Echt top produkten

Ik gebruik de hele lijn al jaren en vind het super fijne producten De producten voor de zon zijn ook super fijn..

Helpende producten

De verzorgingsmiddelen van Dr. Jetske zijn verzorgend, beschermend en helpend bij onrustige huid.

Topproducten die echt wat doen voor je huid

Ik gebruik al jaren de producten van Jetske Ultee en ben er heel blij mee. Daarom raad ik t iedereen aan.

Goed ontvangen .

Snelle levering ..

Ontzettend fijn

Ik gebruik de basisproducten van Jetske al jaren en iedere keer als er iets nieuws komt en het bij mijn huidtype past probeer ik het. Iedere keer opnieuw sta ik versteld. Ik heb nog nooit irritatie gehad (wat voorheen wel vaak was) en alles doet ook echt iets voor mijn huid.

De complete huidverzorging samen met de concealer, powder en bronzer zijn erg goed! Met alles ben ik erg blij!

Verbetering!

Ik zie echt verbetering van mijn huid! Glow en vooral gezond en rustig!

Snelle levering, altijd tevreden!

Goed advies, heerlijke producten.

Genieten

Iedere dag is het een genot om de producten van Jetske Ultee te gebruiken. De huidverzorgingsproducten voor zowel gezicht als body maar ook de make-up producten zoals de concealer, foundation èn bronzer werken fantastisch.

Goeie service

De producten worden altijd snel geleverd met een leuk en positief kaartje erbij!

Ik gebruik al jaren Jetske Ultee producten. Ik kan niet meer zonder.

Mooi product

Mijn huid ziet er met de dag beter uit. De huid voelt heerlijk stevig maar toch zacht aan en heeft een mooie gezonde kleur. Gewoon mooi om naar te kijken. Net als naar het ontwerp van de flacons een sierraad in de badkamer.

Heel fijn masker

Wat een heerlijk kleimasker. Het reinigt je huid goed en hydrateert goed. Ik krijg er een mooie gloed van.

Fijne producten

Gebruik de producten met veel plezier.

Zoals altijd prima!

Zonbescherming is nummer 1 op mijn lijstje! Altijd, het hele jaar door.

Fantastisch merk met goede producten

Ik gebruik al jaren het stappenplan van jetske en ben super tevreden. Niet alles is voor mijn huid nodig maar de basis gebruik ik elke dag. Ook de zonnebrand is fijn, ook voor mijn kinderen die nog wel eens een allergische reactie op andere zonnebrand hebben.

Heel tevreden over verzorgingsproducten

Ik heb een gevoelige huid en voelt zalig aan. Ik krijg regelmatig complimenten dat ik straal.

Fantastische foundation!

Dit is alweer de derde keer dat ik de foundation van Jetje Ultee heb besteld. Zachtste en meest natuurlijke foundation die ik ooit heb gehad. Je hebt maar weinig nodig, hij voelt zijdezacht aan en strijkt licht weg. Het enige onhandige is dat de dop niet goed op de flacon blijft zitten en dus in m’n toilettas altijd losschiet. Verder uiterst tevreden! Een echte aanrader!

Ik gebruik de skincare van Jetske Ultee nu een paar jaar. Ik vind de 5 stappen makkelijk en handig in gebruik. Ik heb het gevoel dat ik mijn huid hierdoor optimaal verzorg. Mijn huis voelt zacht en glad aan.

altijd fijn

Gisteren heb ik weer een mooie doos mogen ontvangen. De producten van jetske zijn altijd fijn. De producten die ik gisteren aangekregen heb, zijn nog niet in gebruik. Ik vul tijdig mijn voorraadje aan ;-)

Geweldig goede produkten voor mijn zeer gevoelige, gauw allergiese huid!!

Prima produkten en prima klantenservice!!

Tevreden klant, ook mijn puber

Gebruik al jaren alle producten en ben een tevreden klant. Sinds een jaar gebruikt mijn zoon van 16 de cleanser, tonic & exfoliant, crème en suncare eook dagelijks en wil niets anders meer!

Ontzettend blij deze producten ontdekt te hebben!

Ik gebruik de producten al een aantal jaar. Heb bijna alle producten in huis en ze doen wat er beloofd wordt. Sinds gebruik is mijn huid rustiger! De producten zijn daarnaast betaalbaar (in vergelijking met andere merken). Ik ben blij Dr Jetske Ultee ontdekt te hebben!

Zeer klantvriendelijk en heel goede huidverzorgingsproducten

Gebruik het al jaren. Dit merk is het beste wat ik ooit heb gebruikt

Heerlijke zachte cleanser

Altijd een fijn begin van de dag. De cleanser maakt mijn gezicht op een milde manier schoon zodat de rest van de lijn van Jetske zijn werk kan doen. Erg blij mee en al meerdere flessen versleten.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA