Eindelijk!

Sinds dat ik ouder ben kreeg ik te maken met een extreem droge huid. Ik heb eigenlijk van alles geprobeerd (goedkope crèmes, dure crèmes, verschillende olie etc) maar niets hielp. Mijn zusje raadde me de producten van dr Jetske Ultee aan en ik heb meteen de hele lijn voor verzorging voor de droge huid genomen en eerlijk waar: mijn huid is eindelijk niet meer droog en is zoals het hoort te zijn! Zelfs mijn schoonheidsspecialiste die me sinds jaar en dag behandelt is het opgevallen en zij vroeg naar wat ik gebruik. Als dát geen compliment is voor de producten...

Degelijk en consistent

Mijn gevoelige huid reageert op heel veel producten na verloop van tijd heftig. De eerste dagen gaat het goed en dan bam, rood, schilderen bijna eczeemachtig als ik niet stop. Zo had ik heel wat flesjes en potjes in de badkamer staan. Soms konden mjjn man en dochter de collectie van mij gebruiken maar lang niet altijd. De collectie breidde zich uit. Inmiddels loop ik tegen de 60. Sinds een jaar of langer gebruik ik de de moisturizer en vitamine a serum van Jetske Ultee. Deze kan ik beiden verdragen. Ze doen wat ze moeten doen. Ze hydraten en peelen. Dat maakt ze tot een geweldig product. Niet omdat de werking van de producten de gouden berg van de jeugd beloven, maar om de degelijke altijd consistente steun in een gezicht regime. Die waarde blijft altijd overeind staan. De producten brengen geen uniek uitzicht op een gouden berg, maar ze zijn de weg van een prettige steady klim naar de berg toe.

Geweldige producten, top service

De producten van Dr. Jetske Ultee zijn de eerste producten in een jarenlange zoektocht die daadwerkelijk een groot verschil hebben gemaakt voor mijn huid. Ik ben fan van zowel de verzorgingsproducten als de make up en raadt deze dan ook aan iedereen aan. Ook de suncare is een super product, met name ook voor mijn dochter welke last heeft van eczeem in de zomer. Producten zonder rotzooi maar met een topresultaat en met een super snelle levering, wat wil je nog meer?

Nog niet eerder zo’n stralende huid gehad

Geen poespas, maar een eerlijk & wetenschappelijk onderbouwd verhaal achter mooie producten. Ik gebruik haar producten nu een aantal jaar en nog altijd heel tevreden. Mijn huid straalt ervan en voelt niet meer droog en trekkerig aan. Het is de investering echt dubbel en dwars waard!

Heel tevreden

Hele fijne producten, mijn huid is er echt op vooruit gegaan. Goede snelle levering.

Fijne werkzame producten

Stuk voor stuk fijne producten die ook nog eens goed hun werk doen én betaalbaar zijn! Deze combinatie vind je niet zomaar.. de klantenservice is top en de productinformatie zeer verhelderend!

Kwalitatief zeer goede en fijne producten.

Ik gebruik sinds ruim drie jaar een groot deel van de producten van Dr. Jetske Ultee. Het 5 stappen plan is niet meer te missen in mijn dagelijkse routine, net als de make up, body cream en repair cream. Wat ook erg leuk is om de blogs van Dr. Jetske Ultee te lezen, hier komen veel interessante onderwerpen aan bod. Altijd goede en snelle service. Zeker aan te raden!

Er valt geen enkele reden te bedenken om geen 5 sterren te geven.

De totale organisatie van Dr. Jetske Ultee loopt op rolletjes. De huidverzorging Uncover Skincare heeft een aangename productenlijn die de huid niet irriteert. Bestellingen online verlopen vlekkeloos en verzending van het pakket vindt supersnel plaats.

Zoals altijd: prima

De bestelling is altijd stipt op tijd, goed verpakt, met de nodige info En een leuke kaart.

Eindelijk een verzorgingslijn die daadwerkelijk doet wat deze belooft.

Op zoek naar een effectieve èn vegan cosmeticalijn kwam ik uit bij Jetske Ultee. Met een uitgebreid aanbod aan zowel verzorgings- als make-up producten was ik hier aan het juiste adres. Na het invullen van de huidtest had ik goede hoop de juiste producten aan te schaffen. De 'niet goed geld terug' garantie bood nog extra vertrouwen. De gratis bijsluiter, welke bij elke bestelling optioneel is, gaf een duidelijke instructie voor (de opbouw van) het gebruik. Hiermee voorkwam ik dat mijn gevoelige huid te heftig reageerde op de vele werkzame stoffen. De lijn heb ik inmiddels acht maanden in gebruik en ik zie een duidelijke verbetering. Mijn huid is rustiger en de pigmentvlekken die ik 'cadeau kreeg' tijdens mijn zwangerschappen, zijn verdwenen. Voor tussentijdse vragen kon ik gratis terecht bij de vriendelijke huidtherapeuten die mij per e-mail advies gaven. Via Jetskes blog en haar Instagram account wordt de laatste informatie gedeeld op onderzoeksgebied en regelmatig vraagt ze haar volgers deel te nemen aan onderzoek. Op deze manier voel ik mij tevens betrokken bij de ontwikkeling van deze wetenschappelijk bewezen effectieve cosmeticalijn.

Echt top producten!

Hele fijne producten , mijn huid is er heel erg van opgeknapt. De make-up is ook helemaal top. De levering is ook heel goed .

Technologisch innovatief, op sociaal maatschappelijk vlak erg achterhaald

Innovatieve skincare. Wel aan de prijzige kant. Erg jammer dat besloten is dat de doelgroep witte mensen is. Daarmee sluit je een grote groep buiten. Qua foundation kleuren had ze rekening kunnen houden met (hele) donkere huidskleuren. Ik denk dat de doelgroep: "mensen met een passie voor skincare" niet huidskleurgebonden is. Onbeleefd om een deel van de doelgroep te negeren.

Geweldig!.

Hele goede producten,en prettig in het gebruik.

Heel blij!

Heel blij! Heel blij ben ik dat ik eindelijk de knoop heb doorgehakt om met de producten van Dr. Jetske Ultee te beginnen. Na eerst telefonisch contact te hebben gehad met een huidtherapeute, die alle tijd voor me nam en me een goed advies gaf heb ik de producten besteld en ben ik volgens het opbouwschema begonnen met mijn nieuwe huidverzorging. Ook heb ik me aangemeld voor de Personal Skin Coaching waar je terecht kunt met al je vragen en de vorderingen/veranderingen kunt delen. Heel fijn! Ondanks dat je heel rustig moet opbouwen voelt mijn huid meteen goed en rustig aan en heb ik het gevoel dat ik eindelijk een huidverzorgingslijn heb gevonden die ook echt wat voor huid doet. Ik raad dit iedereen aan! Dr. Jetske Ultee en alle huidtherapeute....Bedankt!!

een fijne verzorgings lijn . Mijn huid reageerd er goed op, heb je problemen dan kan je bij uncover altijd terecht voor vragen. De producten worden heel snel geleverd.

superdeluxe

ik heb alleen maar goede ervaringen. je krijgt snel en deskundig advies, vriendelijk en er wordt snel geleverd, ook in corona tijd. De producten zijn niet goedkoop maar héél goed, en je doet er lang mee. ik ben super tevreden

Doet wat het belooft...

Gewoon een product dat doet wat het belooft...

Al jaren lang trouw gebruikster van de skincare producten van Uncover

Voor betrouwbare, veilige en effectieve huidverzorgingsproducten kijk ik nooit verder dan Uncover. Geen poespas, gewoon mooie producten die doen wat ze moeten doen voor een goede prijs.

Al jaren zeer tevreden!

Ik gebruik het 5 stappenplan van Jetske Ultee al meer dan 6 jaar en mijn huid is er destijds enorm op vooruit gegaan. Nu zie ik mensen om me heen verouderen en mijn huid blijft mooi. Mijn dochter van 14 gebruikt de paarse lijn voor de vettige huid en is daar ook heel tevreden over. Echt een aanrader, ik smeer niks anders meer!

alleen positief maar wel altijd zoeken op de webside met betalen

de producten doen wat het belooft

Goede producten, maar nooit korting

De producten zijn geweldig, maar enige vorm van korting voor vaste klanten zit er niet in. Elk merk, zowel in hoog als laag segment, heeft op zijn tijd een kortingsactie voor vaste klanten. Dr. Jetske heeft geen interesse om klanten te behouden, dit tot grote ergernis!

Tevreden!!

Mijn huid ziet er veeel mooier en egaler eruit.

Top producten

De prijs meer dan waard. De enige producten die ik op mijn huid vertrouw.

Fijne producten. En snelle service.

Veel dank

Fantastisch bedrijf. Ik heb zoveel plezier van de foundation (ontstekingsremmend) en de repair cream (onzichtbaar pleistertje)! Dit helpt me echt om mijn huid gezonder te houden en minder pijn te hebben.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA