Mild, gladde huid

Mijn Rosacea huid kalmeert echt in combinatie met het verminderen van sommige voedingsmiddelen. Mijn huid voelt ook erg glad aan.

Uitstekende make-up

Uitstekende make-up voor mijn rosacea klachten, maakt mijn huid heerlijk zacht. De foundation heeft een milde dekking en, wat ik belangrijk vind, bevat geen parfum en verstopt mijn poriën niet. Voor mij geen ander meer.

De exfoliant extra strong is geweldig voor mijn soms onrustige huid

Ik gebruik de paarse variant voor mijn gemengde huid. Als mijn huid onrustig is, dan zorgt deze er namelijk voor dat mijn huid sneller opknapt. Ik gebruik ook daarnaast afwisselend het azelaic acid serum. Ook die vind ik top!

Ik gebruik al jaren de producten van Jetske, even overgestapt naar een ander merk maar snel weer terug naar mijn oude liefde.

Superfijne producten!

Superfijne producten die doen wat ze beloven! Heel fijn voor mijn gevoelige huid, ik gebruik ze al jaren!

Aanrader!

De producten hebben een wereld van verschil voor mijn huid gemaakt. Daarnaast weet ik nu eindelijk wat ik op mijn huid smeer dankzij de blogs op de website.

Zeer goede zonnebrandcrème voor een mooie prijs

Fantastische creme

Effectieve Moisturizer: Kwaliteit boven Marketing

Eindelijk een effectieve moisturizer waarbij de kwaliteit van de ingrediënten belangrijker is dan de verpakking. De actieve ingrediënten zijn wetenschappelijk bewezen effectief, zoals dr. Ultee aangeeft. Dit staat in schril contrast met de holle marketingclaims van grote multinationals die dure producten in trendy verpakkingen verkopen.

Het is een cadeautje voor mijn huid

Mijn ervaring met het product Clay poeder is heel goed. Het reinigt mijn poriën tot op de bodem. Mijn huid voelt daarna soepel aan en krijgt er een mooie glans van.

Goede webshop en fijne producten

heerlijk zacht gezicht

Het klei masker is makkelijk te mengen en aan te brengen. Mijn huid voelt heerlijk zacht en vooral schoon aan. Een topproduct

Goede producten, goede adviezen, snelle levering!

De producten zijn heel fijn voor de huid. Ooit via rosacea klachten op zoek gegaan naar goede huidverzorging producten. Na een behandeling bij een kliniek was de huid rustig. Daarna met reguliere producten mijn huid gaan verzorgen , de huidklachten namen weer toe.de klachten. Na een start met de producten van dr Jetske Ultee ziet de huid er weer uit als na de behandeling in de kliniek. Dus heel tevreden mee!

Super producten

Mijn huid is zichtbaar verbeterd door de producten van Dr Jetske

Schoon gevoel!!

Makkelijk in gebruik. Na een dag werken een heerlijk moment om Het masker op te brengen. Een aantal minuten even rusten en dan herboren de avond is. Ik hou van Jetske…

Ik gebruik het 5-stappenplan al jaren naar volle tevredenheid

Vroeger wisselde ik regelmatig van gezichtsverzorging, geen enkel product leek alles te hebben/doen wat ik zocht. Sinds ik het 5-stappenplan van Dr. Jetske Ultee gebruik, heb ik niet meer naar andere producten omgekeken, ik gebruik het nu al 6 jaar naar volle tevredenheid. Ook ziet mijn huid ziet er nu op mijn 41e beter uit dan toen ik 31 was; fijne lijntjes zijn verdwenen, mijn huid is zacht en waar ik vroeger al snel een vettig glimlaagje op mijn gezicht kreeg, is daar nu geen sprake meer van. Ik heb een healthy glow en egale teint, dit gun ik iedereen. En daarom raad ik de producten van Dr. Jetske Ultee van harte aan!

Heerlijke producten!

Ik gebruik de producten van Jetske Ultee al jaren en ben zeer tevreden. Het 5-stappenplan voor gezicht en de bodycreme houdt mijn huid gezond en soepel. Ook de zonnebrandcrème voor gezicht en lichaam is de enige die mijn huid écht goed beschermd en geen irritatie geeft of nare vettige huid achterlaat. De servive is ook erg goed, snelle verzending (duurzaam verpakt met mooie kaart erbij) en goede klantenservice!

Top producten

Sinds het gebuik van deze huidproducten is mijn huid aanzienlijk verbeterd. Tevens ook zeer tevreden over de foundation en poeder. Kortom zeer tevreden klant.

Goede producten en service, snelle levering,

De producten die ik gebruik, bevallen mij goed. Ik ben blij dat ik Jetske Ultee ontdekt heb. Mijn huid voelt steviger en gezonder aan. Minder rood en minder onderhuidse bultjes. Trekkerigheid is een stuk minder. Als het toch wat trekt, de moisturizer to the rescue

Super producten

Hele fijne pure en eerlijke producten. Doen wat ze beloven.

Goed maar bezorging was minder.

Ben zeer tevreden over jullie producten. Maar pakket werd voor de deur gezet terwijl er niemand thuis was. Niet netjes van DHL.

Heerlijk klei masker

Het klei masker vind ik net zoals de andere producten een aanwinst. De gezichtshuid voelt heerlijk zacht en schoon aan. Een echte aanrader! ik hoop dan ook dat het kleipoeder wel in het assortiment blijft.

Lekkere crème geurneutraal

De crème is lekker zacht cleaner en tonic is ook fijn. Mijn huid is nu nog onrustig door verandering van crème. Even afwachten hoe het uitpakt

zeer tevreden met het resultaat !

zeer tevreden met het resultaat !

Niet veel werk is zo gepiept

Ze werkt met natuurlijke producten, alles heel duidelijk omschreven.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA