Al haar producten zijn GEWELDIG!

Ik gebruik al vele jaren haar producten. In de loop der tijd kwamen er steeds weer geweldige producten bij. Inmiddels gebruik ik de hele lijn. Ik wil niets anders meer

Fijne produkten, overzichtelijk en goede service Ik heb alleen nog niet mn beloofde kraskaartje ontvangen. : )

Eindelijk een zachte en gladde huid!

Vanaf mijn geboorte heb ik last van een droge, schrale en rode huid. Dit is ten eerste enorm oncomfortabel en daarnaast had dit een enorme invloed op mijn zelfvertrouwen. Deze onzekerheid werd alleen maar groter sinds er door Corona steeds meer gebruik wordt gemaakt van videobellen en je ook je eigen gezicht kunt zien. Sinds ik deze producten gebruik is mijn huid glad en zacht en is mijn zelfvertrouwen enorm gegroeid. De complimenten van collega’s en vriendinnen over deze verandering bevestigen dat ik niet alleen het verschil zie, maar dat ook anderen dit opvalt.

Goede producten

Goede producten die mijn huid goed hebben geholpen, zelfs tijdens mijn chemokuur.

Super snel bezorgd en het product doet wat het belooft! Heel fijn product

Producten en service top

Mijn huid ziet er zoveel beter uit sinds ik producten van jetske ultee gebruik.

Topproducten

Gebruik al jaren de producten naar alle tevredenheid gewoon eerlijke en goede producten voor een normale prijs

Prima.

Ik woon in frankrijk waar mijn bestelling moest worden afgeleverd en dat is prima gegaan.

Fantastische crème

Fantastische crème. Had zulke droge huid dat het op perkament leek. Na 2 weken gebruik is mijn huid super gehydrateerd, zacht en terug gelijk de huid moet zijn. Ik ben fan van deze crème.

Superfijne moisturizer

Hele fijne moisturizer voor de droge huid. Ik gebruik hem 's ochtends en 's avonds in combinatie met de cleanser en toner en mijn huid blijft de hele dag gehydrateerd, zonder onzuiverheden. Gemakkelijk te doseren door het pompje en hij smeert fijn uit.

Prima service!

De bestelling kan ik altijd volgen en wordt snel bezorgd . Ook fijn dat je kan kiezen tussen thuis bezorgen of ophalen.

Producten zijn erg goed en fijn in gebruik

De producten van Jetske Ultee zijn erg goed voor mijn huid en prettig in gebruik. Vooral de moisturizer is een favoriet.

Naast topproducten ook topservice

Wat ben ik blij dat ik zo’n anderhalf jaar geleden in aanraking kwam met de producten van Dr. Jetske Ultee. Ik gebruik de hele serie verzorgende producten, inclusief de zonnecrème. Ik wil nooit meer anders. Het resultaat dat ik ermee bereik overtreft dat van mijn scoonheidsspecialiste. Verder is communicatie net zo snel als de keveringen.

Ik vind de producten geweldig voor mij huid en de klanten service is super er was pas een retour van mijn kwijtgeraakt bij PostNL en ze hebben na een mail van mij het bedrag gewoon terug gestort terwijl dat ze er zelf totaal geen schuld aan hadden waar maak je het nog mee ik vind het fantastisch

Mijn huid is echt aan het herstellen. In het begin moest mijn huid wennen. Maar nu heel tevreden.

Goed bereikbaar, snelle levering

Geen probleem om te constateren dat mijn laatste dagcrème nagenoeg leeg is. Snel besteld, snel geleverd. Fijn product, mooi resultaat

Inmiddels gebruik ik al bijna 5 jaar de gehele lijn, mijn huid is er zo van opgeknapt dat ik nooit meer ben gewisseld met andere merken. Ik had een hevige acne en mijn huid was toch wel erg ruw geworden hierdoor, maar met de producten van Dr. Jetske Ultee is mijn huid zo egaal geworden en veel beter onder controle. Ik raad het al jaren iedereen aan! Bedankt Dr. Jetske en het skincare centre voor het zo mooi verbeteren van mijn huid!

Wil nooit meer iets anders

Geweldig gebruikt het al jaren, wil echt niets anders

Fijne, zachte producten

De exfoliant kan ik niet dagelijks gebruiken. Ik gebruik hem nu 2-3 keer per week. Wat ik merk is dat mijn huid er schoner door wordt, maar ook wat roder en meer pukkeltjes (misschien nog omdat het blijft opschonen?). De cleanser, toner en moisturizer zijn zacht en fijn in gebruik. Ik gebruik de producten nu een kleine maand en ben benieuwd naar het effect op de langere termijn!

Moet wrsl nog gaan werken?

Vol enthousiasme en overtuiging alle producten aan geschaft met de belofte dat mijn huid er beter uit gaat zien. Nou heb ik geen acné en nooit gehad maar wel een vettige huid met licht zichtbare poriën, waar wel eens een (hormonaal) oneffenheid plaats vindt. Ik gebruik alles nu 2 weken en heb het opgebouwd zoals aangegeven. Ik heb sindsdien toegenomen aantal pukkels en zodanig dat er witte kopjes op komen. Mijn huid is op dit moment slechter dan ervoor. Ik ben niet allergisch ergens voor. Wellicht heeft dit product meer tijd nodig?

Effectief én wat een service!

Afgelopen jaar stond voor mij in het teken van het vinden van een perfecte moisturiser. Ik ben een vrouw van 22, en heb in de winter last van een gevoelige en droge huid, tot schilfers af en toe aan toe. Puistjes heb ik niet vaak, heel af en toe één a twee. Maar voorheen had ik wel last van een lichte vorm van 'fungal acne' op mijn voorhoofd. Daarom moest ik altijd op de ingrediënten letten. Na een aantal moisturiser geprobeerd te hebben die niet helemaal goed werkte, kwam ik na een aanbeveling in mijn omgeving bij Dr. Jetske Ultee uit. Sinds dit jaar gebruik ik de Moisturiser voor normale tot droge huid van hun, en ik ben nog niet eerder zó tevreden geweest! Het hydrateert mijn huid goed, en het voedt ook niet de fungal acne. Tevens is het support team ook echt top. Ze staan voor je klaar en zoeken de gepaste oplossingen. Zelfs boven verwachting. Heel mooi merk en bedrijf denk ik zo! Zeker een aanrader.

doeltreffend en effectief

Wat een mooi product. Als volwassen vrouw van 44 gebruik ik al jaren met veel plezier en goed resultaat de producten van dr jetkse. Hoe fijn en vooral waardevol om te zien hoe positief dit product ook werk voor de jonge, onrustige huis. Mijn dochter van 12, huis is volop in ontwikkeling, de hormonen gieren door haar lijf en dat is terug te zien in haar gezicht. Onrustig, veel acne. Het raakt mij te zien hoe ze er van baalt. Nu al. we zijn begonnen met de cleanser en vervolgens met de axcil (#ingewikkelde naam ;) ).... . Verbluffend wat een resultaat na 4 weken. Haar huis is rustiger, de acne is vermindert, haar huis ziet er gezonder en frisser uit. Zowel moeders met een inmiddels wat rijpere huid en dochter met een jonge puber huid gebruiken met veel plezier en vooralpositief resultaat de mooie producten van dr Jetske!. Dank voor je producten en het delen van je expertise op dit gebied. Ik had gewild dat dit er was toen ik hevig puberend met onrustig gezicht op pad ging vroeger. Hoe anders had ik mij dan gevoeld!

gemengde gevoelens..

ik gebruik de gezichtscreme, toner, repaircreme en bodycreme van jetski ultee sinds twee jaar. over het gebruik en het effect op mijn huid ben ik heel positief. maar ik hik steeds tegen de prijs van de producten aan. financieel is het voor mij absoluut geen probleem deze producten aan te schaffen maar ergens voelt het bij een bestelling niet goed. jetske ultee uit zich in de media over de onnodig dure crèmes en dan wel die van 100,- en hoger, maar ik vind 50,- voor een gezichtscreme in een kleine flacon ook veel geld! (gebruik 7 flacons per jaar) (waarom moet een crème met veel minder ingrediënten duurder zijn dan een crème met heel veel ingrediënten?) daarbij wordt de gezichtscrème ranzig, al na plm 2 maanden gebruik. van wit naar cremig/lichtbruinig. dit heb ik eenmaal gemeld en er werd erkend dat dit een bekend verschijnsel is (daar wordt aan gewerkt), er werd keurig en kosteloos een nieuw product gestuurd. maar het verschijnsel blijft zich vertonen, ook in alle crèmes die ik daarna heb aangeschaft (tuitje van de gezichtscrème wordt ook steeds vies). ik overweeg over te stappen naar dr. leenarts of paul's choice.

Geweldige producten en service

Vorig jaar juli kwam ik tijdens het googlen bij toeval op de site van Jetske. Vanaf mijn puberteit ben ik erg geïnteresseerd in huidverzorging en ook de opleidingen voor schoonheidsspecialiste en visagiste gedaan. Heb het huidboek gelijk besteld en gelezen. Mijn interesse was gewekt, eindelijk iemand met verstand van zaken die zich inzet om goede cosmeticaproducten op de markt te brengen. Ik heb zeker 20 jaar Clinique gebruikt en daarna voor lange tijd Clarins. Tussendoor weleens andere merken geprobeerd maar daar kwam ik steeds van terug door huidirritaties,rode vlekken,pukkeltjes. De laatste tijd vroeg ik me steeds vaker af of de prijs/kwaliteit van een pot crème van 125 euro wel klopte. Gelukkig was daar ineens Jetske die onderzocht heeft welke stoffen werken en welke niet. Zij heeft een overzichtelijke lijn ontwikkeld en doet geen loze beloftes. Ik heb het 5-stappenplan besteld en volgens haar schema begonnen met gebruik van de producten. Mijn huid reageerde heel goed op alles, heb geen enkele reactie gehad. Inmiddels gebruik ik alles van Jetske, ook de foundation en bronzer. Wat een geluk dat Google mij op de site van Jetske bracht. Eindelijk goede werkzame producten tegen een redelijke prijs. Super tevreden over alles : de producten, snelle service , spaarpunten, geen verzendkosten. Zeker van plan om ook nog eens een huidanalyse te laten doen.

Voor mij is het geweldig

ik gebruik haast de hele serie. Mijn huid is toch wel iets gevoelig maar de creme reageerd goed op mijn huid. De exfoliant en het vitamine A serum gebruik ik s,avonds om en om. Heel fijn en handig is dat alles luchtdicht verpakt is, je zit er niet met je vingers in, ook heel handig voor de vakantie geen zware potten en het neemt weinig ruimte in. Een minpuntje is dat je niet ziet hoeveel er nog inzit.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA