Dit had ik veel eerder moeten doen!

Ik had een onrustige huid. Naast droge stukken had ik ook nog zeer regelmatig last van puistjes (leeftijd 36). Deze had ik vooral op mijn kin. Ik werd hier behoorlijk onzeker van. Ik besloot om gelijk alle producten te bestellen van het 5 stappenplan. Na 1 week zag ik al resultaat. Mijn huid was altijd heel dof en ik had naast puistjes ook vaak gerstekorrels. Dankzij de producten was dit na een paar weken verleden tijd! Ik ben zo ontzettend blij! Mijn huid straalt en ik heb sinds het gebruik van de producten geen puistjes meer gehad. Ik gebruik de exfoliant voor een normale tot vette huid. De overige producten zijn voor een droge huid. Mijn dochter van 15 is nu ook begonnen met de producten. Ook zij is erg tevreden en blij dat haar pukkeltjes verdwijnen. Voor ons nooit meer andere producten!

Hud blijft in goede conditie

Ik koop de producten van Jetske Ultee al jaren en dat is de reden dat mijn huid er nog steeds zo goed uit ziet. Ik heb al meer dan 10 vrienden en familieleden geadviseerd de producten te gebruiken. En zij zijn ook zeer tevreden. De producten doen echt wat met je huid door de actieve ingrediënten.

Snel en zonder verzendkosten geleverd

De beste skincare lijn !!!

Ik heb een gecombineerde huid, voorheen altijd last gehad van pukkels ( geen acne ). Sinds ik de skincare lijn van Dr. Jetske Ultee gebruik is mijn huid rustig. Dus twijfel je om de producten aan te schaffen, niet twijfelen gewoon doen. Je zal geen spijt hebben.

Hele fijne producten

Ik gebruik de exfoliant en de bodycreme. Ik ben zeer tevreden

suncover steeds goed

Dagelijks smeren: gaat goed zowel winter als zomer.

Super snelle levering, fijn product.

Besteld en volgende dag al geleverd. Netjes verpakt. Fijn product.

Prima service en geweldige producten!

Mijn huid ziet er sinds ik deze producten gebruik egaler en stralender uit. Ook heb ik zelden nog last van ontstekingen

Een aanwinst voor mijn huid

Blij dat ik jullie producten heb leren kennen. Mijn huid is rustiger en oogt fris. Binnenkort afspraak voor huidanalyse in Rotterdam. Ben benieuwd.

Heb deze nu al drie maal besteld.Ik vind dit een geweldig product.

Heb al meerdere producten geprobeerd. Deze is fantastisch voor mij. Makkelijk aan te brengen kind kan de was doen nooit te veel product en hij blijft een hele dag mooi zitten. Ik zelf wil geen ander meer. Zeker de moeite waard om dit te proberen. Als je nog op zoek bent.

Tot op dit moment goed

Omdat ik sinds een aantal jaren een probleem huid heb en bang was om een nieuw product te gaan gebruiken ben tot nu toe heel tevreden. Gebruik het natuurlijk nog maar een paar dagen maar heb tot op dit moment nog geen allergische reactie gehad . Als dit zo blijft ga ik zeker verder met de moisterizer want die mis ik op dit moment wel. Dus tot nu toe ben ik erg tevreden . Het is een fijn product. Waar ik me wel over verbaas is dat mijn handen zich ook aan het herstellen zijn, zou dit door het smeren kunnen komen????? Hopelijk gaat het zo verder en kan ik meer producten gaan gebruiken. Erg blij

Er is maar 1 favoriete zonnebrandcreme.

Ik zou geen andere willen gebruiken, mijn vertrouwen in deze producten is door jaren gebruik alleen maar vergroot.

Fijn product

Heerlijk aanvoelende producten, smeren makkelijk uit en nemen goed op en zijn geurloos!

Snel, safe en simpel besteld en geleverd

De bestelling was er al de volgende dag. Goed verpakt met een lieve boodschap.

Heerlijk

Heerlijk zachte snel intrekkende moisturizer

Heel tevreden

Ik gebruik al een tijdje de producten en ben heel tevreden.

Gewoon hele fijne, goed werkende producten!

Ik gebruik de verzorgende producten van Jetske nu al een paar jaar en dat blijf ik doen simpelweg omdat het super fijne, gebruiksvriendelijke, eerlijke producten zijn. De spullen worden altijd snel geleverd, netjes verpakt en zien er aantrekkelijk uit. Bovendien zit er bij elke levering een lief, mooi of inspirerend kaartje!

Fantastische producten service

Ik gebruik de producten inmiddels meer dan 10 jaar en probeer nooit meer iets nieuws. Ik heb een extreem gevoelige huid en diverse allergieën en deze producten doen iets voor m'n huid, zonder te irriteren. De service is ook geweldig. Altijd snel en duidelijk advies, de kans om een nieuw product zonder risico te proberen en de zeer zeldzame keren dat er er iets fout gaat bij het verzenden (ik denk 2x in 11 jaar) direct een oplossing/vervanging.

Al jaren fan!

Gebruik al jaren alle producten van de roze lijn en mijn vriend de paarse lijn. We merken duidelijk verschil wanneer het we een paar dagen/weken niet gebruiken. Voelt goed op de huid en geen rare bijwerkingen/reacties.

Wil niets anders meer

Super tevreden over ALLE producten voor gezicht en body van dr. Jetske. Verschillende keren andere producten gebruikt om te vergelijken maar ik kom altijd weer terug bij dr. Jetske. Wil echt niets anders meer.

Binnen een paar dagen is mijn huid rustiger en zachter geworden

De eerste dagen moest mijn huid wennen aan de producten, ik heb hier toen contact over gehad, via de whatsapp, met dr. Jetske. Dit was heel prettig en duidelijk. Ik gebruik de producten nu een week en ben er zo ontzettend blij mee, mijn huid is rustiger, minder plekjes en vooral heel zacht. Voor de rimpels gebruik ik de vitamine A en dat werkt heel erg goed, want de lijntjes zijn minder zichtbaar geworden. Overal heel tevreden over het 5 stappenplan.

Geweldig!!

Dit is 1 van de beste skincare producten in mijn rourine. Perfect voor het onder controle houden van een onrustige huid en geeft een frisse stralende huid. Doordat er 1% salsylicum in zit, droogt de huid niet uit, wat ik bij hogere percentages wel ervaar. Ik kan niet meer zonder!

blij met de producten

De huid is na het gebruik, stralender, egaler en minder droog, zonder dat het vettig aanvoelt. Gebruik de producten nu enkele dagen, maar nu al groot verschil!

een woord geweldig!

Al een aantal jaren fan van de producten van dr. Jetske Ultee en wie het maar horen wil beveel ik het aan.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA