Niet voor de gevoelige huid

Omdat ik last heb van rosacea en een gevoelige huid, adviseerde een vriendin de producten van Jetske Ultee aan. Helaas waren er geen proefmonsters. Ook zijn de prijzen aan de hoge kant. Doordat ik al meerdere producten van verschillende merken (en prijssegmenten) heb geprobeerd en deze niet meer kan gebruiken in verband met een gevoelige huid, besloot ik alleen de cleanser te bestellen (dieik eigenlijk alleen nodig had). Later heb ik ook de zonnebrand crème besteld. Ik heb de cleanser 1,5-2 weken lang gebruikt maar na de eerste dagen werd mijn huid rood, branderige en ontstond er een soort vervelling. Ondanks de heftige reactie van mij huid op de cleaner, heb ik dit toch doorgezet. Maar het resultaat bleef hetzelfde, en het beloofde resultaat bleef uit. De zonnebrand crème was prijzig voor de kleine flacon. Maar omdat ik een gevoelige huid had, wilde ik een goede zonnebrand. Echter smeert de zonnebrand niet goed uit en werd mijn huid vettig en raakte geïrriteerd. Nu staan er twee flacons die niet meer gebruikt worden, erg zonde! Een proefmonster was mijn inziens beter geweest. Niet geschikt voor elk huid type.

Voelt als een tweede huid

Al jaren erg blij met de Moisturizer crème welke voelt als een tweede huid. Verder maak ik gebruik van de Exfoliant en Vitamine A serum. Mijn huid is hier zichtbaar rustiger van geworden. Dit alles bewaar ik na gebruik in de koelkast zodat het zijn werkbare stoffen behoud.

Fijne producten

Vooral de Cleanser vind ik heerlijk. De Toner is lekker fris en haalt de laatste restjes make-up er helemaal af. Dat de producten in een pompflesje zitten is extra fijn en handig! Moisturizer crème voelt zacht op mijn gezicht, en breng het iedere dag 2x op.

Betrouwbaar en altijd goed

Producten waarvan je zeker weet dat ze goed zijn voor je huid. Dr Jetske producten kun je altijd vertrouwen, en mijn huid is er zichtbaar gezonder door geworden. De expertise binnen het bedrijf en de extreem snelle levering maakt het plaatje rond.

Heel tevreden

Heel tevreden

Mijn huid straalt eindelijk weer!

Zo'n 2 jaar terug heb ik een zware kuur gehad tegen acne. Hierdoor kreeg ik een hele doffe, vochtarme/droge huid. Ik heb heel lang gezocht naar huid producten om mijn huid weer te laten stralen en het weer een gezonde gloed te laten geven. Het belangrijkste hierbij was dat de producten geen stoffen/ingrediënten bevatten waardoor je huid juist meer uitdroogt. Na lang zoeken kwam ik terecht bij Dr. Jetske Ultee. Het droge, trekkerige gevoel is eindelijk aan het verminderen en voor het eerst ziet mijn huid er weer gezonder uit en dat al na een korte periode. Ik blijf de producten daarom zeker gebruiken en raad het dan ook iedereen aan.

Super vriendelijke en snelle reactie. Zo fijn als medewerkers met je meedenken. Uitstekende service!

Stop met zoeken.... Dit is de beste skincare voor je huid!

Al jaren ben ik enorm fan van alle producten, in het bijzonder van de moisturizer, exfoliant en spf 30 face. Fantastische klantenservice met deskundigen! En super snelle levering! Kortom een hele blije klant!

Minder stress/schuldgevoel tegenover mijn dochtertje

Zelf gebruik ik de huidlijn van dr jetske. Maar mijn dochtertje heeft een soort eczeem. Helaas hielp niks (en wou ik veel niet ivm hormoonverstorende stoffen) en kwamen er uit de onderzoeken niets. Maar de repaircreme bracht altijd verlichting voor de jeuk en herstelde de huid van buitenaf weer perfect, iedere keer wanneer ze weer een eczeem “aanval” had. Toevallig vorige week uit (opnieuw bloed onderzoek) toch een koemelk allergie waarschijnlijk icm kleurstoffen -en conserveermiddelallergie. Maar gelukkig was daar altijd de repaircreme! (Net zo toppie als de rest van de producten!)

Altijd goed!

De website om te bestellen is heel overzichtelijk! Wat ik bestel, heb ik de volgende dag al in huis, goed verpakt en altijd een leuk kaartje er bij! Wil ik iets vragen of weten, krijg ik ook snel reactie. Al met al ben ik altijd erg tevreden!

Super tevreden!

Ik heb goede ervaring met Jetske's produkten. En als ik huidklachten heb, wordt ik goed geholpen en krijg altijd snel antwoord terug.

Heel goed.

Die middelen zijn enorm goed voor mijn huid. Ben nu 72 jaar en mensen vinden mij er veel jonger uitzien. Geen vet op mijn huid, wordt gelijk opgenomen. Alleen de pompfunctie laat wel eens te wensen over

Wauw!

Nog nooit heeft mijn huid zó verzorgd en zacht gevoeld. Niet alleen na het aanbrengen, maar zelfs uren later, voelt mijn huid nog steeds super zacht aan! Ik had het Azelaic Acid serum en de moisturizer besteld om te kijken of deze combinatie zou helpen voor mijn droge huid en rosacea. Binnen een paar dagen geen schilfers meer (ook niet terug gekomen) en in minder dan twee weken merk ik al dat mijn huid rustiger wordt en aan het opknappen is. Het serum geef ik nog iets langer de tijd om écht zijn werk goed te doen voor de rosacea, maar ik weet nu al dat ik niet meer zonder de moisturizer kan. Ik ben nooit iemand geweest die veel aandacht aan gezichtverzorging besteedde, omdat ik het idee had dat mijn huid alleen maar onrustiger werd van teveel gedoe. Met de moisturizer en het serum zie en vóel ik gewoon het verschil en dat heeft me nog nieuwsgieriger gemaakt naar de rest van de verzorgingslijn. Ik merk nu pas echt hoe hard mijn huid hier aan toe was! Wat een verademing om iets te vinden wat werkt!

Altijd goed verzorgd en nooit meer allergische reacties!

Sinds een jaar of zes gebruik ik de producten voor mijn gezicht en sinds de Body Cream ook voor het lichaam. Verfijnde no nonsens producten. Ik voel mij hiermee steeds heel verzorgd en is het bezoeken van een schoonheidssalon veel minder nodig gebleken. Mijn huid is rustig, ziet er fris en gevoed uit ondanks mijn 75 jaar en bijbehorende rimpels.....

Subliem

Heerlijke eerlijke verzorging voor je huid. Alles is fijn en zacht in gebruik, ik gebruik het het hele stappenplan en de bronzer en bodylotion. Ik waarschuw je, als je eraan begint dan wil je niet meer terug!

Eerlijke gezichtsverzorging die echt werkt!

Mijn huid is zo mooi geworden en blijft mooi met de producten van Jetske. Mijn ultieme favorieten zijn de moisturizer voor normaal en droge huid en de factor 30 voor mijn gezicht. Kan echt niet meer zonder! Eigenlijk zijn alle producten heel fijn! Mis alleen een facewash die ook make-up verwijderd, die zou ik gelijk kopen!

snelle service

als ik een product bestel gaat alles prima snel antwoord en bezorging is altijd op tijd

Heerlijke, eerlijke producten, het werkt!

Altijd snelle levering en als je belt voor advies word je vakkundig en heel vriendelijk geholpen. De producten doen wat ze moeten doen, heerlijk altijd weer een verwen moment als de dag begint en eindigt.

Al jaren vaste klant en zeer tevreden over de producten.

Producten zijn geweldig. Wel vind ik dat de moisturiser sneller op is als voorheen. Lijkt alsof er minder in zit. En hij is ook erg duur. Wel vind ik dat er een vaste klanten korting mag zijn. De drie euro punten korting gaat nergens over. Zeker niet als je al jaren alle producten afneemt.

Producten zijn perfect voor mijn huid!

Mijn huid ziet er veel beter uit, de roodheid is verminderd en ik heb geen last meer van droge plekken. Met de suncare 30 blijft mijn foundation ook nog beter zitten! Heel blij met Dr. Jetske Ultee Skincare!!

De filosofie van Uncover Skincare is oprecht en super producten.

Ik ben zeer tevreden met de producten die super goed zijn met eerlijke en werkende ingrediënten! Ik heb een keer andere producten gebruikt, maar heel gauw weer terug gekomen, De Blogs van Jetske zijn zeer interessant om te lezen en je kunt hiervan veel leren.

Ik ben ontzettend te spreken over de producten van Dr Jetske Ultee.

Ik vind de gehele verzorgings-en make-up lijn echt super fijn. Mijn huid is zoveel rustiger geworden. Ik had grove poriën, nu zijn ze een stuk minder zichtbaar. Ook had ik veel oneffenheden(kleine bultjes/pukkeltjes) op m’n wangen, die zijn nu allemaal weg. Kortom, ik ben fan!

Ik ben niet merkvast, maar de producten van Dr. Jetske Ultee blijf ik altijd gebruiken.

Waar het (bijvoorbeeld) kleding betreft, vind ik het leuk om rond te kijken. Als het om producten voor mijn huid gaat, shop ik alleen bij Dr. Jetske Ultee. Ik laat mij niets aansmeren, ik smeer alleen met Uncover Skincare!

Complete verzorging

Ik gebruik de producten van dr. Jetske al lang en ben erg tevreden. Mijn acne is rustiger geworden. Naast haar producten biedt dr. Jetske veel informatie aan over huidverzorging en aanvullende diensten zoals contact met een huidtherapeut. De informatie op de website is transparant, compleet en daardoor betrouwbaar. Mijn moeder en twee zussen zijn nu ook fan. Kortom, een aanrader.

Fijne website

Hele fijn producten. Mijn huid ziet er mooi uit. Schoonheidsspecialiste vindt ook dat mijn huid er heel fris en verzorgt uit ziet.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA