Cleanser normaal tot droge huid top

Ik gebruik al jaren deze Cleanser, vindt hem super fijn zo mild en heel fijn in gebruik. Ik zou geen andere willen.

Merk echt verbetering van mijn huid

Mijn huid was een beetje dof en wat donkerdere plekken. Ik gebruik vitamine A serum, de exfoliant en moisturizer. Merk dat de donkerde plekken wat lichter worden en mijn huid is zachter. Heb volgende week ook behandeling geboekt in het skincenter. Ben benieuwd! Het claymasker en de olie is ook fijn!

Geweldige service

Het is zo fijn dat je vandaag besteld en het morgen in huis hebt .

Ik ben zeer tevreden over de producten maar nog meer over de zorgzame service!

Ik ben steeds goed begeleid in het uitzoeken welke producten geschikt zijn voor mijn, gevoelige, huid!!

Ben overtuigd.

Het geeft zoveel rust om eindelijk een merk gevonden te hebben dat doet wat het belooft, no nonsense en zeer degelijk . Ik zoek niet meer verder. Benieuwd wat de staaltjes make-up brengen.

Heel tevreden over producten en webshop.

Sinds ik het 5 stappen plan volg is mijn huid erg zacht en niet meer droog. Ook heel fijn dat alles in pompjes zit zodat het zuinig en schoon in gebruik is.

Helaas verkeerde kleuren

Ik dacht licht te hebben besteld maar niet dus. Substantie lijkt prettig, met groet, Connie Hamburger

Heerlijke verzorgende creme

Brengt heel “smooth”aan en laat een glow achter op je huid. Last geen trekkerig maar ook geen plakkerig gevoel achter. Ik zeg “doen”

Mooie producten

Ik heb een kritisch puntje over de zonnebrand crème.Deze is vrij dik en ik vind het moeilijk om het uit de flacon te krijgen.Verder is hij prima, trekt lekker snel in.

Eindelijk wetenschappelijk onderbouwde verzorgingsproducten

Ik heb een gevoelige huid en veel verzorgingsproducten gebruikt. Toen ging ik zoeken op wat nou werkelijk onderzocht is en las ik het boek van Jetske Ultee. Ik ben heel blij dat ze ook haar eigen productlijn heeft want het meeste is beduidend beter dan de alternatieven. Met name de zonnebrand, body cream, face oil, glow oil, repair cream en klei masker zijn echt geweldig. Ik had wel hogere verwachtingen van de moisterizer en toner. Ander nadeel, is allemaal behoorlijk duur. De zonnebrand is gesponsord dus die is. heel betaalbaar.

Fantastisch!

Bestellen gaat makkelijk. Goede service, en super fijne producten

Geweldig product

Dit product gekocht i.v.m. oneffenheden in het gezicht door chemotherapie. Het werkte gelijk en de oneffenheden gingen weg om plaats te maken voor een rustigere huid. Hierdoor altijd fan gebleven. Ook de puberhuid met lichte acne en roodheid werkt top met de verzorgingslijn.

Ik heb eindelijk producten gevonden die helpen!

Ik heb al jaren last van rosacea en met de producten van Jetske Ultee kan ik het tot beheersbare proporties terugmanagen. Ik durf weer zonder make-up de deur uit. Ook wel eens fijn!

Fijne beschermende crèmes.

Crèmes smeren makkelijk uit en zijn zeer geschikt voor de gevoelige huid. Goede keuze.

Fijn

Toner

Echt Toppp

Heerlijk product om te gebruiken je doe er erg lang mee.

Nog nooit zo'n mooie huid gehad!

Fantastisch! Ik gebruik de gehele verzorgingslijn.

Ik bestel al jaren de producten van Dr. Jetske Ultee. Heel erg tevreden, mijn huis is er rustiger van. Plus er wordt altijd goede uitleg gegeven over gebruikt etc.

lekkere zachte creme

Blije klant!

Fijn

Gebruik deze crème als dagcrème. Dit is de enige crème waardoor mijn gezicht na het douchen niet trekkerige blijft.

Perfecte producten voor een gevoelige huid

In mijn beauty routine gebruik ik vrijwel alleen producten van dr. Jetske. Eigenlijk alle producten die ik gebruik zijn perfect voor mijn gevoelige huid. Mijn huid is er enorm van opgeknapt. Ook heb ik de producten na bestellen meestal de volgende dag al in huis en er zit vrijwel altijd een kaartje bij om te versturen. Kortom, ik ben heel tevreden!

Het zijn geweldige producten

Voor mij de aller beste skin care!! Ik had last van plekjes en puistjes. Sinds ik de producten van Jetske Ultee gebruik is mijn huid heel rustig. Ik zweer het er echt bij. Je moet even je routine vinden maar het neemt echt niet veel tijd en het resultaat is verbluffend

Zachte fijne producten

Het zijn zachte en fijne producten voor de huid. Mijn korte termijnervaring is dat ik erg tevreden ben, mijn huid is rustig en gevoed. De lange termijnervaring moet ik nog meemaken.

Hele goede producten die goed de huid verzorgen

Zeer snelle levering van hele goede producten.

Na een paar jaar gebruik wil ik echt niets anders

De producten zijn gewoon fantastisch. Geen poespas, geen parfum alleen ingrediënten die echt iets voor je huid doen. En dat zie en voel je echt. In het verleden wel eens een ander merk gebruikt maar dat kan niet tippen aan deze producten. De (klanten) service is ook nog eens top!

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA