Al twee jaar zeer tevreden over de huidproducten!

Ongeveer twee jaar geleden kreeg ik eczeem onder mijn ogen na het gebruik van crème van een bekend merk. Na veel zoeken op internet kwam ik op de site van Dr.Jetske Ultee, daar las ik welke ingrediënten er in de producten zitten en dat is wat ik zocht. Na mijn eerste set huidverzorging te hebben besteld ben ik nooit meer iets anders gaan gebruiken. Erg tevreden over de producten.

Huid is verbeterd met deze producten

Mijn rosacea is onder controle nu. Erg blij mee!

Geweldige zonnebrand

Ik gebruik de zonnebrand al een aantal jaren. Makkelijk op te brengen door het pompje. Smeert lekker uit. Plakt niet.

Fijne concealer

Ik vind het fijn dat deze concealer goede ingrediënten bevat. Hij is ook niet zo prijzig. Ik moet nog wel wennen aan het gebruik, omdat ik altijd een vloeibare versie heb gebruikt. Het is heel creamy op zich dekt het wel goed. Er mochten wat mij betreft wel meer kleurmogelijkheden zijn, net zoals de foundation. Voor een betere resultaat gebruik ik eerst de foundation van Dr Jetske en daarna de concealer. Wel echt een hele goede service!

Het vit.A serum is zelfs mild genoeg voor mijn zeer droge rosacea huid

Ik gebruik het serum al meer dan 1 jaar en mijn huid is strakker uit en heeft minder rimpels. Mijn huid is erg droog en ik heb dagelijks flare-ups vanwege mijn rosacea, dit is het enige A-vitamine-serum die ik ben tegen gekomen die mijn huid verbeterd en goed kan verdragen. Dit komt omdat het zo mild en toch stabiel is zodat het ook echt goed werkt tegen rimpels en onzuiverheden. Het serum zit in een handige pomp-flacon waardoor het luchtdicht en hygiënisch is, en makkelijk te doseren is. Ik beveel het zéér aan, zou niet verder zoeken, ik blijf bij de producten van dr Jetske Ulthee want mijn huid heeft er nog nooit zo goed uitgezien! Ik blijf complimenten krijgen, belangrijker nog, ik voel me mooi en dat straal je uit.

Ik ervaar de middelen van Jetske Ultee als zeer prettig voor mijn huid en praktisch in gebruik

Idem

Voor mij zijn deze crèmes heel dankbaar voor mijn huid.

Mijn huid is nu veel gezonder en glanst weer.

Prima snelle levering

Fijne producten alleen jammer dat de make-up niet in 25 is moet nu 20 en 30 mengen.

Fijne, goed werkende producten

Ik gebruik de producten nu ruim vijf jaar en ben zeer tevreden. De huid ziet er goed uit. Voelt ook lekker zacht. Ik geloof er in dat deze lijn de huidveroudering tegengaat. Inmiddels in de vijftig maar nog weinig rimpels. Ik blijf doorsneden!

het is niet vettig en niet glanzend

I like it

Smeert heel makkelijk! ik gebruik het vooral voor de kinderen maar ook bij mezelf werkt het heel goed.

Fijne eerlijke producten

Fijne producten, fijne klantenservice die alle tijd voor je nemen!

Hele fijne producten

Het is allemaal duurder dan ik eigenlijk kan uitgeven. Maar mijn huid is echt mooier dan voorheen.

Uitstekende crème voor mijn ouder wordende huid

Mijn huid ziet er beter uit sinds ik deze moisturizer gebruik voor de normale tot droge huid. In combinatie met de exfoliant en vitamine A serum is mijn huid helemaal in top conditie.

Een voorbeeld voor anderen

Intussen ben ik al twee jaar klant bij Dr. Jetske Ultee. De webshop is een geoliede machine. Het hele proces verloopt vlekkeloos. Van de gebruiksvriendelijkheid van de website tot de snelheid van verzending, alles is perfect geregeld. Veel andere webwinkels zouden hier een voorbeeld aan kunnen nemen! Wanneer je een vraag hebt over producten wordt je snel en deskundig te woord gestaan en indien nodig wordt er zonder enige discussie of extra kosten voor jou als klant een vervangend product gestuurd. Dat is échte service. De producten zijn bovendien van topkwaliteit. Daar gaat het uiteindelijk om. Ze zijn prijzig, maar iedere cent waard. Ik heb door de prijs een tijdje getwijfeld of ik moest bestellen, maar toch maar de sprong gewaagd, want ik had niet veel te verliezen. En sinds die tijd wil ik niets anders meer. Ik had veel last van acné terwijl ik toch al in de dertig was. En ik was het helemaal zat. Ik had bovendien al echt heel veel producten van andere merken geprobeerd zonder resultaat, of met verslechtering doordat ik er ook nog eens een allergische reactie bovenop kreeg (contacteczeem). Ik ben dus begonnen met het stappenplan en heb het gebruik van de producten opgebouwd zoals wordt aangeraden. En wat een verschil het heeft gemaakt! Ik ben nu helemaal acné vrij en het leuke is dat ik veel complimenten krijg over hoe mooi mijn huid is. Dan vertel ik vaak: Je zou eens moeten weten hoe het was! Het is echt een transformatie te noemen. En ik ben er ontzettend blij mee. Dus alle lof voor Dr. Jetske Ultee en haar team en veel dank!

Hele fijne zonnebrand voor ons hele gezin !

Super fijne zonnebrand die ik voor onszelf en voor onze kleine kindjes gebruik. Trekt snel in. Echt een tip!

Veilig en doet wat wordt beloofd

Gebruik de producten van Dr. Jetske Ultee al jarenlang tot volle tevredenheid. Mijn huisarts raadde me dit aan i.v.m. mijn gevoelige huid. Ik ben haar nog steeds dankbaar voor deze tip !

Product smeert goed uit, snelle verzending

Niet te evenaren resultaat voor mijn huid.

Fantastische werkzame producten met verbluffend resultaat.

Geweldig!

Hele fijne zonnebrandcrème. Had hiervoor die van Vision maar deze is fijner. Ik heb echt n ontzettend gevoelige huid. Maar deze crème smeert goed uit en laat geen witte waas achter. Verdraag deze crème goed, voelt prettig ook op mijn gezicht. Zit gelukkig geen parfum in. Mooie en praktische fles. En verzending zoals altijd dik voor elkaar, supersnel.

Na 20 jaar éindelijk de juiste producten gevonden!!

Een aantal maanden geleden ontmoette ik een vrouw (ongeveer 50 jaar) met een prachtige huid. Ze vertelde mij dat ze eigenlijk een moeilijke huid had vroeger, maar nu al paar jaar de producten van dr Jetske Ultee gebruikte. Ondertussen gebruik ik haar producten al enkele maanden (ondertussen bijna alles aangeschaft ;-), en ik zie duidelijk een verschil. Mijn vette huid met oneffenheden & pigment vlekken is opmerkelijk egaler en minder glimmend geworden. De exfoliant en vit A serum doen hun werking goed. Heel blij deze producten te mogen ontdekken!!

Fijne dagcrème

Voelt niet vettig aan, trekt goed in, fijn in gebruik door het pompje en helemaal super in combinatie met de andere producten van Jetske. Het kost wat maar dan heb je ook wat!!

Fijne toner

Heerlijke toner voor mijn droger huid .

Ik wil nooit meer anders!

Na een zoektocht naar de juiste gezichtsverzorging kwam ik op advies van een collega bij dr. Jetske Ultee terecht. Daar waar ik bij andere merken het idee had dat het te weinig voor me deed of juist een allergische reactie gaf (jeuk! Echt niet tof!) zijn deze gezichtsverzorgingsproducten fantastisch! Het advies na het invullen van de skin-check klopt en je krijgt snel reactie bij vragen. Ik heb de zonnebrandcreme voor het hele gezin gebruikt afgelopen zomer en zelfs mijn jongste die snel reageert (rood/bultjes) op veel van dit soort producten is de hele zomer blij geweest! Kortom, ik ben heel blij dat ik het geprobeerd heb en wil nu nooit meer anders!!

Super snel

Fijne producten, zeer zacht in gebruik je merkt zeker verschil, snelle levering. Keurig verpakt.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA