Zeer fijn product

Goede producten. Soms mis ik een subtiel geurtje maar dat is niet het belangrijkste

Eindelijk producten die echt werken

Na lang zoeken en veel te hebben geprobeerd eindelijk producten voor mijn rosacea huid gevonden die werken en mijn gezicht niet uitdrogen. Erg blij mee!

Heel goed.

Fijne producten die goed zijn voor mijn rosacea gevoelige huid. Snelle service

Fijne lotion/creme

De zonnebrand crème is fijn Smeert lekker uit zonder witte waas En geen zonnebultjes meer Top !!

Zeer tevreden met allerlei artikelen van Dr. Jetske Ultee.

We gebruiken al een geruim aantal jaren tot volle tevredenheid een aantal producten van Dr. Jetske Ultee !

Zoals altijd helemaal top!

Altijd zijn de bestellingen een dag later gebracht en alle producten netjes en veilig verpakt met een lieve kaart erbij vaak met een prachtige tekst. Producten ben ik super blij mee, mijn huid is er helemaal van opgeknapt! Ik ga nooit meer anders gebruiken.

Zeer goede ervaring in alle opzichten.

Sinds enkele jaren gebruik ik alle, voor mijn huid geschikte, produkten van Jetske Ultee. Na een lange zoektocht heb ik mijn merk in deze gevonden. De betrouwbaarheid zie ik aan het resultaat van mijn huid.

Perfecte huidverzorging

Alle producten van Dr. Jetske Ultee bevallen me uitstekend. Ik heb ook echt het idee dat mijn huid minder snel veroudert dan bij vrouwen om me heen. Ik zou het iedereen aanraden.

Super tevreden!

Hele goede, fijne producten en snelle levering. Ik gebruik al jaren diverse producten en ben zeer tevreden, maar mijn favoriete must have is echt wel de exfoliant voor de oily skin. Super product voor een zuivere huid.

Heerlijke producten

Ben voorzichtig begonnen met de foundation. Eerst de proefjes. Maar dat beviel zo goed dat ik nu geen andere meer zou nemen. Elke keer als mijn huidige product op is, vervang ik het voor een product van Jetske. Producten zijn prettig en fijn uitsmeerbaar. Mijn huid ziet er goed uit en voelt heel zacht en prettig. Minpuntje , producten zijn wel prijzig.

Ik ben sinds december overgestapt en heb nu bijna alles van Dr Jetske Ultee. Van huidverzorging tot aan make-up en ik wil niets anders meer. Ik ben niet meer bang voor een slechte huid sinds ik deze producten ben gaan gebruiken.

Perfect!

Heel fijn product, en snel bezorgd.

Ontzettend fijn!!

Reeds bij het eerste gebruik voelt mijn huid rustiger. Ziet minder rood ook. Geurloos en niet vettig, dat is erg prettig.

Een topproduct!

Een topproduct!

Heerlijk Produkt, smeert goed uit en goede bescherming. Ruikt goed

Mijn eczeem op mijn huid is helemaal weg in een woord super

Prima!!

De zonnecrème voor het gezicht smeert fijn uit en is niet vettig. Prima product!

Niet ideaal bij een vette huid/gecombineerde huid

Ik gebruik dit product sinds eind april en ik heb lichte acne op mijn wangen met nog restacne (de donkere vlekjes). Ik kreeg meer bultjes in het begin op mijn wangen. En het serum is een beetje dik van substantie. Mijn gezicht wordt na gebruik ook vettiger vooral T-zone. Alhoewel het serum wel erg fijn aanvoelt op mijn gezicht na reiniging. Ik heb nog niet gemerkt dat mijn donkere vlekjes lichter worden. Ik denk ook dat dit langer duurt omdat ik getint ben.

De beste zonnebrandcreme

omdat ik al mijn 4e zonnebrandcreme heb besteld, hoef ik niet uit te leggen waarom deze de beste is

Snelle levering. Mijn huid (rosacea en psoriasis) lijkt goed te reageren op de producten. Blij mee dat er geen onnodige slechte stoffen in zitten. De producten zijn wel prijzig. De foundation fles had wat foundation aan de buitenkant van het product zitten (denk door het vervoeren). Verder zeer tevreden over het product zelf.

Na zoveel jaren trouwe klant is de vraag absoluut overbodig.

met de toner beginnen garandeert een positief eindresultaat.

Duidelijk beter dan alle andere producten

Snelle levering; helpt vanaf de allereerste dag.

Heerlijk

Hele fijne producten voelt goed aan trekt snel in je merkt echt dat de creme iets doet voor je huid En niet te vergeten een snelle levering dus top

Ideaal om foundation te testen

Ik gebruik nooit foundation maar sinds ik last krijg van roodheid in mijn gezicht wilde ik toch gaan kijken of dit wat voor mij kon zijn. Geen idee welke kleur ik heb of welke foundation bij mij past. Via via op deze website gekomen en een test setje besteld met verschillende tinten. Dat is echt ideaal! Ik had anders echt een andere kleur gekozen.

De enige oplossing voor een zuivere huid

Ik worstelde met adult acne en had van die onderhuidse, pijnlijke onstekingen. Na jaren vanalles geprobeerd te hebben, waaronder dure behandelingen in een kliniek, ben ik uiteindelijk op de website van Jetske ultee beland. De exfoliant bleek voor mij de oplossing. Eigenlijk een heel goedkope en makkelijke oplossing.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA