Heerlijk zonnebrand, smeert goed uit, fijne geur

Door mijn overgevoelige huid met rosacea ben ik erg voorzichtig met zonnebrand producten. Ik kreeg het advies om deze te gaan gebruiken Heerlijk product, maar weinig van nodig. Het smeert goed uit waardoor ik geen vettig gezicht hou en de geur is aangenaam. Echt een aanrader.

Geweldige producten en super snel bezorgd

Ik kan niet meer zonder

Eindelijk iets wat werkt

Ik heb altijd een gevoelige huid gehad. Van alles geprobeerd maar niets deed wat het beloofde. Met de producten van dr. Jetske heb ik nog maar weinig last van onzuiverheden. In de basis gebruik ik de 5-stappen maar een aantal producten daarvan zet ik ook alleen in waar nodig. Enige nadeel is dat de prijs wat hoog ligt. Maar ik wil niet anders meer voor mij is dat het waard.

Al jaren de beste!

De zonnebrand gebruiken wij al jaren en de 30 werkte voor ons goed. Wij zitten zomers hele dagen in de zon op onze zeilboot en nooit verbrand. Toch nu de 50 gekocht. Gewoon om uit te proberen.

Fijn serum

Na gebruik van het serum voelt de huid zacht aan.

Puurheid

Sinds ik de producten van Jetske Ultee gebruik merk ik dat mijn huid rustig is geworden. Mijn huid lijkt zachter, minder moe en rustiger te zijn.

Al meer dan 10 jaar favoriet

Al jarenlang gebruik ik uitsluitend de producten van Uncover. Zou niet anders meer willen.

Goede skincare

Vrijwel alle producten zijn goed, behalve de suncover voor het gezicht. Brengt zeer stroef aan, geeft een witte waas. Gebruik deze dan ook niet meer. Jammer van de aankoop, had hem aangeschaft vanwege goede recensies, maar dat gaat dus niet altijd op.

Top producten

Ik vind het allemaal heel duidelijk, makkelijk te gebruiken, fijne producten, kan niet meer zonder. Alleen ik heb een droge huid, de moisturizer daar mis ik soms wat volheid!

Blij dat ik de producten van J Ultee ontdekt heb!

Ik heb de poederkwast, de poeder en de concealer ontdekt van dr. Jetske Ultee en wil niet meer anders. Zo’n fijne producten, ik ben er erg tevreden over!

Beste bodycreme ooit!

Trekt snel in, geurloos, zachte textuur, heerlijk!

Fijne produkten

Mijn huid reageert goed op de produkten. Bodycreme is heerlijk

Superrrrrr

Gezicht 5 stappen plan is echt aanrader. Nog nooit zo'n zacht gezicht gehad voelt echt lekker aan. Ik had droge plekjes naast mijn neus Met verschillende merken geprobeerd , bleef terug komen. En nu met de gezicht producten van Jetske Ultee geen last meer gehad. Body cream is ook aanrader ook dat voelt lekker zacht aan.Zelfs na een douch beurt voel je je zachte huid. Ben echt positief verrast.

Fantastische producten

Mijn huid voelt heel glad aan. Geen oneffen heden of groffe poriën.

Hele fijne foundation en blush

Fijn op te brengen. Geen dikke laag, maar natuurlijk en lichte foundation.

Heerlijke producten

Ik heb het hele stappenplan in huis. Het zijn niet de goedkoopste producten, mijn advies is…… neem dan één product. Bv de moisturizer, dit product is zo fijn… je voelt dat het iets voor je huid doet, en daar gaat het toch om?

Veel complimenten over mijn huid

Ik gebruik de producten van Skincare al heel wat jaren. Mijn huid is behoorlijk glad en egaal geworden, en ik heb nog weinig last van rimpels. Ik denk dat het komt omdat ik dagelijks skincare producten gebruik en de tips van Jetske toepas. Zo gebruik ik bijvoorbeeld jaarrond zonbescherming. Ik krijg vaak complimenten over mijn gladde en jeugdige gezichtshuid.

Meer heb je niet nodig.

De dagelijkse routine is nu bijna een feestje met de skincare produkten van Jetske ultee. De cleanser en de moisturizer voelen als een warm bad op je huid. Sinds kort ook de foundation en poeder er bij. Ook deze blijven. Fijne, eerlijke produkten!

Mijn huid voelt beter aan

Ik gebruik het 5-stappenplan nu ruim drie weken en kan al verbetering merken aan mijn huid. Deze voelt zachter en minder droog aan, alsof ze beter is ‘gevoed’. Ik ben om!

uitstekend

Snelle levering, producten zijn goed en duurzaam verpakt. Geen overbodige grote dozen. Een passende verpakking met genoeg ruimte om materialen toe te voegen die er voor zorgen dat de producten niet beschadigen.

Geweldige producten

Gebruik al jaren de suncover spf 30 en suncare spf 30 ben daar heel erg tevreden over. Gebruik ook de moisturizer en is hele fijne dagcreme en gebruik hem ook voor de nacht smeert heel fijn.

Hele fijne huidverzorging, het maakt je huid conditie echt beter!

Geweldige producten

Overzichtelijke lijn met producten die echt wat doen voor je huid. Blij mee!

Geeft vertrouwen!

Prima, zuivere producten waarover nagedacht is! Geen mooie potjes, maar functionele verpakking!

Top product

Gebruik al jaren deze producten, wil geen andere meer, door deze producten is mijn huid echt mooi geworden

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA