Fijne producten, mooie verplakking, makkelijk doseren
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Vous avez 10 943 recu avis de clients avec un score global de 9,4
Review overzicht
Les avis mettent en évidence une qualité de produit élevée et des résultats visibles. De nombreux clients apprécient la rapidité de la livraison et l'emballage soigné. Le service client est souvent réactif et utile. Dans l'ensemble, les retours des clients restent très positifs.
Fijne producten, mooie verplakking, makkelijk doseren
Ingrid
Amsterdam
Goede producten die doen wat er van ze beloofd wordt.
Noordwijkerhout
De huidolie maakt mijn hiuds zacht
Ineke
Zwolle
Na ruim zeven jaar ervaring met Jetske Ultee kwam ik laatst tot de conclusie dat dit merk voor mij hét voorbeeld is van hoe een bedrijf in elkaar hoort te steken. Alles klopt gewoon. Fantastische producten, goede klantenservice, snelle verzending, persoonlijk advies, mooie vormgeving, geproduceerd in Nederland en ik vergeet vast nog wat pluspunten. Ik lees ook graag in de nieuwsbrieven waar Jetske en team mee bezig zijn om het merk weer naar een hoger niveau te tillen en ons te voorzien van de beste producten/kwaliteit/service. Konden we voor alles wat we consumeren maar een “Jetske Ultee” hebben. Als ik dit toch (met mijn parfum allergie!) in haarproducten kon vinden…
Dominique
Rijswijk
Ik gebruik al jaren veel producten van Jetske Ultee, omdat ze goed hun werk doen, mijn gevoelige huid er goed tegen kan en ik er jong mee uit blijf zien (ik ben 60). Soms is het wel even zoeken welk product het beste bij je past, en sommige vind ik niet prettig, maar dat is persoonlijk. Wat me vooral bevalt is dat je maar een paar producten nodig hebt om al je skincare mee te doen.
Anita
Hilversum
Een paar jaar geleden had ik last van een geïrriteerde huid. Dermatoloog kon geen allergie voor bepaalde stoffen vinden. Op advies van vriendin producten van mw. Ultee gebruikt. Nu weer een mooie huid. Reuze bedankt!
Margie
Amsterdam
De huidverzorgingsroutine werkt bijzonder goed. Vooral als je de belangrijkste doelen weet. Dat is uitzoeken soms. Ik ben daarom onlangs overgestapt van de producten voor een droge huid (die passen dacht ik beter bij een oudere huid) naar die voor een normale huid. Samen met het vitamine a serum heb ik daardoor minder grove poriën en oogt de huid frisser.
Aline
Utrechtse Heuvelrug
Al jaren gebruik ik de producten van Jetske, zonder uitzondering geweldig voor mijn huid. Ik heb psoriasis en met de bodycrème houd ik het goed onder controle.
Janny
Scherpenzeel
De producten doen wat ze beloven. Ik heb het hele stappenplan en een huid waar ik veel complimenten over krijg. Na jarenlang veel (te) dure merken geprobeerd te hebben is dit voor mij echt de perfecte huidverzorging.
Lies
Houten
No nonsens producten voor een goede kwaliteit prijs verhouding. Positief dat ze zich blijven ontwikkelen.
Margo
Nieuwerkerk af IJssel
Ik ben om. Voor de eerste keer heb ik het 5-stappenplan gekocht. Na jaren andere producten van andere merken te hebben gebruikt ben ik blij dat ik nu de producten van Jetske gebruik. Alle producten zijn zo fijn en zacht voor m’n huid. M’n huid straalt en voelt zacht. Dit is een blijvertje…..een verdiende dikke 10!!!!
Sylvia
Oud Beijerland
Fijn product, goede service. Moest wel 8 euro retour betalen omdat de kleur in eerste instantie verkeerd was. Daardoor product nog duurder. Dus wacht zelf maar op een aanbieding.
Dayenne
Dieren
Ik ben tevreden met de producten en met de service. Zeer snelle levering.
M.
De Bilt
Goedendag, inmiddels heb ik mijn derde flacon in gebruik. Heerlijk! Trekt goed in mijn huid en plakt niet en vooral geen geurtjes. Top! Alleen……. Als de flacon voor een vijfde leeg is, wordt lotion oppompen echt een probleem. Dat maakt, dat ik steeds de flacon heb stuk geknipt. Vraag: doe ik iets verkeerd of heb je een andere, wat elegantere tip? Ik verneem het graag! Wilma Geneuglijk
Wilma
Rosmalen
Dag Wilma,
Dankjewel voor het delen van jouw ervaring. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de Body Cream!
Ik begrijp heel goed dat het heel vervelend is dat je telkens de flacon kapot moet knippen om het laatste restje eruit te halen. Het is helaas niet mogelijk om een verpakking te maken waarmee al het product wordt opgepompt; er zal altijd een restje achterblijven. Voor de Cleansers, Toners en Body Cream maken we gebruik van een stijgbuis. Deze is zo lang mogelijk gemaakt, maar nóg dichter bij de bodem kan helaas niet, dan krijg je helemaal geen product meer omhoog.
Ik heb je een mail gestuurd om met je in contact te komen zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen. Ik hoor graag van je, Wilma. Fijne dag verder!
Met vriendelijke groet,
Annelijn | Huidtherapeut Dr. Jetske Ultee
Zo blij dat ik de producten van dr. Jetske Ultee ben gaan gebruiken. Last van rosacea, mijn huid reageerde slecht op alles wat ik probeerde aan cremes. Gebruik nu de hele lijn en ben mega tevreden! Niets anders meer voor mij!
Kirsten
Hilversum
Altijd snel en heerlijke producten. Iedereen schat me 10 jaar jonger, leuk toch!
Bergen op Zoom
Na lang zoeken hebben deze producten mijn huid rustiger gemaakt. Top verzorging!
Marleen
Monster
Met aandacht en liefde gebruik ik de producten van Jetske Ultee. De zachtheid die de producten aan mijn huid geven, die vanuit de buitenkant doordringen naar de binnenkant van mij, geven mij rust en vertrouwen. Make-up en skincare beveel ik aan voor iedereen, zeker voor diegenen die een moeilijke, onrustige huid hebben. Je kunt weer genieten van je huid.
Agnes
Purmerend
Sinds ik de producten van Jetske Ultee gebruik zit ik veel beter in mijn vel dus zo belangrijk is de juiste gezichtsverzorging!
Astrid
Laren
Ik gebruik de exfoliant extra strong nu een week en merk duidelijk verschil, de huid lijkt frisser en helderder. Het produkt brengt prettig aan en plakt niet, ik gebruik het in de avond vóór de moisturizer.
Carla
Amsterdam
Gebruik al 10 jaar de producten en ben nog steeds heel tevreden.Voor mij niets anders.
Thea
Ulvenhout
Ik heb een oudere huid (74) maar de vitamine A serum voelt heerlijk op mijn huid en laat een mooi glansje achter!
Katwijk
Mijn huid ziet er echt verzorgder uit met een aantal producten van Jetske. Ik gebruik de cleanser ( waar ik heel lang mee doe) exfoliant, moisturizer en de huidolie. Prima prijs/ kwaliteit verhouding.
Linda
Capelle aan den IJssel
Ik gebruik al jaren de lijn van Uncover skincare en zou niet meer zonder willen. Met mijn 56 jaar krijg ik heel wat complimenten over mijn huid. Met een gezonde en natuurlijke huid oud worden willen we toch allemaal!
Jacky
Mijnsheerenland
Sinds ik de producten van Jetske Ultee gebruik heb ik een zachte en gladde huid gekregen. Ik merk dit vooral op mijn armen en benen door gebruik van de toner in combinatie met de bodylotion.
Marjan
Rotterdam