Top producten

Ik gebruik al jaren niets anders dan deze producten. Fijn dat het assortiment steeds verder wordt uitgebreid zodat je niet op zoek hoeft naar andere producten die ook ‘ veilig’ zijn!

Een heerlijke oppepper!

Na het masker krijgt mijn soms vale huid weer een warme kleur en ziet er weer gezond uit. Een echte oppepper!

Heerlijk!

Ik ervaarde tijdens het gebruik een lichte scrub en een lichte tinteling. Je huid voelt heerlijk fris en zacht. Echt een aanrader!

Al sinds de start wil ik nooit meer iets anders op m’n huid

Wat ben ik blij dat ik jaren geleden bijna direct na de start van het merk de producten van Jetske Ultee heb ontdekt. Mijn huid is zo mooi geworden en het is nog steeds een feest om ze iedere dag te gebruiken. Ik vind de nieuwe limited editions ook een geweldige aanvulling, hiermee creëer ik echt verwenmomentjes voor mezelf.

Meteen gebruikt , mooie glow super fijn

Super producten

Nu de clay gebruikt en daarna de olie in een woord geweldig , wat een zachte huid

Nooit meer een droge en trekkende huid. Gebruik de producten al vele jaren en blijf tevreden. Geen gezoek en bezoek aan parfumerieën. Heel fijn.

Maakt je huid fris en zacht

Het aanlengen met water is even wennen. Sluit de pot na gebruik goed dicht met droge handen. Ik heb rosacea en mijn huid reageert er goed op. Krijgt een frisse tint en voelt zacht. Andere producten worden goed opgenomen. Gebruik het nu een paar dagen en ben benieuwd of mijn huid na langer gebruik verder verbeterd

Heel blij met de producten van Jetske. M’n huid ziet er top uit en bestellingen zijn super snel binnen. Niet alleen de skincare is fantastisch, ook de bodylotion is favoriet.

Een stralende huid

De producten geven mijn huid een stralende uitstraling. Mijn huid voelt zacht aan en de producten smeren goed uit. Mijn huid voelt niet meer trekkerig aan.

Zeer fijn product

Ideaal als masker Kan ook als reiniging gebruikt worden Huid knapt er van op

Bestel al jaren bij Jetske. Super tevreden over de producten, de service en snelle levering. Mocht je vragen hebben staan er altijd adviseuses je te woord met een bevredigend antwoord. Ik beveel de producten en het bestellen bij iedereen aan. Ik krijg ook altijd complimenten over de foundation en heb denk ik al best wel wat nieuwe klanten kunnen overtuigen de producten te bestellen. Nu het clay masker binnengekregen van de week. In 1 woord geweldig. Dus ik ben een zeer tevreden gebruiker……

In alles een uitblinker

Mijn ervaring is op alle vlakken ver bovengemiddeld. De kwaliteit en werking van de producten is geweldig! Doet echt wat het omschrijft en mijn huid is rustig, heeft minder diepe lijntjes en oogt super fris en fruitig. Ik krijg ook veel complimenten. Daarnaast is de rest ook goed geregeld; snelle bezorging en reactietijd, prijs/kwaliteit (je krijgt echt waar voor je geld), goede uitleg per product op de site, Q&A die zinnig is, kortom; dr. Jetske Ultee Skincare blinkt in alles uit!

Mijn huid heeft nog nooit zo glad aangevoeld!

Sinds ik de clay powder gebruik, voelt mijn huid gladder dan ooit en straalt deze als nooit tevoren. Mijn poriën lijken kleiner en ik mijn huid straalt. De clay powder heeft mijn verwachtingen overtroffen!

Heerlijke producten

Erg blij met de producten. Mijn huid ziet er fris uit en voelt heerlijk zacht aan. De producten doen echt wat ervan gezegd wordt.

Heerlijke producten die goed met elkaar zijn te combineren.

Goede ervaring

Laat een hele lichte witte waas na en glans niet. Smeert goed uit. Geschikt voor dagelijks gebruik.

Heel fijne zonnebrandcrème met factor 30

Ik gebruik de zonnebrandcrème overdag als dagcrème, na het aanbrengen van de toner (voor de droge huid) en een paar druppels kokosolie. Op dagen dat mijn huid wat droger is gebruik ik onder de zonnebrand naast kokosolie de moisturizer. Ik vind het een heel fijne hydraterende textuur. Je hebt er niet veel van nodig en het smeert goed uit. Voor mij werkt de structuur ook als een soort primer onder mijn make-up! De finish glimt niet en is mat, mijn make up hecht er goed op. Heel blij met de zonnebrand! Wat ik nog handig zou vinden is een zonnebrand in sprayvorm om door de dag heen over mijn make-up te sprayen.

Altijd goed!

Een geweldig paascadeau van moeders gehad. Een cadeaubon waar ik (judith) erg blij mee ben. Als klant van Jetske Ultee,kan ik weer mijn producten aanvullen!

Erg prettige producten

Ik gebruik het serum al een aantal jaar in combinatie met de cleanser, toner, exfoliant, moisturizer en spf en voor mijn huid werkt het echt top! Ik gebruik de variant voor de normale tot droge huid. Ik heb veel minder last van droge plekjes en onevenheden dan bij het gebruik van andere merken en als onevenheden wel eens ontstaan, gaan ze veel sneller weg. Mijn huid ziet er gezond uit en ik ben er heel blij mee.

Prachtige producten

Heb de hele Skincare lijn aan verzorgings producten. Heb vele producten geprobeerd van andere merken. Dit is echt de eerste keer dat ik zo tevreden ben met een skincare lijn. Ook mijn dochters proberen steeds vaker deze producten uit. Top, ik en mijn huid zijn er heel blij mee.

Efficient en klantvriendelijk

Verwerking order en levering is snel Producten worden in een recyclebare verpakking geleverd. Dat vind ik een plus. Bij niet tevreden wordt je snel en efficient geholpen met je probleem. Retouren is geen probleem.

Mooie zuivere producten

Helaas voor mij geen wondermiddel

Helaas voor mij niet het wonder waar ik op gehoopt had na het lezen van de website en de ingrediënten. De huid van mijn gezicht begon te branden na gebruik. Gebruik op de rest van mijn lichaam ging wel goed. Gelukkig een goede service van de klantenservice waarbij ik mijn geld terug kreeg.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA