Het vit. A serum voelt fijn op mijn huid aan. Hier ben ik heel blij mee omdat mijn huid erg gevoelig is. Het surum is wel wat dun, maar maakt het aanbrengen ook wel weer makkelijk. Heel fijn dat het niet plakkerig is, snel in trekt en geurloos is. Ik kan het serum helaas nog geen 5 sterren geven omdat ik het te kort gebruik. In combinatie met de moisturizer voelt het helemaal fijn en is mijn huid heel rustig de volgende ochtend dus dat is ook een positief effect.
Sinds ik deze producten gebruik, aangeraden door mijn zus, die voor de Nederlandse dermatologie werkt, en die altijd moeilijke huid had door allergieën en zeer positief was, heb ik het ook geprobeerd. Zelf heb ik een hele andere huid, maar ook bij mij sindsdien veel rustiger, stralender en gezond. Ook voor mijn kleine kinderen gebruik ik een aantal producten, ik vind het fijn om te weten dat er geen onnodige producten inzitten. Ook kan ik niet tegen geurtjes en helemaal niet voor de kinderen, dat vind ik zeer positief!
Hele fijne producten. Geen droge huid meer en de flesjes met pompje heel fijn in gebruik.
Ik zie mijn huid opknappen
Kan hier nog niet veel over zeggen, daarom nog geen 5 sterretjes, want heb de producten nog maar één week en ben ze eerst een beetje aan het testen en bestuderen. Daar ik nogal wat rosacea heb in mijn gelaat heb ik met de 5-stappenplan producten ook nog niet alles in huis. Maar ik ben er zeker van dat deze producten mij zullen helpen. Ben in mijn leven, 74 jaar, nooit zo met schoonheidsproducten bezig geweest; ook omdat ik geen producten ken die helemaal zuiver zijn. Dus daarom toch heel blij met deze lijn van producten.
Ik ben al jarenlang afnemer van dit fantastische bedrijf. De liefde voor mens en huid van de medewerkers van de klantenservice, team productmakers en team huidtherapeuten ervaar ik als consequent. Mijn huid ziet er elke keer weer zoveel beter uit. De producten doen echt wat zij beloven. En, alle medewerkers die dit alles mogelijk maken, doen dit ook. Ik word bijv. zo goed verzorgd in het skincare centre! En ik heb heel wat ervaringen om er naast te leggen. Dus met reden is dit bedrijf zeer geliefd bij mij!
Ik gebruik sinds kort de producten en ben hier echt zeer tevreden over. Mijn huid voelt goed aan Omdat mijn huid er echt goed op reageerd ben ik deze week van het 5 stappenplan van week 1 naar week 4 gegaan. Kan het echt iedereen aanraden. Hoop dat er ook een keer een gezicht masker komt en een mascara Pakketjes worden snel verzonden. Ook een paar keer contact gehad met Amber van de klantenservice vanwege vragen die ik had Ze beantwoord alle vragen netjes en probeert zoveel mogelijk te adviseren en te helpen Top service Jullie hebben er een vaste klant bij
Ik was tot nu toe altijd tevreden over de producten die ik bestelde bij deze webwinkel maar trof nu een product die net niet was wat ik zocht. Ik mocht het item kosteloos omruilen, goede service!
Wat ik erg fijn vind van de zonnebrand is dat er gebruik wordt gemaakt van goede filters en bovenal dat het microplastic vrij is! Het gebruik vind ik alleen niet zo prettig. - Het laat gele vlekken achter in lichte kleding welke ik er niet uit krijg - als ik elke 2u insmeer begint het te rullen op mijn gezicht - de zonnebrand blijft voor een deel op de huid liggen waardoor dit op warme dagen nóg warmer aanvoelt. De suncare zonnebrand voor gezicht gebruik ik ook niet meer, deze blijft ook op de huid liggen en laat een wit laagje achter. Over de andere producten van het 5 stappenplan ben ik wel enthousiast. Zeker nu de cleanser en toner ook vrij zijn van microplastics. Nu de rest nog van de producten en dan is het perfect!
Eindelijk producten waar ik goed tegen kan. De moisturizer en face oil gebruik ik ook voor de kinderen, aanraders! Enige nadeel van de zonnebrand is dat deze wel echt gele vlekken geeft in witte kleding, daarvoor gebruiken we een ander merk dat dit niet doet.
Een paar maanden geleden heb ik het 5 stappen plan cadeau gekregen en ik ben echt heel enthousiast en heb sindsdien diverse andere producten van Jetske besteld. Ik heb een gevoelige (en soms psoriasis) huid en deze producten zijn voor mij heel fijn. Aanrader!
Biedt goede bescherming, is zuinig in het gebruik en redelijk geprijsd.
Sinds ik de producten gebruik, krijg ik pukkeltjes op mijn voorhoofd en wangen. Helaas niet geschikt voor mijn huid.
Wat vervelend! Heb je al contact gehad met onze klantenservice? We denken graag met je mee! Soms kan het namelijk voorkomen dat je huid eerst even wat onrustiger wordt omdat alle onzuiverheden als het ware tegelijkertijd naar boven komen. We horen graag van je!
De producten van Dr. Jetske Ultee zijn echt top. Afgelopen zomer in Frankrijk een uitstapje gemaakt naar een Frans merk, maar niks kan tippen aan Jetske! Nooit meer zonder! Één tip: een vakantie verpakking skincare zou fantastisch zijn!!
Ik heb een erge vochtarme huid, kan niet meer zonder de producten van Dr Jetske! Mijn huid heeft deze intensieve verzorging echt nodig en is toch heel zacht, irriteert bijvoorbeeld niet in mijn ogen, ik krijg van veel producten namelijk tranende ogen wat dus niet fijn is als je je daarna nog op wil maken. Met deze producten heb ik totaal geen last.
Ik gebruik eigenlijk nooit foundation, maar alleen de bronzer. Toch heb ik een keer de samples geprobeerd, en op basis daarvan de nr. 20 gekocht. Smeert heel goed uit en het geeft totaal geen 'make-up look', wat ik altijd zo lelijk vind bij foundation. Je ziet niet dat je foundation op hebt, maar ondertussen ziet je huid wel egaler uit. Daarna gebruik ik dan de bronzer.
Ik gebruik sinds kort het stappenplan van Dr. jetske. De pompjes die handig in gebruik. De producten voelen allemaal even fijn aan op mijn huid. Ikben ook erg blij met het huidboek. Alles staat heel goed omschreven in “jip en janneke” taal, gewoon duidelijk. Ik had een vraag die ik gesteld heb via whatsapp en binnen 5 minuten antwoord. En 2 dagen erna werd ik weer geappt of alles naar wens was. Service wat niet overal het geval is. Klantvriendelijk bedrijf met fijne producten!
Ik ben altijd erg sceptisch over huidverzorgingsproducten en hun werking ervan. Vooral als ze beweren rimpels te laten verdwijnen en als ze hun 'onderzoeken' aanprijzen. Het sprak me aan dat Jetske Ultee geen zinloze beloftes over antirimpelcréme enz. doet en werkt vanuit wat de huid gewoon nodig heeft. Ik gebruikte hiervoor reguliere producten uit de drogisterij en had vaak een droge en gevoelige huid die prikte en trok. Ik gebruik het 5 stappenplan nu een aantal weken en ik merk echt verschil. Mijn huid is niet meer droog en beschadigd. Ik zie ook dat daardoor de rode geïrriteerde plekjes minder worden. Mijn huid is een stuk zachter en heeft niet meer al die losse schilfertjes. Al met al bem ik erg blij!
Ik gebruik de drie stappenplan en nu ook toegevoegd de suncream Na 2 weken ziet mijn gezicht errustiger uit en gladder Ik ben zooo blij met deze producten Geen andere producten meer voor mij Ze kosten nog wat, maar dat heb ik er wel voor over, Nu eindelijk na vele andere producten te hebben gebruikt heb ik nu de juiste producten voor mijn huid!!
Sinds een maand bezig met de producten, ik heb er weinig aan hoeven wennen. Nu ook serum gekocht om wat extra toe te kunnen doen.
Daar ik jaren aan een stuk op zoek was naar een eerlijk produkt prijs/ kwaliteit ben ik zeer blij dat deze eindelijk gevonden heb. De producten geven na enkele dagen gebruik al resultaten. Zijn heel aangenaam in gebruik. Foundation ook zeer aangenaam. Ga volledig overschakelen naar het volledige gamma. Dank je Jetske!
Mijn huid is zichtbaar rustiger, maar mijn rocacea verdwijnt niet helemaal.
Hele mooie fijne site en goede snelle service ! Tevreden en blij klant :-)
Door een vergissing bij DHL was mijn bestelling op een verkeerd adres beland, wel op het laatste moment bericht ontvangen nadat ik 10-15u heb gewacht. Daarna is de bestelling nog tweemaal verhuist, het uiteindelijke adres was niet bepaald in mijn buurt.
Heb de zonnebrand gekocht voor m'n gezicht dagelijks in te smeren. Tot nu toe bevalt het goed. Smeert lekker en beschermt goed. Op naar het 5 stappenplan.
7 Kon Emmaplein
Rotterdam 3016 AA