Goed!

Ik zocht een crème voor het teken van een nieuwe tattoo. Deze repair crème is gewoon goed! Na een week is mijn huid geheeld.

Fijne winkel

Fijne winkel met goede producten, prijs en service

Fijne zonnebrand

Smeert heerlijk en super geschikt voor de gevoelige huid. Ideaal dat je deze zonnebrand voor het hele gezin kan gebruiken en geen witte waas

Snel en professioneel

Zeer snel binnen en zoals gewoonlijk weer een erg goed eerlijk product. Netjes verpakt

Brengt makkelijk aan

Fijn product. Makkelijk aan te brengen zoals alle producten. Zodat je weer snel door kunt met de volgende stappen

Goed product, goed gevoel...

Gebruik het al jaren, ben een trouwe klant, het maakt dat mijn huid er stralend uitziet zonder een make-up masker-effect, erg blij mee.

Mijn huif is er van op geknapt.

Heerlijke voedende creme waar mijn gezicht er blij en stralend van uitziet. Het is het geld meer dan waard.

Fijne crème, niet vet, huid blij

Ik gebruik de hele lijn nu een aantal maanden (gevoelige huid bleek beter te passen dan producten voor normale huid) en ik ben daar tevreden over. Het heeft wel wat langer dan een maand geduurd voordat ik dat met overtuiging kon zeggen. Sinds ik overgestapt ben op gevoelige huid gaat het veel beter en ziet mijn huid er meestal rustig en goed uit. En dat dit niet altijd zo is, heeft met hormonen te maken, geen ontkomen aan ;-) Ik zou het zeker aanraden te proberen en niet te snel op te geven. Dat is het absoluut waard wat mij betreft.

Producten die echt iets doen!

Ik ben al jaren fan van de producten van Jetske Ultee, ik gebruik de gezichtsverzorgings producten en merk een zichtbare verbetering van de conditie van mijn huid. Ook gebruik ik de zonnebrandcrème voor gezicht en lichaam en sindskort de handzeep. Allemaal top producten voor een goede prijs die echt iets positiefs doen voor je huid!

uitstekend en vlot besteld

heel fijn dat ik de dag en dagdeel van het bezorgen zelf kon uitkiezen en het klopte precies. is het mogelijk om geen piepschuim te gebruiken, maar wat anders? Ultee is voor mij de enige die piepschuim in de verpakking stopt

Mooi product, snelle levering

Erg tevreden.

heel blij met de producten

Ik gebruik nu bijna een jaar de pruducten, en ben zeer tevreden. Ik gebruik alle proucten van reinigen tot de suncare. Sinds kort gebruik ik het vitamin Serum A, en vind het een geweldig product. Ik heb echt het idee dat mij huid rustiger is. De foundation geeft een mooie natuurlijke dekking. De bronze gebruik ik als blush. Kortom heerlijke producten.

Binnen een week al resultaat

Heb sinds enkele jaren een variant van Rosasea. Een paar jaar geleden bij Jetske meegedaan aan een onderzoek en de roodheid werd heel veel minder. In een periode met minder geld gestopt en andere producten gaan gebruiken. De laatste maanden was ik weer erg rood en toch het serum weer besteld. Ik ben helemaal blij. Binnen een week werd de roodheid al minder. Zal altijd wel een rode gloed houden maar dit is super.

Geweldige produkten voor mijn wat onrustige heel gevoelige huid! Gebruik niets anders meer! Ben zeer tevreden!

Goed product voor een goeie prijs

De suncover geeft een mooie glow en is betaalbaar. En klantenservice is erg behulpzaam

Fantastische lijn!

Jarenlang gebruik ik al de verzorging en de make-up lijn. Tussendoor wel eens een beetje afgeweken door mijn schoonheidsspecialist maar steeds weer terug naar Uncover omdat dat het beste werkt! Het zou fijn zijn als je ook voor een schoonheid specialistische behandeling een salon kon vinden die de producten gebruikt zodat het niet "botst"met elkaar. De service is goed. Het zou mooi zijn als het ook verkrijgbaar was in de winkel. Groetjes van een tevreden afnemer uit Brabant!

Fijne website en snelle bezorging

Fijne producten die zorgen voor een gladde huid.

Dè oplossing voor mijn huidproblemen!

Naast de supersnelle bezorging zijn het simpelweg ontzettend fijne produkten die zelfs mijn eeuwige jeugdpuistjes deed stoppen!

Nooit gedacht

Zonnecrème is vettig, smeert niet gemakkelijk uit en ruikt overheersend … dacht ik altijd… niet dus! Wat een leuke beleving! Zelfs manlief smeert met plezier op zijn snoet! Dankje, benieuwd naar meer producten nu!

Fijne foundation, maar mijn voorkeur gaat uit naar, een foundation met SPF 30

Geweldige produkten

Gebruiken de hele lijn produkten, super fijn, super goed, super tevreden

zo spoedige levering is uniek

ik vind het zeer prettig dat vlak voordat een product op is, ik altijd op tijd ben om het weer te bestellen. En geen verzendkosten, zo kan ik de kosten van de producten mooi spreiden en heb ik altijd het juist een huis.

Goede producten snelle levering en goede service

Goedemorgen, Gebruik de vitamine A crème , exfoillant en moisturizer en sun cover zonnebrand crème al weer enkele jaren. Uiterst tevreden, fijn product, zuinig in gebruik. En pigmentvlekjes worden echt minder. Snelle levering ook. En goede service. Had tevens een keer problemen met een pompje van een product. Er werd direct contact met mij opgenomen. En kreeg een geheel nieuw product gratis aangeleverd. Groet jolanda

Al jarenlang nummer 1

Dr. Jetske Ultee brengt eerlijke verhalen en producten op de markt. Ze doen wat ze beloven en ik merk daar al jaren resultaat van.

Rosacea duidelijk verminderd

Op aanraden van jullie huidtherapeut de exfoliant met 1% salicylic acid besteld. Werkt perfect (en ik heb een gevoelige huid). Veel minder ontstekingen, in combinatie met jullie stappenplan.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA