Zacht voor je huid

De toner geeft een fris en tintelend gevoel aan de huid na het reinigen

Ik ben heel blij met de glow oil, hij trekt goed in na het opbrengen en geeft inderdaad een fijne glow! Alleen met de glow oil op het gezicht door naar de sportschool. Ook fan van de bronzer en de bijbehorende geweldige kwast, brengt makkelijk aan en meteen een kleurtje, blijft ook goed zitten! Als kado de face oil gekregen, net zo blij mee, heerlijke verzorging , gebruikt voor het slapen gaan op het gezicht! Voeding voor de huid!

Fantastisch!

Ik gebruik meerdere producten van dr. Jetske en ben dik tevreden. Alleen de concealer vind ik niet goed dekkend op mijn huid.

Een cadeautje voor je gezicht

Super fijne producten! Al jaren mijn grote favoriet ❤️

Lekker smeerbaar!

Zoals alle producten een dikke pluim (al jaren), want fijn voor de huid!

Geweldig!

Zulke fijne producten allemaal, stuk voor stuk verbetering van mijn huid. De face oil is ook echt een fijne toevoeging voor mn huid.

Top spullen, top service

Alle producten zijn fijn! Laatst kwam mijn 11 jaige nichtje verbrand terug van een vakantie. Korsten en rode plekken op schouders en gezicht. De repaircream heeft echt wonderen verricht!!

Direct effect

Waar of niet, na een week gebruik zei mijn moeder; Wat ziet je huid er goed uit? wat gebruik je voor dagcrème? Ik "moest" bekekenen dat ik de hele lijn van Jetske Ultee had besteld. Dat doe ik 1x a2x per jaar als mijn huid een oppepper kan gebruiken. Moeders spreken de waarheid!

Mijn huid is mooi rustig en goed verzorgd

Het 5-stappenplan maakt dat mijn huid mooi rustig en goed verzorgd is. Enig puntje van kritiek is dat de pompjes van de flacons niet altijd goed pompen en je kunt de flacon niet openmaken.

Geweldige producten

Geweldige producten met zeer zichtbaar resultaat

Fijne producten

Inmiddels gebruik ik bijna de hele ‘collectie’ :) Het is fijn in gebruik, mijn huid wordt er rustig van. Je krijgt nog steeds rimpels hoor, want Botox in een potje is het niet, maar met een gezonde frisse gloed. Ook in de ochtend ga ik niet de deur uit zonder de suncare. Hierdoor voorkom je wel een versneld ouderproces en dat is alleen maar positief

Superfijne produkten

Sinds een paar maanden gebruik ik met veel plezier de verzorgingsproducten van Jetske Ultee. Het gebruik is zuinig en alles is goed afgestemd op elkaar. Mijn huid lijkt minder vermoeid en oogt gladder en zachter. Ik ben er blij mee!

Heel blij mee!

De producten van Jetske Ultee maken echt het verschil. Ze doen wat ze beloven. De huid verzorgen en verbeteren.

Duur, maar het doet zn werk

Mijn huid ziet er mooi uit, sinds ik de verzorgingsproducten gebruik. Het zou helemaal top zijn, als de lege verpakkingen hergebruikt kunnen worden.

Fijn merk , heldere communicatie ik ben fan!

Ik ben erg blij met de producten van Jetske Ultee! Buiten de normale functie hebben ze mijn piercings ook gered! Ze hebben echt geholpen bij de verzorging van mijn piercings: de huid rondom geneest mooier en ik heb geen last meer van ontstekingen. De producten voelen zacht en mild aan, maar werken super effectief. Echt een aanrader!

Na een helse periode van medicatie voor acne, uiteindelijk de huidverzorging van Dr. Jetske ontdekt. In combinatie met de medicatie kwam ik uiteindelijk tot het resultaat waar ik op hoopte. Nu blijven deze producten mijn houvast om mijn huid te verzorgen.

Goede crème die fijn aanvoelt

Heel wat crèmes gebruikt en deze bevalt goed. Jammer dat er geen groot verpakking van is.

Goede producten, snelle afhandeling. Zeer aan te raden.

Fijne producten die echt werken.

Ik ben fan van deze producten. Ze doen wat ze beloven. Daarnaast is de service goed en snel.

Terug bij de producten die écht werken

Jaren geleden ben ik gestart met de producten van Jetske Ultee omdat ik een onrustige huid had. Ik volgde het 5-stappenplan en merkte al snel dat mijn huid rustiger en mooier werd. Toch heb ik me laten verleiden door social media en andere merken geprobeerd. Dat leek even leuk, maar het resultaat was nooit hetzelfde. Uiteindelijk ben ik weer teruggekeerd naar Jetske Ultee en ik weet nu: dit werkt gewoon. Mijn huid is weer in balans, stralend en gezond. Ik ben blij dat ik weer bij deze betrouwbare producten ben uitgekomen!

In één woord “super”!

Ik gebruik de producten van Jetske Ultee al jaren. Ik ben inmiddels de 60 gepasseerd en mijn huid ziet er naar mijn leeftijd nog steeds mooi uit.

Perfect!

Voordat ik begon met de skin care lijn van dr. Jetske Ultee had ik regelmatig een onrustige en onzuivere huid. Sinds ik in juni ben gestart met de producten van dr. Jetske Ultee is mijn huid veel rustiger. Zelfs rondom mijn menstruatie, waar ik voorheen veel ontstekingen in mijn huid door kreeg, blijft mijn huid nu rustig. Ik ben super tevreden!

Fantastische producten!

Ik gebruik de moisturizer, de cleanser, de tonic, het vitamine A serum en de exfoliant en dat heeft echt wonderen gedaan voor mijn huid. Ik krijg altijd veel complimenten. Het enige product waar ik echt niet blij mee ben is de zonnebrand voor het gezicht (factor 30), het is echt veel te vet en dik en legt een laag over je huid. Mijn huid wordt er ook heel onrustig van terwijl ik normaalgesproken nergens last van heb. Ik gebruik hem dus niet meer, ik kan er echt niks mee. Er zijn veel lichtere producten op de markt die veel beter werken. Buiten dat ben ik fan van alle producten en koop ik eigenlijk niks anders meer.

Mijn gevoelige huid verdraagt deze zonnecrème heel goed! Ik ben er heel blij mee.

Heel blij met dit drietal

Ik heb de online vragen ingevuld, om er zo achter te komen welke producten bij mij passen. Anders dan ik misschien dacht, omdat ik mijn huid zie als gemengde huid, werd me de moisturizer voor een drogere huid aangeraden. Ik heb deze nu in huis, samen met een exfoliant en cleanser, en mijn huid straalt enorm! De moisturizer voor de drogere huid is niet te vet voor me, maar precies goed!

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA