gebruiker van de producten van Dr. Jetske Ultee. De beste investering die ik kon maken voor mijn huid. Mijn kinderen bespaar ik later alvast de zoektocht naar goede huidproducten zonder hormoonverstorende ingrediënten. Vooral de cleanser en moisturiser doen echt wat ze beloven.

Zoveel complimenten over mijn frisse huid.

Al jaren gebruik ik de producten van Dr Jetske Ultee. Met elk nieuw product gaat mijn huid steeds meer stralen. Zo fijn dat het niet geparfumeerd is.

Betrouwbaar en goede kwaliteit.

Ik gebruik bijna alle producten van Jetske Ultee al jaren. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van alle producten die ik gebruik.

Een mooie gezonde huid van 72 jaar!

Mijn nieuwe schoonheidsspecialiste vroeg mij, hoe komt u aan zo'n mooie gezonde huid? Welke producten gebruikt u?

goede producten zijn fijn in gebruik

Voel dat de huid minder strak is soepel aan voelt

Ik gebruik al jaren de producten en ben super treiteren, mijn vriendinnen gebruiken het nu ook allen

Ik krijg altijd heel veel complimenten over mijn huid. De producten van Jetske Ultee zijn echt hee goed. Mijn vriendinnen zijn ook allemaal heel enthousiast en het mooie is dat onze dochters nu ook de producten gebruiken. Kortom top producten!

Sluit perfect aan op mijn huid!

De producten doen zelfs meer dan wat ze beloven. Mijn huid wordt verzorgd, gevoed en hersteld. Ze sluiten perfect aan op mijn huid. Daarnaast zijn de producten luxe uitgevoerd, waardoor ze mooi in de badkamer staan. Perfect!

Fijn. Mooie producten

Huid is verbeterd sinds ik de producten gebruik.

Fijne producten zonder geurtjes

Ik kocht de fles zonnebrand en kreeg er proefjes foundation bij. Ik denk dat ik deze nog wel ga aanschaffen hoewel ik het erg jammer vind dat er geen spf in zit. De kleuren zijn wel goed en het smeert mooi uit. Tevens geurloos

Goede producten

Ik heb de ganse lijn nu al 3 jaar en ik blijf trouw aan het merk. Dat zegt veel ;-)

fijne producten

ik heb een gevoelige huid vroeger veel eczeem gehad. Maar met de producten van Dr. Jetske is mijn huid rustig en voelt het goed aan. Heel blij mee.

Prima producten mooie huid

Ik koop al een aantal jaren o.a. de 5 verzorgings producten van het stappenplan en de suncare. Mijn huid is zichtbaar verfijnd, geen rimpels. Ik ben zeer tevreden. Ook het klei masker gebruik ik elke week met zichtbaar mooi effect.

Fijn product, trekt goed in de huid.

Deze producten bevallen me goed, mijn huis is rustiger en stralender.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA