Fijne producten met goed resultaat.

Fijne producten, geen allergische reacties en ik heb een heel gevoelige huid!

Geweldig!

Fijne producten. Mijn huid is er zienderogen op vooruit gegaan sinds ik de producten gebruikt van Dr Jetske Ultee

Geweldige producten.

Voor mijn huidverzorging gebruik ik sinds een aantal jaar alleen nog producten van Uncover. Mijn huid heeft er nog nooit zo goed uitgezien. Make-up is ook prima, alleen niet veel kleuren.

Goeie producten, gebruik de hele lijn. Ik ook altijd super snelle verzending. Helemaal tevreden.

De producten die ik tot nu toe allemaal geprobeerd heb bevallen zeer goed.

Snelle levering en heerlijke producten.

Beste ooit

Omdat ik nooit meer verbrand ben sinds de suncover zelfs als ik na 2 uur vergeet te smeren verbrand ik niet lijkt ie nog werkzaam top product

Producten die écht werken!

Mijn huid heeft vaak last gehad van acne, maar dat is verleden tijd! Zelfs in stressvolle periodes is mijn gelaat zichtbaar beter!

Betrouwbaar en effectief

Ik ben al jaren klant. Sinds ik producten van dr. Jetske Ultee gebruik is mijn huid mooi, goed in balans. Inmiddels word ik 46 en ben tevreden met uitstraling en vitaliteit van mijn huid, op gezicht.

Ik ben een groot fan!!

Producten doen echt iets voor je huid! Ik ben 66 jaar en men vind dat ik er 10 jaar jonger uitzie met dank aan Dr. Ultee dat zegt genoeg!

Altijd goed

De bestellingen gaan snel en wordt direct de volgende dag bezorgd, en ook heel prettig, geen verzendkosten.

Super huidverzorgingsprodukten

Ik gebruik de moisturizer, de toner, de exfoliant en de cleanser nu twee weken en ik be zeer tevreden. Mijn gezicht voelt niet droog meer en de rode plekjes verminderen zichtbaar

De beste zonnebrandcreme!

Dit is de fijnste crème, we gebruiken deze al 2 jaar voor het hele gezin. Mijn dochters hebben beide een gevoelige huid en reageren snel op crèmes maar deze is perfect voor hen. Smeert goed uit en voelt niet vet. Een pluspunt dat er geen rotzooi in zit!

Fijne producten en snelle levering

Product was beschadigd bij bezorging. Na melding direct nieuw exemplaar bezorgd.

Positief

Tot nu toe heb ik alleen de zonnebrandcrème geprobeerd en ben ik zeer tevreden. Misschien dat ik later nog eens de overige roducten ga proberen. Ik ben benieuwd of die me ook zo goed bevallen!

Super producten

Ik had steeds meer last van een trekkerige huid ondanks overdag extra smeren. Sinds ik de productenlijn van Jetske gebruik voelt mijn huid de hele dag fijn aan. En gaat er beter uitzien.

Genieten van de zon zonder uitslag

De verbeterde zon bescherming factor 30 is perfect, geen uitslag meer en smeert lekker weg. Ben zeer tevreden. Volgend jaar de grote fles bestellen voor het hele gezin!

Heel blij met de producten

De moisturizer vind ik heel prettig, maar helaas is de moisturizer snel op. Daardoor moet ik dit product eerder bestellen dan de andere producten uit het stappenplan, terwijl de bestelling van alle producten uit het stappenplan ineens juist een financieel voordeel oplevert.

Al jaren heeel tevreden

Heerlijk lijn verzorging

Fijne zonnebrand, ook voor mijn gezicht

Ik heb deze zonnebrand al meerdere keren besteld omdat ik er heel tevreden mee ben. Ik heb een gevoelige huid en krijg geen last van de zonnebrand. Ik vind het prettig dat er geen geur aan zit. Ik gebruik hem juist ook voor mijn gezicht omdat de zonnebrand ik combinatie met mijn dagverzorging een mooie glow heb en die heb ik nodig omdat mijn huid door mijn leeftijd wat doffer is geworden.

De Skincare producten zijn luchtig en makkelijk op te brengen

De lotions ,suncare producten en Skincare zijn ook zuinig in het gebruik

Snel verzonden en geleverd

Product was snel verzonden en geleverd, webwinkel werkt goed. Geen aanmerkingen daarop.

Fijne zonnecrème

Geweldige snelle service in 1 dag tijd en fijn dat je geen verzendkosten moet betalen.

Ontzettend fijne zonnebrand en snelle levering

Top product en snelle levering

Eindelijk iets dat rust brengt

Ik heb een gevoelige huid die snel rood opvlamt en snel trekkerig aanvoelt. Voorheen had ik dit al na enkel wassen met lauw water. Sinds ik de huidverzorging van Dr Jetske Ultee gebruik, is dit ontzettend verbeterd. Geen trekkerige, branderige en schilferige huid meer. Zo fijn! Wel heb ik nog wat rosacea, maar daar zou ik misschien eens een traject voor moeten doen. Al met al, de producten zijn best prijzig, maar voor mijn huid echt een uitkomst.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA