Het voelt zacht aan, maar geen huidverbetering.

Het pompje van de moisturizer werkt heel matig. Moet meerdere keren drukken voor er iets uit komt (steeds weer). Daarnaast voelt mijn huid zacht aan maar zit vol onzuiverheden en puistjes.

Fantastische producten

Ik heb een tijd lang andere producten gekocht en gebruikt, omdat ik de prijzen van deze producten wel wat hoog vond. Maar eenmaal weer in gebruik beloof ik mezelf bij Jetske Ultee te blijven. Zo fijn om aan te brengen en het resultaat is alweer na een paar dagen een mooie huid.

Moisture dag/nacht creme

Hele fijne creme, trekt goed in en smeert fijn uit. Gebruik het ook rond de ogen, dus oogcreme ook niet meer nodig. Geen geur, wat fijn is, geen toevoegingen. Maar wat helemaal geweldig was, was de levering. s Avonds voor 12 uur s nachts besteld, de volgende dag s middags al in de bus!

Fijne verzorging

Goede voedende verzorging

Hele fijne producten. Stevige verpakkingen.

De producten uit het 5-stappenplan doen mijn (verouderde) huid erg goed.

zachte, reinigende, herstellende producten

Mijn huid is rustiger geworden na het gebruik van de producten van Dr. Jetske Ultee. De roodheid en oneffenheden nemen zichtbaar en merkbaar af.

G.b.

Niet mijn concealer

Op zich mooie concealer die makkelijk aanbrengt en goed dekt . Is romig maar als je zoals ik op middelbare leeftijd bent met wat craquelé rondom de ogen dan zie je het goed zitten . Ik ga weer terug naar de vloeibare concealer Ik denk dat voor dames met een gladde huid rondom de ogen dit meer geschikt is

Fijn producten

Gebruik ze nu twee jaar. Fijne producten voor je huid!

Comfortabele textuur , zijdezacht

Eerste keer de kleine fles besteld om te beoordelen Ga zeker verder met dit product Luxe ten top

Heel fijne producten

Ik gebruik de producten al jaren.

Geeft mijn huid rust

Vanaf het moment dat ik de producten van dr. Jetske gebruikte, werd mijn huid kalmer. Onzuiverheden waren er bijna niet. Eerlijk is eerlijk, de producten zijn wel duur, dus ik heb het een tijdje niet meer kunnen gebruiken. Het voelde als het verwaarlozen van mijn huid. Nu ik het weer gebruik ben ik blijer dan ooit.

Fijne producten die werken!

Ik gebruik al een paar jaar de producten van dr. Jetske Ultee en het bevalt goed. Doet wat er beschreven staat.

een rijk gevoel

de huid voelt heerlijk zacht en stevig na het gebruik

prettig, wel vetlaagje volgende ochtend

Na het douchen savonds gebruikt. Ruikt neutraal, slechts 3 druppels over mijn handen verdeeld en vervolgens over mijn gezicht en hals verdeeld. Mijn huid voelde erna heel prettig aan en zag er rustig uit. Enig minpuntje vond ik de vetlaag de volgende ochtend voornamelijk rondom mijn neus. Ik heb een gecombineerde tot vette huid en ervaar dit vaker in de zomermaanden, maar niet in de wintermaanden. Misschien is het toch teveel voor dit huidtype?

Goed voor gevoelige huid

Fijne producten, zacht voor de huid

heerlijke creme

fijne creme,plakt niet ,neutrale geur,zowel als dagcreme en nachtcreme te gebruiken wel zo makkelijk. en pompsysteem handig in gebruik en in dossering. een hele fijne creme.

Fantastische producten!

De producten zijn top notch en remmen de veroudering van de huid enorm. Heel blij dat dit bestaat. Ik gebruik het vele jaren.

Geweldig product voor mijn droge huid!!

Wat een fantastisch product !!!

Fijne producten

Zeer tevreden over de producten. Heb mij weleens laten verleiden door andere merken maar daar ben ik mee gestopt. Wel zo rustig. Deze producten zijn gewoon wat je nodig hebt. No nonsens.

Prima verzorging voor de huid!

Prima verzorging, alleen jammer als ik vraag waar ik de olie op de huid moet doen geen folder of mijn vraag wordt niet beantwoord

Zeer tevreden over mijn producten

Ik heb een zeer gevoelige huid waardoor ik snel een allergische reactie krijg bij het gebruik van nieuwe producten. Ik heb daar nu helemaal geen last van

Correct

Levering vlot

Nooit meer wat anders

Mooie doos en top producten ik ben heel tevreden .

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA