Heerlijke producten!

Had al eerder andere producten van Uncover en nu weer wat nieuws geprobeerd. Het serum met vitamine A voelt heel zacht en prettig op de huid. En ben ook erg tevreden over de zonnebrand creme met factor 15 voor het gezicht. Smeert goed uit en voelt niet vet aan.

Superprettig!

Sinds september 2022 gebruik ik de producten van Jetske Ultee en hoef nu nergens anders meer naar te kijken. Het zijn allemaal heerlijke verzorgingsproducten! Ik gebruik dan ook al haar producten! Verder kijk ik wat ze in haar blogs aanbeveelt voor deo, shampoo en zeep. Super, scheelt een boel gedoe. Mijn huid is daadwerkelijk zachter geworden.

Zoals altijd de bestelling snel geleverd, heel blij mee met mijn producten.☺️

Bevat microplastics

De crème voelt goed aan en snelle levering. Ik had deze crème echter uitgezocht omdat er geen troep in zou zitten. Helaas kwam ik er na de koop achter dat er wel 4 soorten microplastics in zitten, dus niet gezond voor mij en ook niet voor het milieu. Jammer.

heel fijn

maar heb deze producten nog te kort in gebruik , om een uitgebreid review te geven.

Goede service en producten

Service is goed en vragen worden snel beantwoord. Gebruik de producten nog niet lang genoeg om te kunnen oordelen.

Beste producten ooit!

Na veel slechte ervaringen met producten voor de gevoelige huid ben ik terecht gekomen bij Jetske Ultee Skincare. Had ik deze maar eerder gevonden. Ik wil nooit nog andere! Ook voor mijn dochtertje van 2 is de repair crème de beste oplossing voor droog vel. Super! Ik kijk uit naar nog andere producten in het gamma.

Hele fijne producten

Hele fijne producten!

Prima levering

Product werd op tijd geleverd.

Fijne cleanser

Fijne cleanser, makkelijk in gebruik en mild voor mijn huid.

Geweldige producten die doen wat ze beloven

ik gebruik het 5-stappenplan sinds 2016 en mijn huis is enorm verbeterd, ondanks het feit dat ik een aantal jaren ouder ben geworden :0). Mijn fijne rimpels en 'ouderdomsvlekken' zijn minder geworden en ik heb nog nauwelijks last van puistjes of meeeters.

Uitstekende producten

Ik ben zeer tevreden met de cremes zowel moisturizer als body cream. Trekt goed in en houdt de huid soepel.

GEWELDIG!

De producten die voor mij toepasselijk zijn, werken uitstekend! Sinds ik in 2017 ermee begonnen was, kan ik tot vandaag niet meer zonder... Dank u / jullie wél! :)

Prettige dagcreme

Met het pompje kun je precies de benodigde hoeveelheid bepalen. Product was binnen 1 dag in huis.

Helemaal prima!

Fijn produkt, snelle levering .

Hele fijne producten!

Gebruik de producten al jaren en ben er erg tevreden over.

Heel tevreden!

Gebruik de producten nu ongeveer een half jaar. Was eerst even zoeken naar de juiste producten maar ze helpen echt heel goed. Mijn huid is heel zacht en rustig. Hiervoor een aantal jaar last gehad van eczeem in mijn gezicht maar nu bijna niet meer.

Nog elke dag zo blij met deze producten!

Mijn man en ik gebruiken al een tijdje de producten van Dr. Jetske Ultee en merken echt dat onze huid veel minder droog is en we minder last hebben van pukkeltjes bijvoorbeeld. Ook het serum is zo fijn en trekt snel in.

Uitstekende foundation

Dankzij de samplekaart kon ik de juiste tint gemakkelijk kiezen en de foundation is makkelijk aan te brengen en egaliseert mijn vlekkerige huid mooi, zonder te irriteren.

Echt het beste voor mijn huid!

De producten van Jetske Ultee zijn echt wen verademing! Ik heb een gevoelige huid met wat rode gebieden en met deze producten blojft mijnbhuid erg rustig! De producten zijn wel prijzig, maar ik vond het het wel waard

Heerlijk!

Hele fijne producten die mijn gevoelige huid goed kan verdragen.

Heel fijne produkten

Ik gebruik alle produkten, Het vitamineserum is helemaal geweldig en erg goed voor mijn huid

Gebruik het produkt al jaren.

Doet wat het moet doen

Geweldige Suncover

Dit is denk ik al het 4e jaar dat ik weer deze zonnebrandmelk heb gekocht en de dan de grote verpakking voor het hele gezin. Hij smeert makkelijk beschermt goed en er zit geen parfum in. Top product.

geen reactie ondanks mijn zeer gevoelige huid

Ik ben het azelaic acid serum nu één week aan het proberen. Dit is natuurlijk nog te kort om resultaat te zien maar mijn eerste ervaring is alleszins goed. Ik heb een zeer gevoelige huid die snel reageert en tot nu toe nog geen enkele reactie! Een fijn begin dus!

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA