Fantastische producten

Snel antwoord op vragen per mail en hele goede producten

Super producten die elke cent waard zijn

De producten van Jetske Ultee zijn prachtig. Ze doen mijn huid zienderogen goed. Ik krijg regelmatig complimenten over mijn jeugdige uitstraling. Met mijn grijze krullen kan dat alleen maar op mijn huid van toepassing zijn.

Prachtige producten, snelle service

De klantenservice is snel en oplossingsgericht. De producten zijn erg fijn voor de huid. Blogs en info ook verhelderend.

Duidelijke Website met uitstekend advies

Na de huidtest ontvang je een uitstekend advies met producten die op jouw huid zijn afgestemd. Die producten kun je ook in een keer in je winkelmandje doen. Super handig!

Fantastische producten die echt iets doen

Ben erg blij met de huidverzorging van Jetske. Ben erg kritisch wat ik op mijn huid smeer. Ik ben gezegend met een mooie huid maar deze producten geven mijn huid toch nog een boost. Ik had meteen al een erg goed gevoel en wil niets anders meer voor mijn huid. Ik raad het vaak aan aan vriendinnen. Dankjewel Jetske ga vooral zo door en maak ook maar oogschaduw lipstick ik hou me aanbevolen:)

Top producten!

Heel blij met de producten. Mijn huid is ziet er veel beter uit door de producten van Dr. Jetske

Dubbel gevoel na een half jaar gebruik

Je merkt dat dit producten zijn waar heel goed over is nagedacht, en dat vertaalt zich ook in de goede beoordelingen. Hoewel de producten duidelijk van heel goede kwaliteit zijn, heb zelf echter niet zo’n eenduidige ervaring. Na eerst het 5 stappenplan voor een vette huid te hebben gebruikt kreeg ik last van heel veel huidkleurige bultjes op mijn kin (waar ik eerder juist alleen onzuiverheden op mijn wangen had). Daarna in overleg met de (heel goede!!) klantenservice overgeschakeld naar het 5 stappenplan voor droge huid plus een aanvullende acid en de exfoliant voor vette huid. Nu heb ik regelmatig uitbraken op mijn kin, waar eerder dus huidkleurige bultjes zaten heb ik nu echte ontstekingen. Dit duurt inmiddels al een maand of 2. Na inmiddels 400 euro verder te zijn twijfel ik nu erg of ik over moet schakelen naar andere producten. Conclusie van mijn ervaring: het heeft geweldig geholpen met mijn originele klachten op mijn wangen maar heeft mij wel een geheel nieuw probleem veroorzaakt. Hierdoor vraag ik mij af of deze producten goed geschikt zijn voor een gecombineerde huid, zoals die van mij. Verder verdient het bedrijf en de service wat mij betreft wel een dikke 10 en zou het zeker aanbevelen om het uit te proberen.

Top producten!

Super tevreden en blij mee. Gebruik nu een jaar de gezichtsproducten. Ook de zonnebrand en body zijn fijn. Mijn huid is mooi egaal, rustig en de rosacea en couperose zijn praktisch verdwenen. Voor mij niets anders meer.

Mijn Beke gezicht en hals onder de rode bultjes

Ik gebruik de cleaner en de toner. Nu ook de moisturizer besteld . Na 2x gebruikt een allergische reactie . Volgens de site rustig opbouwen . Als mijn huis weer rustig is ga ik het mengen met Olaz parfumvrij, hoop dat het dan beter gaat .

Goede producten

En prima service, zeer betrouwbaar bedrijf

Producten die echt doen wat ze beloven.

Sinds een klein half jaar gebruik ik het 5 stappenplan , het serum voor de onrustige huid en de recovery creme. En mijn huid is zo ontzettend opgeknapt! Het is eindelijk lekker rustig, jeukt niet meer en is mooi egaal. Gebruik ook de foundation en de poeder, dat is ook al zo fijn! Voor mij niks anders meer!

Buiten dat de producten heerlijk zijn. Is de service uitstekend, producten zijn altijd op voorraad en de levering is altijd op tijd.

Super fijne producten, snelle levering

Ik heb veel last van roodheid in mijn gezicht, maar sinds ik de producten van Jetske gebruik is dit enorm verminderd. Ook pigmentvlekjes zijn sterk verminderd. En altijd een snelle levering. Top!

Geweldige producten en service

Mijn huid ziet er zoveel beter uit sinds ik de producten gebruik. Iedere keer komt er weer een nieuw product bij. Ik ben fan!

Prachtige producten!

Ik gebruik nu al jaren bijna alle producten... en ja, soms twijfel ik; zal ik toch maar niet bij de plaatselijke drogist mijn spullen halen? Maar, die gedachte is van korte duur ;)! Want nergens vind ik zulke prachtig producten als bij Jetske Ultee! En.. vandaag besteld, morgen thuis. Dus daarom ook eens een keer mijn mening. Bij deze..:) Graag zou ik als vaste klant wel eens een compliment/aardigheidje van jullie ontvangen, maar dat is een ander verhaal..:) Hartelijke groet,

Erg duidelijk, goede service, klantvriendelijk en snel.

In deze tijd, super!

Renske heeft mij snel, duidelijk en goed geholpen. Zowel voor het bijtijds verzetten van mijn afspraak in Rotterdam, tot het beantwoorden van mijn vraag per mail over een bestelling en feestverpakking (wat wellicht een idee kan zijn voor volgend jaar). Dankjewel voor de goede service!

Hele fijne producten mijn huid is er zeker op vooruit gegaan.

Snelle bezorging, mijn huid is rustiger geworden en de producten voelen heel fijn aan op de huid. Ook de foundation is heel mooi op de huid en gaat niet in je rimpeltjes zitten. Ik ben heel tevreden.

Fijne producten, snelle levering en bij vragen staan ze altijd klaar!

SUPER behulpzaam en heel erg aan te bevelen

Ik heb nu een aantal keer telefonisch en per mail contact gehad met de medewerkers van dr Jetske Ultee Skincare. Wat een lieve, behulpzame dames/meiden! En wat ik ook heel belangrijk vindt is dat ze je op een hele aardige manier te woord staan. Niks wat je vraagt is teveel en je krijgt gericht en snel antwoord op je vraag. Ik heb de producten nog niet eens gebruikt maar ben nu al heel erg tevreden dus heb er alle vertrouwen in. Mochten de producten onverhoopt toch niet goed zijn voor mijn huid of als ik ergens last van krijg, krijg ik binnen 30 dagen mijn geld terug. Ik denk niet dat het nodig is maar het is goed dat het binnen de mogelijkheden behoort. Wat een ontzettend goede service! Lieve dames van dr Jetske Ultee, vriendelijk bedankt!

Geweldige producten en een top service

De producten doen wonderen voor mijn huid, geen rosacea meer, puistjes of andere problemen. Mijn over gevoelige huid reageert er goed op en is rustig. Geen verzendkosten, producten retour sturen geen probleem en professioneel advies. Een echte aanrader!

Kwalitatieve service!

Het is altijd een fijne ervaring om te bestellen bij Dr. Jetske Ultee. Ooit heeft een collega mij het Huidboek uitgeleend en sindsdien ben ik verkocht. Naast het 5 stappenplan, ben ik nu mijn collectie aan het uitbreiden naar de make-up. Ik ben benieuwd!

Hele goede producten die er toe doen!!

Naast de prima producten is het ook een heel service gericht bedrijf. De medewerkers zijn oplossing-en klantgericht bezig. Website werkt prima en dat ook nog zonder verzendkosten. Samengevat: een topbedrijf!!!

super

fijne duidelijke website, verzending is snel en goed te volgen, maar het belangrijkst is de fijne producten!

Ben helemaal tevreden

Vindt het een top product.Heb jaren lopen tobben van het ene merk naar het andere merk .Ze beloven allemaal gouden bergen maar nee. Maar deze producten komen heel ver in de buurt. Gebruik het nu een paar jaar en ben heel tevreden.Wat ze beloven dat doet het ook .Chapeau. Ook de levering en de verpakking is helemaal top.En ook de service heb twee keer een probleem gehad met een pompje wordt keurig netjes opgelost. Dus ik ben zeer tevreden

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA