Gebruik de producten al vele jaren en ben erg tevreden. net zeventig geworden, maar krijg steeds te horen dat ik er zeker 15 a twintig jaar jonger uitzie. Belangrijker nog, mijn huid reageert prima. Heb maar 1 verbeteringssuggestie: In plaats van die gewone marketingtrucs met aanbiedingen, kortingsacties etc. Zou ik het heel prettig vinden als de producten gewoon iets minder duur kunnen worden. Nu zou ik ze graag willen aanbevelen aan de mensen die ik ken, maar ik durf dat niet omdat de producten nogal duur zijn, en mijn ervaring is dat het het beste werkt als je de hele lijn gebruikt, alle stappen.
Namens mijn hele team wil ik je bedanken voor deze mooie review. Wat een onwijs mooi compliment dat mensen je 15 jaar jongen schatten! Ook bedankt voor je feedback. Hier ga ik graag nog even wat verder op in. Naast de kostbare grondstoffen zoals vitamine C of zoethoutwortel, en wat er met de prijs van een product gebeurt als deze in hoge concentraties zijn toegevoegd, speelt de verpakkingen (airless dispensers), het produceren in kleine oplages (= altijd vers), de wijze van bewaren (gekoeld) ook mee in een prijs. Je kunt het hele verhaal hier lezen mocht je het interessant vinden https://www.dr-jetskeultee.nl/wat-kost-nu-een-goede-creme/. Wist je dat je bij ons ook Spaarpunten kunt sparen? Zo kan je ook korting krijgen op de producten :-)
Ik gebruik nu een paar maanden de hele set en ben enthousiast. Mn huid is rustig en ziet er top uit!
Hartelijk dank voor je mooie review!
Wauw! Zolang gezocht naar producten die werkte voor mijn huid maar wat ook niet te lastig is om elke dag te doen. Ik ben nu 2 weken bezig en wauw! Want een resultaat nu al. Mijn huid heeft haar natuurlijke glow terug en ik heb er toch zo’n plezier in gekregen om in de ochtend en avond mijn face routine te starten. Alles klopt gewoon. Kortom, super tevreden! Ik heb het iedereen in mijn omgeving aangeraden jullie producten te gebruiken. Lieve Jetske dankjewel!
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Wij kunnen ons goed voorstellen dat het lastig is de geschikte producten voor jouw huid te vinden. Er is immers zo veel keuze ... Super dat je huid weer haar 'glow' terug heeft. Mocht je nog ergens hulp bij nodig hebben, bijvoorbeeld het opbouwen van de producten, laat het gerust weten. We denken graag met je mee.
door mijn dochter gewezen op uw producten en sindsdien gebruik ik ze. Zeer tevreden en mijn huid ook ! Geen andere onzinnige producten meer nodig
Ontzettend leuk om deze review te lezen, bedankt voor het delen van je ervaring Anjo!
Gebruik de basis huidverzorging en vit a serum al bijna 2 jaar. Maar buiten de cleansers om niet dagelijks. De moisterer gebruik ik helemaal niet en heb ik aan mijn partner gegeven. Hij krijgt er een mooie huid van en ik een allergische uitbraak van branden, jeuken, giga rode bultjes. Best bizar te ontdekken en ik kijk dan ook met een schuin en jaloers oog naar zijn mooie huid. I.p.v de moisterer gebruik ik afwisselend de toner en suncare spf 15. Dagelijks gebruik van de toner, exfoliant en serum levert ook huidirritatie op. Deze gebruik ik daarom 1x per week en dat verdraagt mijn huid wel goed. Ondanks de gevoeligheid voor de producten is mijn huid gladder en gezonder van kleur dan voorheen. Met deze producten is het gewoon proberen wat het beste is voor jouw huid. Niet elke huid reageert hetzelfde. Bezorging verloopt bij ons in het dorp erg goed.
Fijn om te lezen dat jouw huid gladder en gezonder van kleur is dan voorheen. Maar wel jammer dat je zo gevoelig reageert op de producten. Heb je hierover toevallig tussentijds contact gehad met onze huidtherapeuten? We denken namelijk heel graag met je mee. Mocht je toch nog graag extra of persoonlijk advies willen over de verzorging van de gevoelige huid, dan kun je ons altijd een berichtje sturen.
Lange tijd ben ik niet zorgvuldig met mijn huid omgegaan totdat ik een Make up masterclass volgde bij Elles Nijkamp. Zij zei met een glimlach: “daar kom je niet meer mee weg boven je 50e”. Zij zette mij op het spoor van skinCare. Ik gebruik nu de hele lijn en ben zeer enthousiast. Moet een beetje wennen aan de suncare 30. Dat is het enige product dat ik niet zo prettig vindt. Het smeert wat minder soepel. Maar ja ik geloof in de visie van skinCare dat bescherming tegen de zon de beste bescherming is tegen rimpels. Dus ik zet door. Jetske en team bedankt
Wat leuk om te lezen Iris. Daarop willen wij simpelweg een groot dankjewel terugzeggen! Heb je al eens contact gehad over de Suncare SPF30 met onze Klantenservice? Mijn team van huidtherapeuten en -deskundigen denken graag met je mee.
Ik gebruik al vele jaren alle verzorgings producten! Mijn huid is zichtbaar verbeterd! Een minpuntje is alleen dat de zonnecrème op het gezicht bij iets transpireren witte sporen achter laat
Wat fijn om te lezen dat je huid is verbeterd! Hopelijk mogen we nog lang deel uitmaken van je dagelijkse huidverzorgingsroutine. Betreft de zonnecrème, heb je hier al eens contact over gehad met onze Klantenservice? Mijn team van huidtherapeuten en -deskundigen denken graag met je mee.
Zeer verzorgdI
Dank je wel voor je review en hoge cijfer Marijke!
Eindelijk een oplossing voor mijn lastige en onzuivere huid. De producten werken top en de service is vriendelijk en snel.
Hartelijk dank voor het delen van je ervaring!
Prima ervaringen met de producten. Mijn huid is nu alweer jarenlang in rustiger vaarwater. Goede informatieve blogs, óók met verwijzing naar andere goede producten van de concurrentie! 1 x slecht afgeleverd door de bezorgdienst. (Op de grond voor de voordeur,2 meter van de rijbaan, goed zichtbaar voor iedereen om mee te nemen), vandaar 4 i.p.v. 5 sterren.
Dat zijn mooie woorden! Leuk om te lezen dat je niet alleen de producten goed vindt, maar ook onze service en blogs. Jammer van die vervelende ervaring met de bezorger; daar hebben we helaas niet zo veel invloed op.
Wanneer ik besteld heb wordt er altijd heel snel geleverd. Verder ben ik erg tevreden, sinds het gebruik van deze producten heb ik een veel betere huid en heb ik weer meer zelfvertrouwen!
Superleuk dat je zo tevreden bent over zowel de producten als de levering; daar zijn we erg blij mee. Wat fijn om te lezen Jolijn!
Het stappenplan werkt uitstekend. Mijn huid is er echt op vooruit gegaan, krijg complimenten en ook de vraag naar welke huidkliniek ik ben gegaan. Marketing over peperdure crèmes waren al ongeloofwaardig maar zijn nu echt hilarisch geworden. Uncover Skincare producten zijn hier het bewijs van.
Wauw wat een mooie woorden! Wat leuk om te lezen dat je complimenten krijgt over je huid. We hopen dat je nog lang klant zult blijven en willen je in ieder geval heel erg bedanken voor je vertrouwen in onze producten en natuurlijk voor je mooie cijfer!
Begonnen met 1 product, en maak nu gebruik van heel de lijn!
Wat leuk om te lezen zeg!
Ik gebruik sinds een paar maanden de cleanser en repair crème. Mijn huid is veel minder droog en ik ben zeer verrast met het resultaat.
Wat fijn om te lezen dat je huid veel minder droog is door het gebruik van de Cleanser en de Repair Cream. Hopelijk mogen we nog lang deel uitmaken van je dagelijkse huidverzorgingsroutine. Enne... als we je eens ergens bij kunnen helpen, horen wij dit natuurlijk ook graag.
Ik gebruik de gehele verzorgingslijn en mijn huid is sindsdien een stuk rustiger.
Hartelijk bedankt voor je mooie cijfer Zoë. Wat fijn dat je huid rustiger is geworden door het gebruik van de producten.
De rede waarom ik zou erg van Jetske haar producten houd is de ingrediëntenlijst: alle ingrediënten die in de producten zitten zijn nauwkeurig uitgekozen. Alle ingrediënten die irriterend voor de huid kunnen zijn komen niet in Jetskes producten voor, en de ingrediënten waarvan is aangetoond dat het iets goeds doet voor de huid juist wel. Voor alle huidtype ben je bij Uncover Skincare dus aan het juiste adres!
Wauw Dewi, dank je wel voor je mooie woorden. Wat leuk dat je iets deelt over de ingrediënten, hier ben ik stiekem ook een beetje trots op. Veel smeerplezier!
Los van het feit dat ik erg tevreden ben over de producten zelf (wat een verschil in mijn gezicht!!), ben ik ook tevreden over het bestelproces. Het is vrij makkelijk om producten te bestellen op de website van Jetske Ultee. De website is overzichtelijk en makkelijk te navigeren. Bestelling tot nu toe altijd een dag later al in huis gehad (als PostNL geen eigen perikelen heeft ivm drukte ;-)) En er zit altijd een leuk kaartje bij je bestelling! Het zijn de kleine dingen die het ‘em doen in het leven...
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over zowel de producten als het bestelproces Merel! Wij worden eerlijk gezegd stiekem zelf ook altijd blij van de kaartjes die gemaakt worden in ons team. We hopen dat je nog lang klant zult blijven en we willen je in ieder geval heel bedanken voor het schrijven van de review.
Het woord 'onrust' kan op twee manieren gelezen worden. De ene uitleg is, is dat mijn huid al enige jaren stabiel rustig blijft. Het andere is dat voordat ik de alle producten van Jetske gebruikte, de neiging had om na een aantal jaren weer om te zien naar een ander merk, want mogelijk nog beter? Soms heb ik deze aanvechting om onduidelijke redenen nog weleens. Maar......omdat ik geen reden heb om over te stappen naar iets anders, want zeer tevreden, zou ik het als 'vreemdgaan' en 'ontrouw' ervaren. Nu ga ik de 'rust' koesteren en bewaren!
Wat onwijs leuk dat je zo'n trouwe klant bent. Fijn dat je huid rustig en stabiel blijft. Bedankt dat je dit met mij wilde delen. Mochten we iets voor je kunnen doen, laat het dan gerust weten!
Van de producten van dr. Jetske Ultee Scincare knapt mijn huid op en ik kan eigenlijk niet meer zonder. Ik probeer mijn enthousiasme aan mijn familie te vertellen als zij kampen met een huidprobleem zoals allergie. Helaas staan zij daar niet voor open, maar wellicht komen zij daarop terug. De nieuwsbrief lees ik regelmatig: ik ben dan ook reuze benieuwd naar de nieuwe producten van Scincare die in de komende maanden worden uitgebracht.
Heel fijn om te horen dat je huid is opgeknapt van de producten. Wat leuk dat je de nieuwsbrieven leest én je je enthousiasme wilt delen met je familie. Mochten ze graag een persoonlijk advies willen ontvangen, mogen ze ons altijd een berichtje sturen. We denken graag even mee!
Altijd prima op tijd geleverd, fijne produkten
Hartelijk dank voor je mooie review!
Ik kamp al jaren met een vlekkerige, ietwat vette huid met ook nog wat pigmentvlekken. Zowat alle producten die er te koop zijn geprobeerd, van dure tot minder dure producten, maar niets hielp echt. Ik las al geruime tijd het blog van Jetske met alle prachtige tips en uitleg over huidverzorging en voeding. In maart dit jaar, toen de wereld op zijn kop stond door de lockdown, vond ik het ook de tijd om, juist nu, extra aandacht aan mijn huid te besteden. Daarom gestart met de producten van Jetske. Inmiddels gebruik ik de cleanser, toner, moisturizer, exfoliant en vitamine A serum. Ook de foundation en de poeder gekocht. En ALLE producten zijn GEWELDIG. Mijn huid is enorm opgeknapt en dank zij Jetske ga ik het jaar 2020 uitzwaaien met een mooiere huid dan ooit. Ook de service is fantastisch. Alle producten worden gratis verzonden en toen ik een tijdje geleden de verkeerde kleur foundation had gekocht, kon ik dit zonder problemen terugsturen en mijn geld was binnen no time weer teruggestort. In alle opzichten ben ik blij met Jetske. CHAPEAU met hoofdletters. Zij heeft voor mij 2020, ondanks alle beperkingingen ivm corona, toch tot een prachtig jaar gemaakt. Ik straal!!
Wauw ... Hier gaan wij nou weer van stralen. Wat een mooie gedachte dat je tijdens de lockdown wat extra tijd wilde besteden aan je huid. Al helemaal mooi dat je huid zo is opgeknapt. We wensen je het allerbeste voor 2021!
Ik heb heel snel eczeem of een geïrriteerde huid en had nog geen zonnebrandcreme gevonden waar ik tegen kan. Deze werkt prima, geen last van en smeert lekker, geen witte waas!
Bedankt voor het delen van je ervaring met de zonnebrandcrème. Superfijn dat je geen eczeem krijgt van ons product. Hier is het product ook speciaal voor ontwikkeld, maar om het ook terug te horen is erg fijn. We zijn benieuwd of je de Suncare of de Suncover gebruikt!
Altijd snelle levering, goed verpakt en de producten zijn geweldig!
Wat fijn dat je tevreden bent over de levering, de verpakking en de producten. Namens mijn hele team; bedankt!
Altijd correcte en snelle levering. En bij een vraag ook een vriendelijk en aardig iemand aan de telefoon met deskundige uitleg. Ga vooral zo door! Met vriendelijke groet, Hanny van Klooster
Geweldig om te lezen Hanny! Heel erg bedankt voor dit bericht.
Jetske Ultee! Ik zweer bij haar producten. Ieder product dat ik gebruik is een succes. Inmiddels gebruiken steeds meer vrienden en familieleden haar producten door mijn enthousiaste verhalen :). Zelfs mijn sceptische oma van 83 die altijd “de blauwe pot Nivea” gebruikte is om. Ik zou zeggen: probeer een product en je zult zien dat je niks anders meer wilt!
Hartelijk dank voor je positieve review! Hier worden wij heel blij van. Erg fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent over de producten. Wat leuk ook, dat je oma de producten nu ook gebruikt. Veel smeerplezier gewenst.
7 Kon Emmaplein
Rotterdam 3016 AA