Mijn huid ziet er veel beter uit

Door de verschillende producten te gebruiken wordt mijn huid gladder en beter verzorgd.

Eindelijk een rustige huid

De producten zijn echt voedend voor mijn huid. De logische stappen in de huidverzorging zijn makkelijk uit te voeren zelfs voor mij die oprecht nooit iets aan mijn huid deed! Mijn huid straalt weer en is rustig! Zo blij dat ik deze producten heb ontdekt!

Na 7 jaar nog altijd de beste huidverzorging die er is

Ik gebruik de Jetske Ultee al ruim 7 jaar en ben er nog steeds dagelijks blij mee. Ik heb een problematische huid. De huidverzorging van Jetske Ultee is hier perfect voor. Mijn huid is calm, verzorgd en pakt echt de problemen goed aan. Zeker een aanrader!

Hele fijne producten!

Het doet echt wat, erg tevreden!

Heerlijk zacht en verzorgend

Ik heb nog niet alles gebruikt maar de toner, exfoliant en moisturizer zijn heerlijk, voelt goed op de huid, mijn huid is heerlijk glad en zacht, zonder vlekken.

Het werkt!

Ik bestelde dit produkt voor de tweede keer. Het werkt echt goed voor mijn vaker rode wangen met af en toe oneffenheden en pukkeltjes. Mijn wangen zijn veel rustiger.

Fijne producten

Fijne producten gebruik het al jaren. Ook snelle levering.

Heerlijke producten

Ik gebruik sinds kort de toner, exfoliant en de moisturizer en de producten voelen heerlijk zacht aan. Zijn gemakkelijk op te brengen en trekken snel aan. Tot nu toe ben ik dus heel tevreden.

Na jaren rommelen eindelijk de huid de huid die ik altijd wilde hebben!

Ik gebruik nu een paar weken de hele lijn van Dr. Jetske Ultee. De verbetering in de conditie van mijn huid, en het tempo waarin dat ging, is ongelofelijk. Binnen 2 weken was mijn huid egaler, zachter en rustiger. Inmiddels ben ik, na jarenlange (lichte) acne, eindelijk van mijn onzuiverheden af.

Mijn huid voelt goed met Dr. Jetske Ultee skincare

Ik waardeer de eerlijke communicatie over schoonheidsproducten en de wetenschappelijke onderbouwing van Jetskes producten. Ook waardering voor de snelle levering van bestellingen in ecologisch verantwoorde verpakking.

Gewoon fantastische producten !

Gebruik alle producten reeds sinds 2014. Ook de make-up. Ik zou het iedereen aanbevelen !

Love it!

Heerlijk, gebruik het al jaren en ervaar een rustige en prettige huid… nooit meer iets anders

Gebruik de producten al jaren

En mijn huid ziet er een stuk beter uit!

Totaalverzorging

Heb inmiddels de hele lijn en het blijkt de ultieme verzorging voor de huid te zijn. Alle producten worden uitstekend verdragen voor mijn gevoelige huid en ik kan niet wachten tot er , behalve de foundation, ook een complete make-up lijn mag komen.

Heel blij dat ik Dr. Jetske Ultee Skincare heb ontdekt!

Heel blij dat ik Dr. Jetske Ultee Skincare heb ontdekt! Behalve dat mijn huid enorme baat heeft bij de producten, is de levering zeer snel en zijn de producten niet onnodig verpakt in allerlei dozen met plastic opvulmiddel.

Fijne goed opneembare producten,'luchtdicht'verpakt

Alle producten van Uncover zijn prima! Gebruik het al jaren met veel plezier.

Mijn huid ziet er gezonder uit.

Sinds ik deze producten gebruik, is mijn huid rustiger en straalt meer. Als mijn huid wel eens wat onrustig is, herstelt het veel sneller met deze producten. Ook de bronzer en camouflage stick zijn erg prettig.

geweldig

De zonnebrandcreme van Dr. Jetske Ultee gebruik ik intussen al jaren en zou nooit andere willen.

Geweldig product

Gewoon proberen. Het voelt zeer aangenaam

Ik gebruik de skincare ongeveer 6/7 jaar en echt had ik het maar eerder ontdekt!!! Ik kan niet anders zeggen dan dat alle producten geweldig zijn!

De producten ervaar ik als heel fijn. Gemakkelijk in gebruik en een weldaad voir de huid. Hartelijk dank , ga zo door

Fijne producten, snelle levering

Aangeraden door een kennis en ze heeft niets te veel gezegd. Fijne zachte moisterizer, goede cleanser en sunprotector gekocht. Mooie flesjes met handige pomp. Blij mee.

Helemaal top!

De producten werken super goed! Mijn favorieten zijn de exfoliant en de foundation. De verzending is snel en ik vind het fijn dat er natuurlijke en biologisch afbreekbare producten worden gebruikt.

Ontzettend fijne producten

Mijn huid is enorm opgeknapt sinds ik producten gebruik!

Gebruik de producten van Jetske Ultee al jaren!!!!

En ben heel erg tevreden. Ik heb het 5 stappenplan en gebruik als extra de acid serum, vitamine a serum, zonnebrand, bodylotion en de concealer voor vlekjes onder mijn dagelijkse make up. Ik kan de producten iedereen aanraden, er zitten alleen maar natuurlijke ingrediënten in, je huid voelt zacht aan en toen ik begon met gebruiken zag je na een paar weken zo’n verschil met mijn huid.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA