mooie producten'

ik heb weer een glad huidje dankzij de mooie producten van jullie…..

Fantastich

Smeert lekker en beschermt uitstekend en ruikt niet

fijn product

Ik gebruik de moisturizer al een hele lange tijd fijn product

Fijne verzorgende producten

In het verleden veel last gehad van Rosacea Acne. Nu ik de producten van dr Jetske Ultee gebruik is mijn huis rustig en voelt het verzorgt en gezond aan.

Zeer fijn product voor mijn lastige, gevoelige huid

Zeer fijn product voor mijn lastige, gevoelige huid. Mijn huid is rustig en ziet er gezond uit.

Fijn product

Mijn huid met grove poriën is erop vooruit gegaan .

Zeer vlotte levering

Al veel producten bij Dr. Jetske Ulee besteld. Zeer vlotte levering en ook al bestel je maar 1 product altijd gratis geleverd. Fijne producten! Frisse uitstraling van flacons/ producten.

Grote fan!

Sinds dag 1 grote fan van Dr. Jetske Ultee producten. Ze werken gewoon echt! Na jarenlang 'zoeken' wat het beste is voor mijn huid, heb ik eindelijk rust gekregen. Voor mij geen andere merk meer. Kijk er naar uit voor nog vele mooie producten.

Fijn product en snel geleverd

Ik was op zoek naar dunne, makkelijk smeerbare foundation. Vreselijk als je zo'n plakkaat op je snoer krijgt. Deze foundation is super. Je voelt het niet zitten. Kleur kiezen vind ik wel lastig via een stip op je beeldscherm. Zeker omdat geen beeldscherm hetzelfde is. Gelukkig heb ik goed gekozen. Levering was super snel. Wel met heel veel verpakkingsmateriaal voor zo'n klein artikel. Dat is jammer.

Fijne lichte moisterizer

Mijn huid heeft er veel baat bij

prima foundation

hele prettige foundation met een natuurlijke uitstraling.

Er kan er maar 1 de beste zijn !

Zoals altijd ben ik weer zeer tevreden over jullie producten

Fijn exfoliant

Heel fijn deze exfoliant. Ook mijn kinderen die tieners zijn gebruiken hem.

Uitstekend!

Snelle levering; volgende dag al in huis. Netjes ingepakt, met lief kaartje erbij. Alleen is de doos wel veels te groot, dat is niet nodig.

Zeer informatief en prachtige producten

Goede info en daardoor kan een goede keuze in producten worden gemaakt. Snelle levering!

Zo ontzettend blij met de make-up lijn

Ik ben erg blij dat ik gewezen ben op de producten! Mijn huid komt helemaal tot rust!

Suncover30 prima product

De Suncover 30 is een uitstekend product. Bescherming is uitstekend. Smeert makkelijk uit en trekt snel in. Geen plakkende huid en geen vervelende geur. Gebruik de Suncover ook op mijn hoofd en heb nu geen last meer van prikkende ogen, zoals wel met andere producten.

Eerlijke en fijne skincare

Ik gebruik alle producten van de skincare nu al een aantal jaren en krijg veel vragen over mijn skincare, vriendinnen vinden dat mijn huid er goed uit ziet. Ook de zonnebescherming gebruiken we met het hele gezin en mijn dochter (van 12 en eerste puistjes komen eraan) begint nu ook met de skincare producten. Een absolute aanrader!

Mijn huid was onrustig en vlekkerig. Sinds ik de 5 stappenplan van Skincare producten gebruik voelt en ziet mijn huid veel beter uit.

Suncover 30 is een goed product tegen prima prijs. Smeert goed uit en trekt snel in. Ik koop geen andere zonnebrandmiddel meer. Prima website met goede uitleg over het product.

Kwalitatieve uitstekende producten

Ik heb jaren last gehad van puistjes en pigmentvlekken. Met behulp van de producten van Dr. Jetske heb ik dit onder controle. Mijn huid is mooier dan ooit. Ben Dr. Jetske zo dankbaar hiervoor. Ik raad haar producten iedereen aan. Het voelt goed op je huid, plakt niet.

Eindelijk gevonden wat mijn huid nodig heeft

Eindelijk heb ik skincare gevonden die mijn droge huid. Dat geeft wat zij nodig heeft. Mooie cleane verpakking.De pompjes zijn heel fijn in gebruik, je hebt meteen de juiste dosering.

Super tevreden

Sind enige tijd gebruik ik nu de verzorgings producten. Ze bevallen me prima, smeert goed uit, trekt snel in en voelt alsof ik elke dag bij de schoonheidsspecialiste ben geweest. Heel erg blij mee. Òok met de body crème.

Super producten

Ik ben al jaren fan

Fijne producten

De producten van Dr. Jetske Ultee bevallen me uitstekend. Ook de bezorging verloopt altijd feilloos. Fijn dat je daar op kunt rekenen.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA