Wanneer je een bestelling plaatst loopt het proces zo soepel. Heerlijk is dat! Je ontvangt gelijk na aankoop een bevestiging en een mail met hoeveel punten je hebt gespaard. Iets later ontvang je de track- en trace code. Supersnel is het product in huis. I love it !

Hét product waar ik niet zonder kan.

Letterlijk onmisbaar. Zonder de crème veranderd mijn huid in een branderig, trekkerig en droge bedoeling. Life saver.

Prettige produkten en snelle bezorging

Ik gebruik de zonne crème al jaren, fijn produkt dat altijd weer snel bezorgd wordt.

Betellen ging snel, geen kosten aan vast. Product is fantastisch

Top product

Prima zonnebrandcrème

Een hele liter zonnebrandcrème in handige dispenser! Dat maakt het wel dat ik gemakkelijker en dus vaker mezelf in smeer. De crème laat zich goed uitsmeren. Kan niet zeggen dat het snel intrekt maar ook niet langzaam. Tot nu toe nog niet verbrand dus het zal ook nog eens goed werken! Zelf vind ik de crème wel wat muf ruiken.. Dit wordt minder nadat het goed in de huid zit. Vervolgens blijf je een plakkerige huid overhouden. Dat je huid wat vettiger/plakkerig wordt is te verwachten. In verhouding tot andere crèmes is het met deze meer. Hoe het zich verhoudt na gezwommen te hebben is onbekend. Vooral blij dat vele middelen hierin achterwegen gehouden zijn. Dat vergt toch wat compromis

prettig geurvrij en niet wittig

ik ben er blij mee, ik kan tegen de geur van de ingrediënten, en ik krijg geen witte waas op mijn snoet.

Fantastische producten

Ik ben ontzettend tevreden over de producten van Dr Jetske Ultee. Mijn ouder- en droger wordende huid reageert er heel goed op, ziet er rustig uit en blijft soepel. Ik gebruik de exfoliator, vitamine A creme, de suncare en uiteraard de moisturizer. Eigenlijk zou ik alle producten wel van dit merk willen gebruiken, maar dat wordt helaas te kostbaar.

Goed product en snel geleverd

Ik gebruik de gezichtscreme al een paar jaar en ik ben er heel tevreden over. Bovendien wordt de bestelling binnen 1 of 2 dagen geleverd. Super!

Fantastische zonnebrand!

Snelle levering, goede prijs / kwaliteit verhouding. Na jaren lang zoeken naar een goede zonnebrand heb ik het eindelijk gevonden. Geen last meer van verbranden, zonneallergie of uitslag. Smeert lekker weg, en de fles ziet er ook nog flitsend uit!

Superproducten

Sinds ik de producten van Jetske Ultee gebruik, is mijn huid met sprongen vooruit gegaan! Inmiddels gebruik ik het volledige programma voor de normale/vette huid (cleanser, toner, exfoliant, moisturizer, azelaic acid serum). Geweldige producten, ik wil nooit anders meer!

Precies die goede creme, heerlijk!

De textuur, volheid, zachtheid, de glans op je huid. En dit dan ook nog in z’n grote pompfles. Gewoon heerlijk!

Snelle en goede levering.

Goede uitleg van de producten, goede prijs kwaliteit verhouding prima keus

Kwalitatieve producten en snelle levering

De producten komen steeds zeer snel toe en zijn van hoge kwaliteit. Voor mij zijn de gewone producten te duur, maar we komen steeds terug voor de zonnecreme!

Producten bevallen mij prima.

Snelle levering is ook fijn.

Gebruik al jaren alleen deze produkten

Ik heb snel pigmentvlekken en kan allergisch reageren op diverse merken. Ook de hele dure. De produkten van Jetske Ultee, via internet gevonden en geprobeerd. Is al jaren geleden, sindsdien alleen nog haar producten gebruikt. Mijn huid is verbeterd, minder pigmentvlekken, rustig en al zeg ik het zelf, jong ! En ik ben 67. Dus zeer tevreden. De hele familie gebuikt haar zonnecreme!

Het product was er snel.

Top zonnecrème

Fijne zonnecrème die heel gemakkelijk uitsmeert en daarnaast goed beschermd.

Snelle levering. Gebruik al een paar jaar Suncover 30 tot volle tevredenheid.

Mijn bestelling is zoals altijd weer met veel zorg verpakt en snel geleverd.

Mooie producten die doen wat wordt beloofd!

Prachtig merk!

Top product.

Beschermt goed, prettig in gebruik. Fijn dat het ongeparfumeerd is.

Heerlijke producten snel geleverd

De producten zijn erg goed en geven snel zichtbaar resultaat Het is jammer dat de inhoud vd flesjes zo weinig is De producten zijn snel op

Betrouwbaar!! Prijs kwaliteit klopt.

Heel erg tevreden. Zit te wachten op meer producten, zoals bv douchegel. Ik vind de concealer en de sunpowder minder mooi van kleur. Gr lia

Fijne zonnecrème

Dit is al de 3e jaar dat ik de zonnecreme bestel. Fijn in het gebruik en werkt goed. Bestelling netjes en snel geleverd.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA