Duidelijke website

Nvt

Blij met de producten, maar graag nog iets vetter

Ik heb een hele droge en rode huid. Erg gevoelig dus. Ik heb al van alles geprobeerd en de lijn die ik nu heb werkt echt. Alleen is mijn huid af en toe nog steeds droog en moet ik ‘s middags ook weer even smeren met de moisturizer. Het onrustige is weg. Alleen de roodheid nog niet.

Uitstekende producten!

Ik gebruik het 5 stappenplan, het vitamine A serum, en Repair cream, Body cream, Hand wash, concealer, Suncover. Het gebruik is heel simpel en je hoeft verder geen boosters of wat dan ook te gebruiken, alles wat je huid nodig heeft zit erin, dat spaart tijd en geld! De producten zijn van prima kwaliteit, mijn huid is er enorm van verbetert en ziet er prima uit! Voordat ik de producten van Jetske gebruikte had ik 3 maal zoveel producten nodig met een minder goed resultaat! Ik ben supertevreden met de producten van Dr Jetske Ultee! Ook de levering van de producten is supersnel, dus ook prima service!

Zeer goed!!!

Contact via Whatsapp en mail is goed. Berichten worden goed gelezen en correct antwoord.

Altijd goede service bij Jetske Ultee, bestellen en een dag later in huis. Ik ken de producten maar altijd zit er een goede beschrijving bij. Tevreden!

Heel tevreden met uw producten.

Zou ook interesse hebben in behandelingen, maar helaas te grote afstand. Zijn meer als 200 km vanuit zuid Limburg.

meer dan verwacht

ik ben net begonnen met de producten en ze voelen goed aan. het is nog te vroeg om iets over de werking te zeggen. jammer dat het gratis product "advies voor je huid" niet werkte, de link deed het niet en ik kreeg helaas geen andere werkende link

Fantastich product

Ik ben heel blij met de producten van Jetske Ultee. Ik heb een gevoelige huid met aanleg voor eczeem. Sinds ik deze producten gebruik heb ik hier geen last meer van.

Inderdaad; Uitstekend!

De producten van dr Jelske Ultee zijn werkelijk uitstekend. Alle beloftes worden waargemaakt en ook nog eens zuinig in gebruik. Mijn huid is er echt van opgeknapt.

Mijn huid blijft droog

Wat ik ook smeer of gebruik, mijn huid wordt er niet beter of mooier van helaas. Het blijft droog ondanks dat ik meer water ben gaan drinken. De concealer gaat ook weer in de rimpels zitten. Ik ben gewoon een hopeloos geval. De suncare gebruik ik op aanraden van mijn dochters.

Zeer tevreden over de producten van Jetske, zal nooit meer iets anders gaan gebruiken.

Heerlijke produkten

Gebruik alles van Jetske. Vit, serum helemaal geweldig

Zo fijn en goed!

Al jaren gebruik ik de lijn van Jetske Ultee (met af en toe een klein uitstapje). Ik ben er heel tevreden over; precies dat wat goed voor je huid is smeer je erop. De werkzame stoffen doen het werk en dat zie je. Easy it is! Veel vriendinnen zijn ook al overgestapt. Ik gebruik de hele lijn voor droge/normale huid, de exfoliant en vitamine A zuur. Oh, en de bodycreme (zooo lekker + glow)! Top dus.

Mn gezicht wordt rustiger

Mijn gezicht wordt rustiger

Ik heb een erg gevoelige huid, daardoor ook bewust gekozen voor de verzorgingslijn van Jetske Ultee. Mijn huid heeft er echt baat bij.

Skincare die echt helpt voor een stralende huid

Ik gebruik Jetske Ultee al een aantal jaar. Soms wissel ik af, maar ik kom toch altijd weer terug bij de skincare routine van JU. Deze routine helpt mijn huid te stralen, waar ik bij andere routines toch snel weer een doffere huid krijg.

Snelle leveringen

Heb nog teweinig besteld om oordeel te kunnen vellen.

Fijne producten

Goede producten maar helaas nog geen reactie op mijn vraag via de mail.

Echt fijne producten

Prettig zonder geïrriteerde huid gebruik het al een tijdje, blijf fan ervan

(H)eerlijk producten.

Al zeven jaar fan van alle 5-stappenplan producten.

Wat ik fijn vindt !! bestellen en de volgende dag in in huis.

Producten simpel en makkelijk in gebruik. Geen onzin verhalen. Gebruik het al jaren naar grote tevredenheid :)

Super fijne producten

Ik gebruik de moisturizer en bodycream. Het is geurloos en trekt heel snel in. Heel prettig in gebruik dus en raad het iedere man aan om deze producten te gebruiken.

Snelle verzending

De ene dag besteld volgende dag geleverd

Huid verbeterd

Ik heb altijd grove poriën gehad. Ging naar de schoonheidsspecialiste en gebruikte een duur merk. Mijn huid is aanzienlijk verbeterd sinds ik uncover gebruik.

Fijne producten met goede uitleg

Erg te spreken over de producten. Prettig in gebruik en heel fijn dat er duidelijke uitleg bijzit. Ik bestel volgende keer zeker weer.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA