Al jaren fan van de Bodycream en zonnebrand
Ik heb een hele tijd Jetske Ultee gebruikt en wilde een keer wat anders, heb verschillende (dure) merken geprobeerd, maar mijn gezicht werd alleen maar steeds droger. Heb van de week weer moisturizer van Jetske besteld, en het is nu zeker! Ik bestel nooit meer iets anders, het voelde na 2 dagen alsof mijn uitgedroogde gezicht weer ontspande. Heerlijk.
De focus op bewezen werkzame ingredienten in een simpele, goede verpakking spreekt enorm aan. Eén keer bij een vriendinnetje geprobeerd en was meteen fan, inmiddels een trouwe gebruikster van het 5-stappenplan en de serums. Ik woon in het buitenland, maar dit gaat altijd mee vanuit Nederland in mijn koffer (met kaas en stroopwafels ;). De "normal to oily skin" producten icm clarifying serum zijn goed voor mijn onrustige huid met acne en dit is de enige SPF 30 zonnebrand waar ik geen puistjes van krijg. Mijn man gebruikt deze ook omdat 'ie goed blijft zitten tijdens het sporten (wel fijn als je op de evenaar woont!).
Ik hou van deze producten, hiermee ziet mijn huid er op zijn best uit. Helaas ben ik overgestapt naar een ander merk omdat ik het veel te duur vind. Daarnaast vind ik het jammer dat het zoveel stappen zijn, dat duurt voor mij te lang in de ochtend en de avond om hiermee bezig te zijn.
Ik was tijdelijk overgestapt op een ander merk (Paula's Choice), maar kom toch weer terug bij Jetste Ultee. De producten zijn mild maar zeer doeltreffend. Het is een verademing om te merken dat je gezicht na het reinigen niet strak, droog en trekkerig aanvoelt. Voor mij geen ander merk meer!
Ik was al een tijd op zoek naar een goede verzorging omdat mijn huid verandert meer oneffenheden en wat meer een vettig voorhoofd waardoor bv make up los laat . En ook produkten die zeg maar zuiver zijn waar over nagedacht is,ik heb al heel wat crèmes gebruikt dure merken en geen resultaat ja een lekkere geur .Via een vriendin kwam ik op jullie produkten en ben zeer tevreden. Groeten Shirley Duijkers
Ik zou normaal 5 sterren geven want ik gebruik al jaren bijna alle producten en ben er zeer tevreden over. En omdat Jetske veiligheid hoog in haar vaandel heeft was ik dan ook zeer verbaasd dat de app Beat the microbeads aangaf dat verschillende producten microplastics bevatten! Ik ben best wel geschokt. Laat ze er voortaan asjeblieft uit Jetske. Anders moet ik helaas een andere brand zoeken :-(
Dag Li, Ik snap je vragen en je bezorgdheid over het gebruik van microplastics. Allereerst vind ik het belangrijk om te zeggen dat alle ingrediënten in de producten van dr. Jetske Ultee niet alleen voldoen aan haar hoge eisen, maar ook aan de strenge wetgeving van de EU. De producten bevatten geen microbeads, maar enkele producten bevatten wel (weliswaar in kleine hoeveelheden) ingrediënten die als microplastics gezien kunnen worden. In de zonnebrandcrème gebruiken we bijvoorbeeld zonnefilters die bepaalde hulpstoffen écht nodig hebben, namelijk polymeren. Overigens is niet elke polymeer een plastic – dit ligt wat genuanceerder. Over welk product of ingrediënt zou je meer informatie willen? We helpen je graag.
Fijne zonnebrandcrème. Beschermt goed, trekt snel in.
Moisturizer in een pompfles, waardoor je altijd de goede hoeveelheid hebt, hygiënisch en makkelijk in gebruik. Trekt goed in de huid, laat geen vettig laagje achter. Voedzaam en hydrateert goed!!
Ik gebruik de toner oa als make up remover, daar waar ik bij andere removers irritatie kreeg, krijg ik met de toner juist huidverbetering. Verder spray ik hem gedurende de dag over m’n gezicht als extra hydratatie. Ideaal spul dus:-)
Ik was een tijdje op zoek naar een nieuwe dag en nachtcrème. Op jullie website vond ik veel goede informatie. Helaas kan ik vanwege allergie niet alle producten van het 5 stappenplan gebruiken
Heerlijke goed smeerbare creme, huid voelt zeker niet vettig aan. Mijn huid voelt goed verzorgd en gevoed.
Dat ik een gevoelige huid heb weet ik als geen ander. Jaren heb ik rondgelopen met rode plekjes in mijn gezicht. Foundation en poeder waren ook niet weg te denken voor mij. Totdat ik een paar jaar geleden overstapte op de producten van Dr Ultee. Mijn huid is daar gigantisch van opgeknapt. Het is rustig en de vlekjes zijn verdwenen. Naast de moisturizer gebruik ik ook de cleanser en de toner. Absolute musthaves voor mijn huid. En ook zeker niet onbelangrijk: ik durf de deur uit zonder make-up!
Ik heb als 30jarige wel wat last van acne. Ik schmink me dan om dat wat te verbergen en heb de dag erna nog meer last... Ik voelde me er echt niet goed meer bij en ben op aanraden van een schoonheidsspecialiste op zoek gegaan naar schmink op basis van mineralen. Zo kwam ik terecht bij jetske Ultee. Al enkele dagen gebruikt en al enkele dagen enkele centimeters gegroeid van de complimentjes. De producten zijn heel makkelijk in gebruik en hebben een mooi, neutrale look en beschadigen de huid niet. Ik heb niet meer last de dagen erna wat ik zeer belangrijk vind. Ik ben zeer tevreden en sta met plezier wat vroeger op om me mooi te maken met jullie producten!
De foundation is de beste die ik ooit gehad heb. Voelt heel licht en zijdezacht aan op je huid. Verstopt de poriën niet en bevat bivendien verzorgende ingrediënten. Maakt mijn huid niet vetter zoals andere wel doen. De kleur 30 is perfect voor mij. Voor mij alleen nog maar deze foundation!
Fijne producten voor de gevoelige huid. Mijn huid is een stuk rustiger geworden. Heel prettig vind ik de foundation. Smeert prettig uit en heeft een lichte dekking. Ik was altijd zoekende naar juiste product, kleur en dekking, maar deze houd ik! Ik hou van de no-nonsense benadering van het merk met vooral oog voor kwaliteit. De website is mooi en werkt goed en de levering is snel en netjes.
Duidelijke site
Het doet echt wat ik er van verwacht. Mijn huid ziet er goed uit en het voelt ook goed. Soms voelt het wat droog en dan gebruik ik wat repair crème, ik heb in elke tas zo’n tube. De zonnebrandproducten gebruiken mijn man en ik samen naar tevredenheid.
Na uitproberen van de samples heb ik met kleur 20 de goede kleur foundation gevonden. Deze smeert heel fijn uit, dekt voor mij precies goed genoeg. De concealer is een fijne toevoeging voor donkere kringen en donkere littekentjes. Poeder en bronzer ook fijn! Bestelling was zeer snel verzonden en fijn dat er ook een nieuwe samplekaart bij zit om bijv. te kijken welke kleur in de zomer het beste past.
Fijne producten
Hartelijk dank Corien!
Ik gebruik de producten van Jetske Ultee nu een jaar . En mijn huid is veel gladder en zachter geworden
Wat fijn om te horen dat je huid gladder en zachter geworden is door het gebruik van de producten!
De moisterizer van Jetske is een erg fijn product met goede werkzame ingrediënten zoals vitamine c, e, niacinamide en hyaluronzuur die wat doen voor de huid. Ik gebruik meerdere producten van Jetske en mijn huid is echt verbetert. Ook als je vragen hebt mbt producten of huidproblemen dan denken ze met je mee en geven ze goede adviezen.
Bedankt voor je mooie review!
Wel prijzig, maar het geld waard!
Tien keer bedankt voor je mooie cijfer!
Ook fijn: in luchtdichte verpakkingen!
Fijn hè, en heel belangrijk!
Gaat lang mee, fijn in gebruik en geeft een mooi resultaat op het gezicht. Geen glimmend gezicht.
Heel fijn om te lezen Fanny!
7 Kon Emmaplein
Rotterdam 3016 AA