Snelle levering en geweldig resultaat

Fijne lijn van producten, cadeautjes voor mijn huid!

Nooit meer iets anders!

Jaren heb ik gezocht naar de ideale verzorging voor mijn huid. Vroeger had ik vaak last van puistje en grote poriën, tegenwoordig raakte mijn huid snel geïrriteerd en heb ik couperose met rosacea. Niet echt makkelijk dus. Toen heb ik een afspraak gemaakt bij het Skincare centre van Jetske Ultee en huidtherapeute Inge heeft mij heel goed geadviseerd. Inmiddels gebruik ik het 5 stappenplan voor de normale tot vette huid, aangevuld met het azelaic serum en voor ‘s nachts het vitamine A serum. Mijn huid heeft echt een prachtige transformatie ondergaan. De roodheid is veel minder, bestaande rimpeltjes vervaagd en mijn huid is zacht en fijn van structuur met een zachte glans. Ik had nooit gedacht dat mijn huid er zo mooi en gezond uit zou kunnen zien. Onlangs werd ik 60 en heb vooral over de conditie van mijn huid heel veel complimentjes gekregen. Had ik dit maar veel eerder gedaan!

Geweldig goede producten en service

Super fijne en goede producten. Nooit meer last van meer van oneffenheden van mijn huid en de service is ook top

De producten zijn goed en de service ook.

Fantastische producten, geweldige adviezen en altijd goede service

Ik ben fan!

PrimA

Op aanraden vriendin dingen geprobeerd. Fijne spullen lijkt t me en nu even zoeken naar welke foundation mijn kleur is. Maar ik had ook de bronzer met blusherkwast. Die laatste die is zo groot dat ik niet het idee heb dat ik een “3” kan maken. En bronzer lijkt me best licht

Uitstekend!

Producten altijd snel geleverd en van goede kwaliteit!

Vlotte levering

Past heel goed bij mijn huid.

Ik gebruik sinds enkele jaren de producten van skin care. Ik ben een vrouw van 56 en ben veel buiten, wandelen, fietsen. Mijn huid voelde vaak trekkerig aan. Sinds het gebruik van de skincare producten(normaal tot droge huid) voelt mijn huid aangenaam aan. Het gebruik ervan is makkelijk en duidelijk en fijn in gebruik. Je hebt er niet veel van nodig. Ik volg de skincare routine en ben snel klaar. Ik gebruik geen make-up, de producten zijn mijn make-up!

Heerlijke en eerlijke produkten

Fijne website met veel uitleg. Gedegen onderbouwing van de ingrediënten. Snelle levering. Heel netjes een bijsluiter bij de producten. En altijd een leuk kaartje :) Prijs kwaliteit verhouding is goed naar mijn idee. Ik doe lang met de flacons en het werkt heel fijn voor mijn huid.

Ik gebruik steeds meer producten van Jetske. Ik ben gevallen voor de eenvoud en overzichtelijkheid van de presentatie van de huid producten. Eenvoudig design, zonder poespas, en zeer duidelijk wat er is en hoe het werkt en hoe je het gebruikt. Geen keuzestress. Daarnaast stuk voor stuk kwalitatief goed. Er is zorgvuldig over nagedacht en verantwoord geproduceerd. Snelle levering. Heldere en duidelijke taal en website. Ik ben fan.

Heerlijke producten

Wat een heerlijke producten en top service

Sinds ik deze producten gebruik, is mijn huid zoveel beter geworden. Poriën zijn minder zichtbaar en ook heb ik minder plekjes en vlekjes.

Heerlijke bodycream

Ik heb een erg droge huid en de bodycream vermindert de droge huid en je huid voelt heerlijk zacht. Na het insmeren kun je gelijk je kleding aan, plakt niet. Tussendoor wel eens een ander merk geprobeerd maar deze bodycream vind ik toch wel de fijnste.

Voelt fijn op de huid met een natuurlijke uitstraling.

Ik maak al jaren gebruik van de make up lijn, erg tevreden. Omdat ik er natuurlijk uit wou zien, maar toch met een frisse uitstraling.

Ik had de producten vroeger al gebruikt maar ondertussen even iets anders geprobeerd. Ik keerde toch terug omdat ik altijd heel tevreden ben geweest over deze producten. De reiniger is zacht, de toner heel verfrissend en de dagcreme voor normale tot droge huid trekt heel snel in en voelt heerlijk aan. Niet plakkerig want daar hou ik niet van. Deze keer blijf ik bij Dr. Jelske Ultee Skincare. Een heel tevreden klant. En de levering is supersnel.

Mooie, pure producten

Sinds ik de producten van Jetske ultee gebruik is mijn huid rustig, gevoed en beter van structuur geworden.

Ultieme huidverzorging

Wat nog te zeggen? Voor mij zijn de producten van Jetske Ultee de ultieme huidverzorging. Heerlijk zacht, subtiel geurend en je hebt er weinig van nodig ( dus de prijs-kwaliteit verhouding is ook nog eens perfect!)

Mooi

Verpakking ziet er erg mooi uit. Je hoeft er maar weinig van te gebruiken, smeert lekker uit

Gebruik het al jaren en nog steeds erg tevreden over de producten!

Ik wil niet anders meer.

Sinds ik de producten gebruik is mijn huid heel rustig geworden. Ik heb geen pukkeltjes en mee-eters meer.

Kom steeds weer terug bij deze creme

Ik probeer steeds weer een andere goedkopere creme maar kom steeds weer terug op deze omdat mijn huid daar blijkbaar behoefte aan heeft

Waardevol voor een mooie en gezonde huid

Ik gebruik Dr Jetske nu al een tijdje... maar er kan geen ander merk tegenop. Jarenlang me laten misleiden door dure merken, maar de eenvoud spreekt mij aan. Gewoon een stappenplan. Geen onnodige serums etc. Ben altijd weer een gelukkig mens als ik mijn kastje heb kunnen aanvullen.

Doet wat het beloofd te doen.

Betrouwbare producten. De concealer bedekt mijn zonnevlekkjes samen met de bronzer. Ik gebruik elke dag de Suncare ( woon in Zuid Frankrijk) en om en om het vitamine A serum en exexfoliant. Met de repair cream erbij als extra booster. Zeer tevreden.

Super fijne producten

Al mijn oude potjes de deur uit gedaan en een nieuwe aan het op bouwen deze producten zijn fantastisch! Ik heb een gevoelige huid en die reageert gelijk als ik iets anders probeer maar met deze producten totaal geen last ik ben fan!

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA