Zeer tevreden!

Ik gebruik de producten sinds een week en merk nu al resultaat. Een gladde huid en vooral de grove poriën op mijn neus zijn al minder zichtbaar. Voor informatie over het product word je ook telefonisch uitstekend en klantgericht geholpen!

Nooit meer anders

Jaren probeerde ik van alles voor mijn vette & acne gevoelige huid. Verleid door grote merken met goede aanbiedingen, maar altijd teleurgesteld. En elke keer keek ik hier voor informatie. De stap om deze zonnebrand te kopen had ik veel eerder moeten doen! Ook bij een vettere huid kan deze goed. Smeert goed uit, ik voel hem niet én ik ruim niet (+++)! Ook lijkt na een dag buiten mijn pigmentvlekken echt minder te zijn versterkt. Hij blokt de zon echt!!!! Het is jammer dat de zon nog een tijdje wegblijft! Maar koop deze en je hebt echt geen spijt!

Snelle verzending en het pakketje is alsof je een cadeautje openmaakt

Geen omkijken naar Geen zorgen om je dagelijkse verzorging

Fijne producten.

De producten voelen goed aan en ben tot nu toe zeer tevreden. Vandaag besteld morgen in huis klopt niet helemaal vandaar 4,5 ster ipv 5.

Top ingrediënten per product.

De 5 stappenplan is makkelijk en simpel met de beste ingrediënten per product. Ben vooral fan van de moisturizer en exfoliant.

Effectieve verzorging

Beginnen volgen omwille van product advies, eigen producten zijn kwalitatief.

Vitamine A creme

Goedendag, Ik gebruik al enkele jaren de vit.a crème en andere verzorgingsproducten. Ben een tevreden klant. Zuinige producten met een goed resultaat voor mijn huid. Echter bij de laatste levering van de vit. A crème werkt het druk meganisme niet goed. Jammer want de ene keer komt er niets uit andere keer weer teveel wat zonde is Overigens snelle levering wat ook erg prettig is.

Hele fijne verzorgingsproducten.

Sinds ik de producten van Dr Jetske Ultee gebruik is mijn huid minder rood en zachter geworden. Zelfs mijn voorhoofd met veel oude zonnebrandbeschadiging, is dankzij de exfoliant minder ruw geworden.

Super fijne producten met direct resultaat

Na gebruik voelt het gezicht direct comfortabel. Goed gereinigd en zacht. Producten zijn makkelijk te gebruiken.

Producten zijn verzorgend en herstellend, eindelijk geen allergische reacties

Jaren gezocht naar producten als van Jetske Ultee.

Heerlijke foundation .je voelt niet aan de huis dat er foundation op zit.

Super fijne producten voor mijn huid

Omdat ik psoriasis heb is ook de huid van mijn gezicht soms wat onrustig. De producten van dr. Jetske Ultee kalmeren mijn huid en verzachten mijn rimpels, kortom ik ben heel erg tevreden.

Na een jaar gebruik echt dik tevreden!! We gaan gewoon door.

Fijne producten. Mn huid is enorm opgeknapt. Erg makkelijk in gebruik.

De producten zijn erg goed. Uitgebreide beschrijving van de producten de bestelling die ik plaats binnen 2 dagen binnen. Goede service een keer is de bestelling niet afgeleverd contact opgenomen en binnen 2 dagen alsnog mijn bestelling opnieuw gekregen. Van mij krijgen ze een tien

Mijn allergie gevoelige huid knapt er van op.

Geen allergische reacties meer maar wel gehydrateerd en verzorgd. Heerlijke producten voor mijn droge huid.

klantvriendelijk

Klantvriendelijk, makkelijk te bestellen en snelle levering.

Maakt huid zacht en verfijnt de poriën

Het serum werkt echt al meteen. Ik zie en voel meteen verschil. Mijn huid ziet er beter uit. Het verfijnt de poriën en mijn huid voelt weer zacht aan. Nu dat ik ouder wordt (54) wordt dat namelijk wat minder. Ik krijg ook complimenten van mijn omgeving. Helemaal top!

Fantastische producten

Alle producten gebruik ik en ben al jaren tevreden. Smeert goed uit, plakt niet en doet echt iets voor je huid!

De beste foundation!

Een hele fijne foundation, licht dekkend, die goed uitsmeert! Verzorgd ook de huid. Perfecte kleur en geen “ cake” gevoel geeft! Geen andere foundation meer voor mij!

Geen zorgen meer over mijn huid !!

Heeft een stabiele huid

Zoals altijd zeer goed verpakt en bezorgd

Ik gebruik de producten al jaren en gebruik echt niets anders meer. Vooral het vit A serum maakt je huid heerlijk zacht. Ook bijna geen onzuiverheden meer. Hele fijne producten dus!

Fijne producten

De producten die ik gebruik zoals de verzorgende b.v. bodylotion werken verzachtend en voelt prettig aan.

Super fijne huid producten

Gekocht de foundation, deze smeert goed, en je weet gelukkig wat je smeert, alleen de beste ingrediënten die niet belasten. En de foundation heeft een prachtige glow. Ben al jaren fan van alle producten van Jetske Ultee.

Hele fijne producten

Ik gebruik het vit a serum nu een paar jaar, echt een fijn serum voor de rijpere huid. Ik krijg vaak complimenten over mijn huid

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA