Ik gebruik dit product al een aantal jaren en vind het een erf fijn product. Ik heb best een lichte huid, maar ik verbrand nooit met factor 15 op mijn gezicht als ik dit opsmeer. Het enige nadeel vind ik wel, is dat als je het product op een dag blijft herhalen, dat je gezicht wel vettig aan blijft voelen daarna. Misschien bij herhaling je gezicht even schoonmaken en daarna weer opdoen. Ik krijg er ook geen puistjes van.
Dag Juul, Wat leuk dat je de Suncare SPF15 al een aantal jaren gebruikt! Misschien kun je eens proberen de huid af te nemen met een watje met Toner voor het opnieuw aanbrengen van de Suncare. We horen het graag wanneer je aanvullende vragen hebt!
Goed smeerbaar! Prettige geur en gelukkig geen "witte"laag!
Ik gebruik het al een aantal jaar. De huid van mijn gezicht blijft er mooi uitzien.
Hele fijne producten en geen irritatie met mijn gevoelige huid. Ook heel fijn is vandaag besteld, morgen in huis.
Na heel wat cleansers te hebben geprobeerd heb ik de cleanser van Dr. Jetske Ultee aangeschaft. Hoorde er veel goede verhalen over en blijken allemaal meer dan waar te zijn. Super product!!
Ik had last van een onzuivere huid met puistjes. Sinds ik de producten van Jetske gebruik is mijn huid een stuk egaler en rustiger, echt een aanrader! Bovendien kom je er ook nog eens lang mee toe omdat je er per keer dat je ze gebruikt niet veel van nodig hebt. Ikzelf heb een gevoeligere huid en ik heb zelfs geen reactie gekregen op de producten, hoe leuk is dat! Ze zijn heel neutraal. Kortom, jetske heeft mijn huid doen veranderen dankzij haar producten. Ik zou het iedereen kunnen aanraden.
Goede en snelle levering. Mooi product.
De zoveelste fles zonnebrand, goed voor je huid, lekker grote fles voor een schappelijke prijs. En met super verzending; vlot, traceerbaar en milieuvriendelijk! Alleen maar voordelen!!
Met de gevoelige huid van onze dochter is het altijd lastig de juiste zonnebrand te vinden. Waar ze nu goed op reageert kan volgend jaar heel anders zijn. Na de goede recenties de zonnebrand besteld. Belangrijk vind ik ook en niet al te veel troep in zit. Onze dochter reageert er gelukkig goed op. Het smeert makkelijk uit en trekt snel in. En gelukkig tot op heden nog met een goed resultaat veel in de zon geweest. Wat me wel erg stoort is dat de zonnebrand zeer dun is. Ook na goed schudden zit, als je niet voorzichtig bent, echt alles onder de zonnebrand. Persoonlijk vind ik dit zo storend dat ik niet weet of ik daarom nogmaals zou bestellen.
Goedemorgen, Hartelijk bedankt voor het delen van je ervaring. Wat fijn om te lezen dat je dochter goed reageert op onze Suncover. Echter vervelend dat jullie de substantie van de Suncover als te dun en niet prettig ervaren. We nemen het graag mee als feedback. Dr. Jetske Ultee blijft namelijk altijd bezig met het ontwikkelen en verbeteren van de producten.
I have been using Jetske's sunscreen for years now, and recently gave my children a tube when they went on holiday to Greece. It is great product, doesn't leave a white film and does not irritate the eyes, which is the case with so many other sunscreen products. Highly recommended.
Ik gebruik nu sinds een maand het volledige gamma van producten en mijn huid ziet er veel stralender uit!
De levering is supersnel, de gezichtsproducten zijn heel makkelijk in het gebruik en voelen zeer goed aan, krijg altijd complimenten van mijn schoonheidsspecialiste! Ook de handzeep gebruik ik graag, ook met frequent wassen geen schrale handen én een neutrale geur. De zonnebrand staat bij de buitendeur en smeert heerlijk weg. Kortom: een heel tevreden klant!
Ik gebruik de producten van Dr. Jetske Ultee nu al 3 jaar. In het begin had ik een veel te droge huid en heel veel last van schilfertjes en irritaties. Na het gebruiken van deze producten heb ik hier nooit meer last van gehad. Mijn huid is goed gehydrateerd en is niet meer zo gevoelig. Dit dus door de roze lijn van het 5 stappenplan. Onlangs kreeg ik meer last van onzuiverheden (stoppen met anticonceptiehormonen?) ... en ben ik overgestapt op de paarse lijn. Na een week zie ik al enorme verbeteringen. Ik ben top fan!
Het is mijn derde fles Suncover 30 , ik vind het Een heerlijke zon emulsie die fijn uit smeert en niet vet is. Geen opdringerige geur, voor mij perfect!
Smeert heerlijk zacht uit, plakt niet!
Perrfect
Ik gebruik de lijn van Jetske Ultee nu zo’n 1,5-2 jaar en zou willen dat ik deze veel eerder had ontdekt. Ik heb een ‘moeilijke’ huid en altijd al veel lat van onzuiverheden en roodheid. Nu af en toe nog wel eens (vooral onder invloed van hormonen zijn of de zon) maar mijn huid is zoveel verbeterd! Zo blij mee!
Kan niet beter. Alles is snel in huis en de producten zijn heel goed en betaalbaar
Smeert goed uit en plakt niet. Mooie grote fles met pomp waar we met hele gezin gebruik van maken.
De bodylotion is super. Opmerking; Ik heb net al voor de derde maal een berichtje gekregen dat de levering uitgesteld is. Vind ik niet zo super.
Sinds ik dit serum iedere ochtend gebruik is mijn onrustige huid veel beter. Uiteraard blijf ik zo nu en dan onderhuidse puistjes houden maar veel minder en met veel minder echt lelijke plekken.
Even “vreemd” gegaan maar nu weer helemaal terug bij Jetske! De hele set huidverzorging weer aangeschaft. Heerlijke producten, geen nare bijwerkingen door ingrediënten waar ik niet tegen kan. Lekker overzichtelijk ook! Mezelf ook verwend met de bodymilk. De zonnebrand raad ik iedereen aan, die was ik wel trouw blijven gebruiken!
Misschien ontstaat dit probleem doordat ik een vette huid heb, maar ik merk echt dat de zonnebrand ‘wegglijdt’.
Dag Maxime, Wat vervelend om te lezen dat je het idee hebt dat de Suncover van je huid afglijdt. Gebruik je nog andere huidverzorging voor het aanbrengen van de Suncover? Wellicht kunnen we samen met je meedenken voor enkele aanpassingen in je routine. Mocht je toch niet tevreden zijn over de Suncover, mag je het product altijd binnen 30 dagen terugsturen, dan ontvang je het aankoopbedrag retour. Als je dit wilt kun je hiervoor contact opnemen met de Klantenservice. Dit kan natuurlijk ook altijd als je andere vragen hebt.
Ik heb verschillende producten in gebruik en ik vind het echt goed spul. De cleaser, bodycreme, hand wash en de vitamine A serum. En niet te vergeten de suncare. Was ik daar maar eerder mee begonnen! Ik ben bijna 60 en zie dat mijn handen en halshuid al flink verouderen. Door mijn dochters ben ik in aanraking gekomen met deze producten. Ik kan ze aanbevelen.
7 Kon Emmaplein
Rotterdam 3016 AA