Fantastische producten.

Optimale skincare. Ik zeg dit ,omdat ik de hele lijn al tig jaren gebruik.

Fijne producten die goed te verdragen zijn met een gevoelige huid.

Werkt echt

Wat een fijne crème! Mijn man heeft bijna drie maanden in het ziekenhuis gelegen aan een infuus en daarna nog een open hart operatie ondergaan. De narcose en alle andere medicatie zorgen ervoor dat hij een enorm droge huid heeft gekregen. Vooral zijn voeten(enkels en voetzolen) zijn heel erg droog en de huid hier en daar gebarsten. Ik masseer nu driemaal daags een beetje Jetskes Repair crème op deze plekken en het is duidelijk dat de crème zijn werk goed doet! Ben nog maar net begonnen met smeren, maar zie dat de huid zich al begint te herstellen en de ruwe, droge huid is ook al een stuk zachter geworden. (en de huid van mijn handen ook) Aanrader!

Een compleet gevoel met deze moistrurizer.

Af toe een make-up loze dag is heerlijk, echter zonder deze crème begin ik mijn dag nooit.

Het is het elke keer weer meer dan waard, nooit meer wat anders....

3 jaar geleden begon ik veel last te krijgen van hormonale acne. Wanhopig opzoek naar een werkende gezichtslijn, kreeg ik dé tip van mijn moeder. Het duurde even voordat mijn gezicht herstelde, maar tijdens dit traject ben ik bij vragen zeer goed geholpen door een van de huidtherapeuten. Bereid om de tijd te nemen, mee te kijken en te adviseren. En inmiddels, samen met mijn moeder, compleet verliefd op alles van Dr. Jetske Ultee! Wij willen nooit meer anders!!!

Supersnelle verzending

Echt hoor, avonds besteld, de volgende dag in huis. Echt super. Thx. Tip: de verpakking was overdreven groot en weinig duurzaam. Kan je onderzoeken of 1 zo'n vitamine a serum verstuurd kan worden met brievenbuspost, en zonder al dat piepschuim? Groetjes, Barbara

Mooie diverse producten voor bescherming, onderhoud voor het grootste orgaan vh menselijk lichaam.

Overzichtelijke aantal producten voor de dagelijkse verzorging. Het plakt niet, en irriteert ook niet. Mooie producten om goed en verzorgt de dag te beginnen, voor te zetten en af te sluiten. Dr Jetske Ultee blijft voor mijn gevoel zich ontwikkelen, bewust willen zijn wat nodig is om te doen. Én, zeker niet te vergeten, goede service, snelle en goede levering, snel reageren op vragen en opmerkingen vd klant!!

Snelle verzending

Goede producten

Al bijna 10 jaar blij mee

Werkt voor mij het beste met mijn toch lastige huid. Bij bestellen vaak dag erna al in huis. Heel blij mee

Na drie jaar sukkelen met van alles eindelijk huidverbetering zichtbaar!

Sinds iets meer dan twee maanden gebruik ik de producten van dr. Jetske Ultee. Daarvoor was ik al drie jaar bezig via de huisarts en dermatoloog om mijn huidconditie te verbeteren. Ik had namelijk plotseling last gekregen van een rode/geïrriteerde huid met puistjes. Na alle antibioticakuren en zalfjes geprobeerd te hebben wees iemand mij op de huidverzorging van dr. Jetske Ultee. Voor het eerst sinds lange tijd is mijn huid nu een stuk minder rood en heb ik nog maar zelden een pukkeltje.

Heeft de beste zonnescherming!

Ik gebruik deze al jaren voor het hele gezin! Ik kan het iedereen aanraden. Voordelig en zonder allerlei ongezonde stoffen, dus veilig in gebruik.

Uitstekend.

Fijne producten. Mijn huid is er echt van opgeknapt. Rustiger en beter gehydrateerd. Geen velletjes en trekkerige huid meer. Daarnaast wordt het altijd verpakt en snel geleverd.

Heel tevreden

Fijne producten en snelle service.

Prima zonnebrandcrème en heel fijn smeerbaar.

Deze crème smeert makkelijk, is licht en vooral: het werkt!

hier vertrouw ik op

duidelijk verhaal. goede uitleg van producten. snelle reactie, no-nonsens producten in dito verpakking

Heerlijke producten

Snelle levering. Bij vragen goede service

Geweldig!

Ook geschikt voor de zeer gevoelige huid.

Heel fijn

Al 12 jaar een top product !

Tha, wat kan ik nog zeggen over zo’n uitgebalanceerd product!!!

Deze créme is heel natuurlijk, betrouwbaar en heel zuinig! Prettig drukpompje dat heel goed diseert! Je doet er veel langer mee dan je denkt!!! Product wordt ook snel geleverd en het feit dat het samengesteld is door een deskundige, maakt het af!!

Al jaren mijn vaste merk

Ik wil niet anders meer dan Jetske Ultee! Mijn van nature gevoelige en vochtarme huid reageert er heel goed op. Sinds ik in de overgang zit is mijn huid nog gevoeliger en vlekkerig, maar met de serums van jetske is ook dat weer onder controle. De producten zijn gebaseerd op wetenschappelijke én eigen onderzoek, en je hebt er maar weinig van nodig per keer. Kortom: op de huidproducten van Jetske Ultee kun je bouwen en vertrouwen!!

Ik ben fan!

Ik merk verschil sinds ik de producten gebruik, mijn huid is rustiger, gehydrateerd en schoner. De verpakkingen zijn handig, schoon en je doet er lang mee. Ik ben fan!

Snelle verzending

Ik ben tevreden over de non profit suncare 30. Het laat geen witte waas achter.

Geweldig product

Alleen maar goede ingrediënten

Ik ben zo ontzettend blij met de producten!

Ik heb van mezelf een zeer gevoelige huid. Op een gegeven moment kon mijn huid geen enkel product meer verdragen. Ik liep dan ook altijd rond met bultjes en rode vlekken, welke pijn deden. Mijn huid had even tijd nodig om te wennen aan de producten van Jetske, maar is zo ontzettend verbeterd! Ik gebruik de hele lijn, inmiddels zelfs, met enige regelmaat, de exfoliant. Mijn huid is ontzettend zacht en straalt weer!

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA