Aantal jaar geleden al zonnebrand besteld en deze beviel goed. Ik merk dat bij andere merken mijn rosacea huid toch sneller puistjes krijgt. Helaas is de zon nu weg maar de service was erg goed. Er miste wat gegevens en kreeg direct een vriendelijk mailtje, de gegeven zijn zonder problemen aangevuld en mijn bestelling kwam zonder vertraging binnen.
Heel fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent. We wensen je veel plezier met het product.
De SPF 30 smeert goed uit en is parfumvrij. Ik ben er nog niet mee in de zon geweest, want die was er nog niet, maar heb alle vertrouwen. Wat sympathiek dat er geen winstoogmerk op zit. De fles is 1000ml voor zo’n 39€! Hulde!!!
Wat leuk dat je de moeite hebt gedaan om deze review achter te laten. Bedankt Helene!
Ik ben heel erg blij met het advies dat ik van iemand kreeg om eens op deze site te kijken. Fijne moisturizer en foundation gekocht. Bevallen allebei prima. Ik zou wel graag een aparte oogcreme hebben, die nóg zachter is. Deze moisturizer prikt rondom mijn ogen.
Wat leuk dat de Moisturizer en Foundation goed bevallen. We hebben de Moisturizer zo mild gemaakt dat het ook als oogcrème gebruikt mag worden. Jammer dat dit bij jou anders is. Bedankt voor je feedback!
Ik gebruik nu alleen nog creme van ultee voor mijn gezicht en hoewel mijn oorspronkelijke huidprobleem er niet mee is opgelost vind ik het prettig om de op elkaar afgestemde producten te gebruiken en voelt mijn huid minder trekkerig aan.
Fijn dat de crème goed bevalt. Van welk huidprobleem heb je precies last? Stuur mijn Klantenservice gerust een berichtje zodat we even met je mee kunnen denken!
Prima producten, krijg af en toe te horen: wat zie je er goed uit! Altijd snel geleverd. Top
Wat leuk!
Sinds ik deze producten gebruik is mijn huid écht vooruit gegaan geen plekjes meer en minder puistjes of ontstekingen.
Bedankt voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat je huid zo is opgeknapt.
Ik vind de producten erg fijn, had eerst alleen de zonnebrand producten en de make-up producten en omdat deze zo goed bevielen, Heb ik ook het 5 stappenplan besteld. Hier ben ik nog niet zo lang mee bezig, maar het voelt nu al super fijn Tot nu toe vind ik alle producten top! Ik heb een zeer gevoelige huid en verdraagzaamheid van producten is voor mij altijd een probleem, maar met deze producten is het geen enkel probleem.
Wat fijn om te lezen dat de producten zo goed bevallen!
Ik gebruik al een paar jaar de suncreme en ben er zo tevreden over dat ik steeds opnieuw blijf bestellen! Inmiddels gebruiken mijn moeder en zussen het ook!
Wat leuk dat door jou ook je moeder en zussen de Suncover gebruiken :-)
wordt geleverd op afgesproken tijd; prima verpakt; prettig dat het in de brievenbus past
Dit vinden wij erg goed om te horen! Hartelijk dank voor het achterlaten van je review.
De producten voldoen heel goed voor mijn gevoelige huid.
Super zeg!
Het was al weer even geleden, want je doet hier best lang mee, maar ik heb de poeder opnieuw besteld omdat ik zo tevreden ben. Het is nauwelijks zichtbaar, maar matteert heel fijn. Het sluit daarbij mijn huid niet af.
Wauw, fijn dat de Powder zo goed bevalt en het je huid zo mooi matteert.
Fijne producten in mooi handige verpakkingen.
Bedankt voor de mooie review!
Sinds ik de producten van Jetske Ultee gebruik is mijn huid rustiger geworden en ziet mijn huid er gezond uit. Ik ben er heel erg blij mee!
Dit zijn de verhalen waar we het voor doen...
De communicatie van J. Ultee is heel duidelijk. De levering is snel. Dat is fijn! geen overbodige informatie of marketing . Net als de producten. Duidelijke informatie. Indien nodig hulp. En fantastische producten!! Geen onnodige toevoegingen. Puur datgene wat je vraagt en waar je behoefte aan hebt, dat is wat je krijgt! En dat is heel erg fijn! Absolute aanrader!
Fantastisch. Namens mijn hele team: bedankt!
Ik gebruik de zonnebrand crème voor mijn gezicht en mijn huid ziet er een heel stuk rustiger uit. (Op advies van mijn huisarts). Ook fijn dat er geen parfum in zit. Dus heel tevreden.
Dat vinden wij nou weer top om te horen!
De toner is altíjd een heel fijn product, maar zeker op zonnige dagen perfect om je gezicht op een verzorgende wijze te verfrissen :) De levering is bovendien snel!
Wat een goeie tip van je betreft de Toner! En ook erg fijn dat je tevreden bent over de levering.
Ik gebruik deze zonnebrand heel het jaar door. Van de “gewone” suncare lijn krijg ik altijd last van puistjes. De non-profit versie ziet er niet alleen mooier uit qua fles, maar is smeerbaarder en hierbij geen last van puistjes. Daarnaast ook goedkoper. Erg blij mee.
Een zonnebrandcrème is altijd erg persoonlijk, fijn dat je er eentje gevonden hebt die je prettig vindt.
Sinds ongeveer een jaar gebruik ik de vijf basisproducten en de skincare. Ik ben er erg blij mee. Bovendien is de service mbt de verzending van de producten geweldig: Vandaag besteld, morgen afgeleverd en dit zonder verzendkosten.
Dag Betsie, dank je wel voor je mooie review. Erg leuk om te lezen.
De spf 30 trekt snel in en is niet plakkerig. Dus geen belemmeringen om te smeren!
Super! Veel smeerplezier.
Erg blij met de repaircreme! Mijn gezichtshuid is erg droog...en aan het herstellen van eczeem. Deze crème is precies goed, méér dan alleen vochtinbrengend en dat was/ is wat nodig is! Mijn huid voelt nu van binnenuit weer fijn!
Fijn hè.... Stiekem is de Repair Cream ook altijd een beetje onze favoriet.
Ik gebruik al een hele tijd de producten van Dr Jetske Ultee en mijn huid ziet er veel beter uit! Rimpels zijn veel minder uitgesproken, mijn teint is frisser en heeft een egale teint. Ik ben super tevreden over de producten! Omdat de producten zonder parfum zijn heb ik ook geen allergie. Ik ben er ook heel blij mee dat er geen ongezonde stoffen inzitten! De producten zijn ook altijd vers en heel duurzaam omdat ze niet van de andere kant van de wereld moeten komen! Mijn favorieten zijn, het vitamine A serum omdat het zo zacht is en de Repair cream die ik voor lippen, handen, wangen als het koud is gebruik en op elk plekje van mijn huid dat droog aanvoelt. Intussen gebruiken mijn dochters de producten ook en ze zijn ook super tevreden!
Dit vind ik altijd zó bijzonder om te lezen. Bedankt voor je mooie bericht.
Zoals altijd snel geleverd. Heel fijn!
Wat fijn om te horen!
De crème smeert makkelijk uit en beschermt goed. Ik koop geen ander merk meer.
Tien keer bedankt voor je mooie review.
Wij gebruiken al een paar jaar met veel plezier suncover, aan het begin van het seizoen bestellen we een nieuwe fles. Mooie typische vormgeving en een lichte en prettige crème. Belangrijk... de crème doet wat de crème moet doen... beschermt ons tegen de zon en verbranding.
Wat bijzonder om te horen dat jullie al jaren de Suncover gebruiken!
Mijn huid is verbeterd
Wat geweldig zeg...