Nog steeds na jaren mijn favoriete creme !

Mijn huid reageert er heel goed op .

Geweldige suncream

Ik gebruik deze zonnecrème al jaren, hij smeert fijn en beschermt fantastisch.

Heerlijke en effectieve producten

De producten van Jetske Ultee doen wat ze beloven. Ze ruiken bovendien aangenaam neutraal en hebben een prettige textuur. Ik ben al jaren fan en gebruik niets anders meer. Zelfs mijn zoon gebruikt cleanser en toner voor de dagelijkse reiniging. Dikke pluim

Voel me belazerd

Ik bestelde op de dag dat ik mail ontving van extraatje bij bestelling. Omdat ik al een voorgevoel had dat het nog wel eens niet kon kloppen heb ik met extra verzendkosten het ook dezelfde dag laten komen. 's Avonds ontving ik mijn bestelling maar niet het beloofde kado (200 ml Bodycreme) Gelijk gebeld, hele aardige jongeman vertelde mij dat " er zo overweldigend veel besteld is dat de organisatie er door verrast is, er waren al meer meldingen" " wij bekijken nog wat wij kunnen doen" . En vervolgens hoor ik niets meer........ Kortom, dit is de laatste keer dat ik bestel bij jullie, product is prima maar daar heb ik ook alternatieven voor. Niet doen wat je beloofd is bij mij een echte NO GO! Ik ga me dus ook uitschrijven als klant en wil ook geen mails meer ontvangen.

Jetske Ultee is my shadow!

Ik ben iedere dag omhuld in haar producten. Al zoveel jaren. Een fantastisch gevoel en zo rustgevend. Dit is the best!

Eerlijke producten fijn voor mijn huid

Producten waarvan je weet wat er in zit en alles duidelijk wordt uitgelegd op vele manieren via website, informatie via meerdere kanalen en ook persoonlijk advies. Geen onnodige poespas, praktische en functionele verpakkingen. Ik ben enorm tevreden en zeker ook over de vele tips en advies ook over de huid en alles wat daarbij komt zoals ook over andere producten dus niet alleen over het eigen product maar eerlijk en open

Irritatie huid

De moisturizer geeft irritatie, droogheid en meer rimpels helaas. Ik ben weer terug bij lanettezalf.

Onmisbaar geworden voor mijn moeilijke huid

Zeer tevreden, heb moeilijke, gevoelige huid. Huid is echt opgeknapt.

sympathiek merk, maar jammer van de microplastics

Kwam via een aanbeveling voor de zonnecrème bij dit merk uit en deze bevalt inderdaad prima. Complimenten. Nu een repaircream besteld (nog onvoldoende ervaring) en kreeg de body cream gratis (vanwege 5 jarig bestaan). Een leuke geste, ECHTER, ik werd zeer onaangenaam verrast doordat daar microplastics in blijken te zitten (bron: Beat the microbead). Ik was JUIST op zoek naar plasticvrije produkten! Héél erg jammer!!

Top!!

Ik gebruik nu al 2 jaar de producten en sinds kort ook vitamine a serum. Super fijne producten, mijn huid is er blij mee. De zonnebrand voor het komend jaar ook weer in huis!

Heerlijke voedende body crème

Sinds ik in de overgang ben heb ik erg last van een droge huid maar door de body crème van Jetske Ultee is mijn huid weer lekker zacht en soepel en ziet er goed uit.

Super producten

Inmiddels gebruik ik de producten van jetske ultee een jaar. Ik ben zeer tevreden en zie dna ook duidelijk verschil in m’n huid. Minder onzuiverheden, zelfs tijdens mijn zwangerschap heb ik de meeste producten kunnen gebruiken. Ik heb de producten al meerdere malen aanbeveelt bij vriendinnen.

Geweldige producten de echt wat doen voor mijn huid. Gebruik het nu enkele jaren en zal niet naar een ander merk overstappen. Mijn huid is nog nooit zo rustig en gaaf geweest.

Klantvriendelijk en servicegericht

Mijn ervaring met jullie is tot nu toe altijd positief geweest. Jullie reageren snel op vragen, denken graag mee! Jullie service is uitstekend!

Hele fijne producten

De producten hydrateren mijn huid goed, maakt de huid zacht en stralend. Heel tevreden!

Beste aankoop!

Sinds ik het 5 stappenplan gebruik is mijn huid eigenlijk direct “ rustig “ geworden. Onderhuidse ontstekingen en bultjes zijn weg. Super tevreden over het product en de service!

Snelle levering. Goede en duidelijke website

Fijne producten, goede service

Huid is zacht. En superblij met de bodylotion; mooie service. De producten pas een paar dagen gebruikt, maar huid voelt goed en ziet er goed uit.

De body Cream Gebruik ik al jaren, topproduct!!

Het smeert heerlijk, plakt niet, trekt snel in en verzorgd mijn huid de hele dag! 1x smeren per dag geeft je de hele een zachte huid, als fluweel, voor mij geen andere bodycrème meer.... en nog een fijne bijkomstigheid, de crème is in verhouding niet duur vergeleken met andere crèmes... kortom ik ben Superfan!!

Wat een verrassing!

Wanneer je snel een bestelling plaatste, zou je een bodylotion van 200 ml gratis krijgen. Helaas voor mij was het razendsnel gegaan: alle flacons waren binnen een mum op!! Krijg ik een mail van Jetske… Daar alle 200 ml flacons onverwacht al op waren , kreeg ik als goedmaker een standaard fles van 500 ml alsnog gratis opgestuurd! Eén dag later : toet toet … daar was tie al! Zo leuk ! Dank!

Ik gebruik de producten van Jetske Ultee al jaren! Inmiddels al bijna het hele assortiment...ondertussen wel eens naar iets anders gegrepen maar altijd teruggegrepen. Mijn huid ziet er veel beter uit met Jetske's producten. Inmiddels kent mijn directe omgeving haar ook al...:-) Zeer klantvriendelijk, snel antwoord bij vragen!

de concealer geeft je zelfvertrouwen

Hij dekt goed en smeert makkelijk uit. ik zou de stift niet meer willen missen.

Fijne producten

Gebruik meerdere producten van Jetske. Zoals de moisturizer, exfoilant, body cream, powder. Ook geschikt voor een gevoelige huid.

Heel blij met de beautybox van Jetske

In mijn zoektocht naar een nieuwe foundation voor gevoelige huid kwam ik uit bij Jetske. Ik heb uiteindelijk voor de complete beautybox gekozen zodat alle producten goed op elkaar afgestemd zijn. Ben zeer tevreden over de producten. Ze drogen mijn huid niet uit en blijven de hele dag zitten!

Mijn trekkerige droge huid is verleden tijd

De toner en moisturizer zijn voor mij een belangrijk begin van de dag

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA