Fantastische producten

Ik gebruik al heel lang alle producten van Dr. Jetske Ultee en mijn huid is daar super blij mee!

Een toevoeging

Fijn voor de droge huid op het moment met koude weer.

een coup d'éclat

zalig product, hydratatie, voeding,.... mijn huid straalt!

Was cadeau voor mijn dochter die fan is van uw product

Dochter is fan

Bestelling prima in orde

Bestelling weer snel in huis en heerlijke producten

De middelen zijn van prima kwaliteit en voldoen voor datgene waar ze voor bedoeld zijn. Mijn huid is ervan opgeknapt en ziet er beter uit en dat is prettig, uiteindelijk ben ik al 78 en dan is dat mooi meegenomen. Alleen jammer dat bij de olie geen gebruiksaanwijzing zit en waar je hem overal voor kunt gebruiken.

Pure verwennerij

Voor mij niets anders dan deze producten van Jetske!

Zacht en comfortabel

Een aanrader voor iedereen omdat je huid er enorm comfortabel gaat aanvoelen

Goed, maar te prijzig

erg fijne olie, maar ik vind het toch te prijzig voor een huidolie. Ik kon het niet laten om te kopen omdat ik nieuwsgierig was.

Goede producten

De producten bevallen mij erg goed. Ik gebruik de hele lijn en daar reageert mijn huid goed op.

Al jaren trouwe klant!

Top producten, razendsnelle levering en uitstekende service - daarom.

Bestelling zoals gewoonlijk vlot verwerkt.

Uitstekende producten snel geleverd

Passend assortiment met betrouwbare ingrediënten die mijn ouder wordende gezichtshuid laten shinen.

Hele fijne producten

Ik ben nu vier weken geleden met het stappenplan begonnen en ben er heel tevreden over. Mijn huid is veel rustiger geworden. Vind de producten heel fijn! Ik ben overtuigd!

Mijn huid is dankbaar

Ik ben zeer tevreden over de producten Ze zijn lief voor mijn huid …

Geeft net dat beetje kleur

Geen blusher maar geeft net dat beetje kleur.

Nu 50+ is mijn huid zuiverder en beter dan toen ik 30 was.

In mijn jonge jaren heb ik vaak een onrustige huid gehad. Enerszijds hormonaal maar ook door gebruik van verkeerde producten (van duur tot goedkoop). Totdat ik rond mijn 40e Jetske ontdekte en door haar produkten mijn huid is hersteld. Voor mij geen andere producten dan Jetske Ultee. Ik ben meer dan tevreden!

Ik gebruik de gehele lijn van Jetske Ultee

Ik heb een erg gevoelige rosacea huid. Ik ben op zoek gegaan naar goede producten die ik kon gebruiken en die mijn klachten kon onderdrukken. Toen kwam ik na een zoektocht uit bij Jetskee Ultee. Sindsdien gebruik ik ALLES! Het is niet goedkoop, maar het werkt wel bij mijn huid. Ik zou het zeker aanraden!

Super tevreden

Jaren lang heb ik vanalles geprobeerd om mijn onrustige huid te verbeteren. Nu ik de producten van Dr Jetske gebruik heeft mijn huid er nog nooit eerder zo goed uitgezien en lekker zacht aangevoeld.

Verzorging zij prima

Zeer goed product

Snelle levering, mooie verpakking

3e keer dat ik de moisturizer heb besteld. Nu ook de exfoliant erbij dus ben benieuwd wat die gaat doen voor mijn huid.

Ik word er gelukkig van!

Voor het eerst de skin oil besteld en wow! Trekt lekker in , plakt niet en het flesje ziet er super uit ! De nieuwe strong exfoliant zit er nu ook bij mijn 5 stappen plan bestelling en ben erg benieuwd! Ik gebruik De producten nu ongeveer 6jaar en ik moet eerlijk vertellen-Ik heb nooit meer acne gehad! Bedankt

Ik gebruik echt alle producten en zijn allemaal even geweldig. Ik hoop dan ook dat er snel nog meer nieuwe producten komen zoals een fijne mascara eyeliner wenkbrauw potlood zodat wat je gebruikt ook zeker weet dat het goed zit zoals bij Jetske Ultee.

Stralend de deur uit

Met de producten van Dr. Jetske Ultee ga ik altijd zelfverzekerd de deur uit. Door de routines die je kunt opbouwen met de verschillende producten is mijn huid heel erg verbeterd. Ik gebruik niks anders meer dan dit merk, en krijg soms nog wel eens een opmerking van iemand dat mijn huid straalt!

De allerfijnste skincare producten!

Sinds 1,5 jaar gebruik ik de producten van Dr. Jetske Ultee. Begonnen met de zonnebrandcrème en al snel volgden de gezichtsverzorgingsproducten. Geen onzuiverheden en pigmentvlekken meer. Ik ben fan!

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA