Hele fijne producten

Bestellen gaat eenvoudig en levering snel. Ben zeer tevreden over de producten. Heb de make-up set. Eerst met tester juiste kleur foundation bepaald. De make-up voelt ligt en geeft mooie natuurlijke look. Verder gebruik ik de repair crème wanneer mijn huid problemen heeft. Ben ook erg blij met de exfoliant. Vergelijkbare producten van andere merken krijg ik huusuitslag van maar deze is effectief en toch mild voor mijn huid.

Heerlijke producten, geen onrustige huid meer.

Mijn huid is zeer gevoelig en met de producten van jullie heb ik dat goed onder controle.

Een 10 waard

Ik gebruik bijna alle producten al een lange tijd. Ik ben de producten ook erg goed. En dan is daar de nieuwe olie en die is echt fantastisch. Je krijgt er echt een superzachte huid van. Toppertje hoor.

Fantastische producten die altijd op tijd geleverd worden!

Heel blij wordt ik elke keer weer van de eenvoud van de producten. Duidelijk wat bij je past en niet voor elke leeftijdscategorie een andere lijn; en goede verpakking (geen 'smerige' potjes). Hoe simpel kan het zijn en je huid toch zeer goed verzorgen, ik als 60-plusser krijg geregeld complimenten. Dankjewel Jetske!

perfecte gezichtsverzorgingsproducten

Ik heb aan mijn producten van het 5 stappenplan nu ook het vitamine A serum toegevoegd. Mijn huid wordt nog gladder! Ook Azelaic Acid Serum zorgt voor een gladde en egale huid. Ik ben er zeer tevreden over! Ik heb geen rode vlekken meer.

Zo fijn om te weten dat je alleen troepvrije, én werkzame ingrediënten op je huid smeert!

Sinds kort ben ik fan van dr. Jetske Ultee, en al haar producten. Fijn dat er geen ‘troep’ in zit, en dat er écht aandacht is/wordt besteed aan alles wat er wel, of juist niet in de huidverzorging of make-up zit. Je weet dat er geen onnodige ingrediënten worden gebruikt, zodat je goed voor je huid kunt zorgen. Daarnaast merk je dat dr. Jetske Ultee goed onderzoek doet, en niet alleen haar eigen producten aanprijst. Dat laat zien dat ze het beste wil voor haar klanten. Fijn dat ik hier, op mijn 27e, achter ben gekomen, zodat ik hier in de toekomst nog steeds profijt van kan hebben!

Zoals altijd uitstekend!

Snelle goed verpakte levering .

Fijne producten!

Voor mij de beste huidverzorging die er is!

Op advies van mijn dochter

Mijn dochter adviseerde mij deze producten omdat zij er zelf zo tevreden over is! Zij zoekt goed uit welke producten 'meukvrij' zijn en diervriendelijk etc. Dat is precies wat ik ook wil! Ik ben 58 en ben gestart met de toner, exfoliant en de moisturizer. Aangezien ik het nog maar een paar dagen gebruik, kan ik er nog weinig over zeggen. Wel dat het prettig smeert! Ik miste een gebruiksaanwijzing bij de bestelling, hoeveel gebruik ik waarvan bijv. Maar dat is vast te vinden op de hele mooie uitgebreide site met veel info!

Waanzinnig resultaat

Voor de eerste keer de powder besteld en ik ben om. Wat een resultaat, zacht en niet zichtbaar en toch goed dekkend. Ik heb er gelijk nog 1 besteld.

Hele fijne huidverzorging

Ik gebruik de producten van Jetske Ultee sinds een paar jaar en ben zeer tevreden. Mijn huid heeft er nog nooit zo mooi uitgezien.

De beste

Ik ben al jaren klant, maar gebruik ook wel graag eens iets nieuws en durf me dan toch laten verleiden eens wat anders te proberen. Maar altijd kom ik terug, omdat de loze beloftes toch nooit worden ingelost en mijn huid er met Uncover tóch altijd het best en rustigst uitziet. Ik heb onlangs mijn nichtje de weg naar de producten gewezen en zij is nu ook een zeer tevreden klant. Nog enkel haar (veel te dure) serum opmaken en dan wordt dat er ook een van Uncover. Blijkbaar maakt hoe ik eruit zie dan toch indruk op een 15 jaar jonger iemand die ondertussen ook 50 is geworden! Goed niet? En toch ook nog even over de levering, die gaat supersnel dus no worries om zonder product te vallen. Top!

Met 2 dagen had ik mijn producten in huis .

Ben al jaren tevreden over de producten

Fijn product en veel toepasbaar..

De face oil smeert goed uit en is niet al te vettig. Fijn product!

Producten zijn top, snelle en verzorgde levering

Regelmatige gebruiker en besteller en ben zeer tevreden. Snelle levering maar vooral goede producten.

Fijne producten

Ik ben nu 3 weken van start met het 5 stappen plan. ik merk dat mijn huid er beter uitziet. Mijn poriën zijn kleiner, mijn huid glanst en trekt niet. Zeker een aanbeveling om deze producten te gebruiken.

Maakt mijn huid rustig en voelt heel fijn❣️

Super fijne producten!!

Gebruik het al jaren, ben er blij mee,

Fijne producten

Fijne producten en snelle levering

Nooit meer iets anders voor mijn huid!

Ik gebruik deze producten nu ruim een jaar en ben zeer tevreden, mijn huid ziet er goed en rustig uit.

Terug van weg geweest

Na een uitstapje naar wat andere (meer ‘natuurlijke’) merken heb ik alle producten weer besteld. Het ruikt niet, je hebt er weinig van nodig en mijn rimpels gaan er niet van weg, maar ik heb het gevoel dat ik het beste voor mijn huid doe nu. Ik hoef niet te kiezen uit een enorm groot assortiment. Het is wat het is. Heerlijk! Nu ga ik nooit meer weg .

Geweldige producten

Sinds kort kennisgemaakt met een aantal producten van Dr. Jetske Ultee. Ik ben fan!

Selectieve gebruiker

Op basis van make up adviseur ben ik producten als toner, exfoliant, serum, moisturizer en blush gaan gebruiken. Ik ben erg tevreden over de eerste drie en de blush. Afgelopen week de repair crème erbij gekocht. Ik ben niet enthousiast over alle producten omdat ze niet allemaal goed voelen. Ik blijf een selectieve gebruiker en zal m’n verzorging ook elders blijven zoeken. Verder snelle bezorging van de producten. Daar niks op aan te merken.

Wil niets anders meer!

Ik gebruik alle producten van Jetske al jaren. Laatst 1 keer overgestapt naar een ander merk maar mijn gezicht schreeuwde weer om de producten van Jetske. Ik ga nooit meer vreemd.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA