Sinds ik de producten van Dr. Jetske gebruik is mijn huid verbeterd.

Doordat de producten natuurlijk zijn zonder ingrediënten die je huid alleen maar verslechteren is mijn huid opgeknapt. Sinds ik de lijn gebruik voor mijn huidtype wil ik niks anders meer. Ik raad deze producten zeker aan. De service is ook top, als ik vragen heb word ik altijd netjes en goed geholpen.

Super fijne producten

Begonnen met de moisturizer, ondertussen ook uitgebreid met de spf en exfoliant. Me huid ziet er egaler uit. Fijne wat ik van deze producten vind, is dat je geen 10 serums nodig hebt. Less is more. Hier zit alles in wat je nodig hebt. Ik ben fan. Ook krijg ik complimenten over me huid.

Enorm onder de indruk

Ik ben begonnen en na 2 keer de producten te hebben gebruikt ben ik erg tevreden en verrast met het resultaat. Ik had niet verwacht dat ik na 2 keer al zo’n groot verschil zag. Zeker een aanrader aangezien ik een enorme gevoelige huid heb.

Goede, pure producten, uitstekende levering

Ik heb een buitengewoon gevoelige huid: de producten (5 basis stappen) van Jetske Ultee verdraagt mijn huid uitstekend. Het basis stappenplan vind ik prettig: simpel, niet omslachtig, maar wel goede verzorging van je huid. De levering van producten is uitstekend: zeer snel, netjes, keurig verpakt. Tot slot ook uitstekende service: je kunt eenvoudig terecht voor vragen, extra ondersteuning, oplossen van eventuele problemen. Kortom: ik ben zeer tevreden!

Sinds ik het 5 stappenplan gebruik heb ik een rustigere huid voor mijn zwangerschap was ik begonnen met vitamine a waardoor mijn lijntjes minder zichtbaar werden . Nu na de zwangerschap weer opnieuw aangeschaft het met echt mijn skincare routine af en mijn huid straalt weer

Hele fijne producten, die mijn huid in goede conditie houden. Wordt 10 jaar jonger geschat. Gebruik deze lijn al sinds de lancering. Wil niks anders meer!

Goeie producten snelle service

Ik gebruik al jaren naar grote tevredenheid de producten van Jetske Ultee. De verzorgingsproducten hebben een goed effect op mijn huid. Die is kalm en ziet er fris uit. De nieuwe face oil en de extra sterke exfoliant werken goed en zijn een mooie aanvulling op de andere producten. Je bestelling komt altijd snel binnen en ik vind het fijn dat het een Nederlands product is. Kortom, een echte aanrader!

Eerlijke en betrouwbare producten.

Ik gebruik al jaren verschillende producten van dr. Jetske Ultee. Ze houden mijn huid in goede conditie en doen wat er beloofd wordt. Jetske Ultee is eerlijk én transparant; dat zie je ook terug in de artikelen waar ze regelmatig voor gevraagd wordt.

Heel fijn product dat goed is voor mijn huid

Ik gebruik de producten van dr. Jetske Ultee al aan aantal jaar en het bevalt erg goed. Ik heb een gevoelige huid en de producten van dr. Jetske Ultee kan mijn huid altijd hebben. Ik heb af en toe weleens wat anders geprobeerd maar kom altijd terug naar deze huidverzorging.

Fijne producten

Ik gebruik deze producten al een hele tijd en ben heel tevreden. Ik heb wel het idee dat de Cleanser en de moisturizer die ik nu binnen gehad heb wat dunner zijn dat eerder

Nooit meer iets anders!

Na mijn zwangerschap was mijn huid onrustig met veel ontstekingen. Via via in aanmerking gekomen met de producten van Dr. Jetske Ultee, sindsdien geen onderhuidse ontstekingen meer en een veel rustigere huid. Door de jaren heen heel veel verschillende merken geprobeerd, geen een merk waar ik zo tevreden over ben als deze.

Super producten!

Uitstekende producten, voor een betaalbare prijs, én je hebt ze zo in huis!

Hele fijne producten en altijd snelle service.

Bestelde producten worden altijd snel verzonden. Goede duidelijke website. Gewoon prima service.

Duidelijke website

Heb nu alleen de dagcrème in gebruik, op aanraden van de schoonheidsspecialiste.

heerlijke en eerlijke producten

Al jaren fan van dit merk. Ook de face olie die pas in het assortiment zit is een fijn product. De gezichtshuid wordt er heerlijk zacht van.

Geweldig!

De olie trekt goed en snel in. Maakt mijn huid super zacht. Mijn rimpeltjes lijken direct verzacht te worden. Doseerflesje werkt goed, 2 druppeltjes is voor mij voldoende. Wat mij betreft een goede aanvulling op het stappenplan. Een echte aanrader! Bedankt voor dit mooie, nieuwe product, Jetske & team!!

Geweldige producten

Ben erg tevreden over alle producten

Ik gebruik en geniet elke dag van je 5 stappen plan. De olie gebruik ik vooral voor mijn haar en soms voor mijn gezicht. Mijn echte favoriet is de bodycream. Smeert goed uit en helpt goed om mijn soms onrustige huid tot rust te laten komen. Helpt ook goed tegen de ruwe huid aan de ellebogen! Dus een zeer blije klant! Groeten en succes met het ontwikkelen van nieuwe producten!

Super fijn!

Eigenlijk ga je elke dag naar een schoonheidssalon. Zo fijn zijn de producten in het gebruik en resultaat is super. Heel blij mee!

Ik ben helemaal fan van jullie producten!!

Ik was op zoek naar een consealer en die is perfect..ook heb ik nu de no 20 foundation ( eerst no 35 die was voor mij veelste donker en ik mocht 'm zo weer routoneren) Nu heb ik ook voor mijn huid ( ik ben 62 jaar ) de vitamine A serum en het lijkt wel zijde zo zacht.. Ja ik ben helemaal om. Als mijn oude producten van de dag en nachtcrème op zijn ga ik zeker over op jullie producten!!

Ik ben juist bezig met het product maar het was zeer vlug thuis bezorgd

We zullen zeien na een week of 4

Het voelt zacht aan, maar geen huidverbetering.

Het pompje van de moisturizer werkt heel matig. Moet meerdere keren drukken voor er iets uit komt (steeds weer). Daarnaast voelt mijn huid zacht aan maar zit vol onzuiverheden en puistjes.

Fantastische producten

Ik heb een tijd lang andere producten gekocht en gebruikt, omdat ik de prijzen van deze producten wel wat hoog vond. Maar eenmaal weer in gebruik beloof ik mezelf bij Jetske Ultee te blijven. Zo fijn om aan te brengen en het resultaat is alweer na een paar dagen een mooie huid.

Moisture dag/nacht creme

Hele fijne creme, trekt goed in en smeert fijn uit. Gebruik het ook rond de ogen, dus oogcreme ook niet meer nodig. Geen geur, wat fijn is, geen toevoegingen. Maar wat helemaal geweldig was, was de levering. s Avonds voor 12 uur s nachts besteld, de volgende dag s middags al in de bus!

Fijne verzorging

Goede voedende verzorging