Een fijne site met de nodige informatie. De levering van het product was snel.
Hele fijne zonnebrandcrème voor volwassenen en kinderen.
Ben er blij mee ga de crème gelijk gebruiken ..
Mijn huid ziet er veel beter uit en is ook veel beter doorbloed. Het is even een uitgave maar het resultaat is er ook naar.
Mijn ervaring als klant is bij Jetske is een samenspel van heel prettig en fijn en betrouwbaar en vlot.
Ik heb alleen ervaring met het zonnebrandmiddel factor 30. Goed product en de volgende dag bezorgd.
Eerlijk gezegd vond ik de prijs (in verhouding tot het aantal ml) vrij hoog, maar toch wilde ik het proberen om erachter te komen of de crème echt goed zou werken. Mijn ervaring tot nu toe is dat ik niet teleurgesteld ben.
Mijn huid ziet er veel beter uit, rimpels zijn er wel gezien mijn leeftijd , maar de huid ziet er goed uit geen ouderdoms vlekken , waar ik heel blij mee ben.
Ik was voorheen heel erg tevreden met de dag/nacht crème; zeer gave huid, niet meer droog en trekkerig, prachtige natuurlijke glans. Echter na aflevering van een 1/2 flacon die ik volledig betaald heb, is de lol er snel vanaf.
Beste Britt, bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te horen dat de Moisturizer minder vol leek toen deze geleverd werd. Zou je mijn Klantenservice een bericht willen sturen? We bieden je graag een gepaste oplossing!
Eindelijk goede produkten zonder troep erin.
Ben heel blij met de producten en alle fijne informatie die op de site te vinden is. Over ingrediënten, de huid, wat je het beste wel en niet kunt gebruiken. Dit helpt mij iedere keer om een bewuste keuze te maken in wat ik op mijn lichaam en gezicht smeer.
Mijn ervaringen met dr. Jetske producten zijn tot nu toe goed maar jammer is dat ik vandaag met de scanner op mircoplastics ontdekte dat een aantal van de producten zoals de cleanser, repair creme en moisturizer dit wel bevat wat schadelijk is voor mens en milieu en een reden om dit niet meer te kiezen. Maar wellicht zijn er alternatieven? Daarnaast vind ik het erg storend dat de producten altijd in zoveel piepschuim verpakt worden. Dat is ook erg milieu onvriendelijk.
Goedemiddag, Ik snap je vragen en je bezorgdheid over het gebruik van microplastics. Allereerst vind ik het belangrijk om te zeggen dat alle ingrediënten in de producten van dr. Jetske Ultee niet alleen voldoen aan haar hoge eisen, maar ook aan de strenge wetgeving van de EU. De producten bevatten geen microbeads, maar enkele producten bevatten wel (weliswaar in kleine hoeveelheden) ingrediënten die als microplastics gezien kunnen worden. In de zonnebrandcrème gebruiken we bijvoorbeeld zonnefilters die bepaalde hulpstoffen écht nodig hebben, namelijk polymeren. Overigens is niet elke polymeer een plastic – dit ligt wat genuanceerder. Over welk product of ingrediënt zou je meer informatie willen? We helpen je graag. Hiernaast wil ik je hierbij geruststellen dat de opvulschuimpjes zijn gemaakt van biomaïs en helemaal composteerbaar zijn. In contact met water of vocht, zal het materiaal direct afbreken. Je mag de chips daarom ook gewoon samen met het biologisch afval weggooien. Een ander aardig punt om erover te vermelden, is dat de chips zo licht zijn, dat ze bij het transport uiteindelijk voor brandstofbesparing zouden moeten zorgen. Op de website kun je meer lezen over de verbeteringen die wij doorvoeren op het gebied van duurzaamheid.
Echt een betere huid gekregen door de producten! Minder pigmentvlekjes en minder acne.
Ik gebruik deze foundation nu zo'n 2 jaar. Ik vind het een fijne, natuurlijke foundation. Dekt licht maar niet te licht. In combinatie met andere producten van Uncover heb ik al tijden geen last meer van puisten en meeëters.
Door schommelingen in de hormonen greep ik weer terug naar de eerder gebruikte producten van het 5 stappenplan. En al vrij snel zag ik weer vermindering van acne. Producten doen wat wordt beloofd.
Wat een vriendelijke en kundige mensen werken hier! Een fijn bedrijf waar men echt de tijd voor je neemt en gedreven is om jouw huid te laten stralen.
Goede producten. Zuinig in gebruik.Snelle verzending.
Hoi ik ben Nancy en 53jaar oud ,ik zit in de menopauze,en zoals jullie weten veranderd de structuur van je huid en het verouderingsproces gaat sneller. Ongeveer een jaar geleden heb ik de producten van dr.Jetske ontdekt. Nu de dag van vandaag denk ik bij mezelf damn had ik deze maar al eerder ontdekt. Ik heb vroeger honderden crème’s en lotions gebruikt maar niks dat echt hielp daar ik toch wel een vrij delicate huid heb. Nu gebruik ik haar producten al een dik jaar en zie toch wel een duidelijke verschil “verbetering “. Ik ben er zo tevreden van dat ik eerlijk gezegd toch wel een beetje verslaafd ben ,zou echt niet meer zonder kunnen. Mensen schatten mij een stuk jonger en geeft toch wel een leuk gevoel maar zou dit ook zo willen houden! (Zie tip onderaan in het bericht) Ik ben zo blij dat ik Dr.Jetske heb ontdekt en zou het natuurlijk wel heel fijn vinden mocht ik haar eens in levende lijve tegenkomen om haar toch wel te bedanken om wat ze denk ik ,voor de meeste mensen betekent. Betreft de service is het team van Dr.Jetske ook top!!! Zijn er problemen met je bestelling of producten ,deze mensen zorgen voor een degelijke oplossing.Betreft de levering van de producten gaat het zo snel dat je geen schrik moet hebben om een dag zonder je favoriet product te zitten. (Bestel en volgende dag al in huis ) Via deze weg wil ik Dr.Jetske en haar team duizendmaal bedanken . Één kleine tip; misschien nog gerichter gaan zoeken voor de 50+ouder wordende huid dat toch een groot verschil is qua verzorging tussen “jong” en “oud “ Nogmaals dank voor alles
De extra voorlichting bij het product heeft voor mij meerwaarde en ook de mooie verpakking nodigt uit vaker te smeren.
Mooie producten met goede ingrediënten. Ik hou van de transparantie over de ingrediënten en alle blogartikels die je goed informeren. Gedaan is de tijd dat klanten enkel op een mooie verpakking af gaan, voor mij tenminste.
Producten zijn heel fijn in het gebruik, ook heel hygiënisch door pompsysteem. En niet onbelangrijk productkennis en goede service
Tja, las over haar producten en dat sprak me aan! En alles bevalt me uitstekend. Al hoop ik dat de zonprotector in de make-up verwerkt kan worden. Maar dat is dan ook het enige dat ik te zeuren heb. Vriendelijke groet, Marjanne
Overstapt op de producten van dr. Jetske Ultee. Erg fijne producten. Mijn huid voelt veel fijner aan en de huid is rustig geworden. Geen jeuk en rode vlekken meer. Heel erg blij met alle producten van jullie.
Mijn gevoelige huid is hier héel blij mee!! Voelt zacht, gevoed, ziet er rustig uit en blijft gedurende de dag heel comfortabel aanvoelen.
Ik gebruik de producten van Dr Jetske Ultee skincare nu 2 jaar. Ik zag binnen 6 weken resultaat. Ik vind het fijn dat de producten geen sterke geur hebben. En de service is altijd super snel. Inmiddels zijn twee vriendinnen ook om en gebruiken de lijn. Kortom: aanrader
7 Kon Emmaplein
Rotterdam 3016 AA