Ik gebruik bijna alle producten van Uncover Skincare, ook Vitamin A serum, op een gegeven moment, kwam er niets meer uit het pompje. Toch hoorde ik bij het schudden dat er nog Vitamin A serum in zat. Hierover heb ik gebeld en ik kreeg per omgaande een vervangend product gratis toe gestuurd. Geweldige service! Ik gebruik al een behoorlijke periode Uncover Skincare. Ik vind het bijzondere fijne producten voor een hele redelijke prijs. Ook interessant is, dat er heel veel informatie te vinden is op de site van Uncover Skincare.
Te gek dat je al lange tijd onze producten gebruikt. En heel fijn dat je zo goed geholpen bent door mijn Klantenservice. Hopelijk ga je in de toekomst ook nog veel hebben aan de blogs en informatie op de website! Hartelijk dank voor het delen van je ervaring.
Ik gebruik de producten van Jetske Ultee al jaren en ben er onwijs tevreden over. Ik ben er mee gestart vanwege een onrustige huid. Deze heb ik nu volledig onder controle. De levering is altijd super snel. Als ik merk dat een product bijna op is bestel ik nieuwe welke ik direct de volgende dag is al in huis heb. Zo grijp ik nooit mis.
Goed om te horen dat je je huid onder controle hebt gekregen door onze producten. Dat is waar wij het voor doen. Heb je ook een favoriet? Hier zijn wij stiekem wel heel nieuwsgierig naar ... Ook leuk om te horen dat je zo tevreden bent met onze snelle levering.
Steeds bezorgkosten toegevoegd. Paypal heb ik niet en IDeal werkt niet. Bovendien voor vlot gebruik is de lay out onhandig en de info veel te veel. “ less is more”!
Wat ontzettend jammer om te lezen dat de nieuwe webshop niet goed bevalt! We zijn eigenlijk wel benieuwd wat je precies ‘te veel’ of onhandig vindt. En wat er misgaat met de betalingsmogelijkheden. Zou je ons een berichtje willen sturen via de Klantenservice? We horen graag je feedback en hopelijk kunnen we je verder helpen.
Ik ben ontzettend blij met de producten van Jetske. Producten hebben denk ik een goede prijs kwaliteit verhouding. Daarnaast is het makkelijk te gebruiken en is mijn huid er super blij mee!
En wij zijn omgekeerd weer heel blij met jouw mooie review Carlijn! Leuk om te lezen dat je de producten zowel fijn als makkelijk in gebruik vindt. Mocht je toch ooit nog vragen hebben, laat het ons gerust weten. We helpen je altijd heel graag verder.
Sinds 2 weken gebruik ik via het 5 stappenplan de producten van Uncover, na analyse van mijn huid. Mijn huid, met rosacea en rimpels, (ik ben 66 jaar) ziet er sinds het gebruik van Undercover, hoe kort ook, stukken beter uit en voelt fijn aan. Het foundation sample uit geprobeerd en na een paar dagen, na de kleuren goed te hebben bekeken op mijn huid, de beautybox besteld. Kan niet wachten om ook deze producten te gaan gebruiken.
En wij kunnen niet wachten tot we uw ervaringen terug horen met de nieuwe producten ... Geweldig hoor, dat u de complete make-uplijn heeft besteld met de Beautybox. Dat is nog eens een mooi cadeau aan uzelf! Hopelijk bevallen de producten net zo goed als die van het 5 Stappenplan. Bedankt voor deze 10!
Altijd staan ze klaar je kan zeggen dag en bijna nacht top firma
Wauw wat een mooie woorden! We hopen dat je nog lang klant zult blijven en willen je in ieder geval heel erg bedanken voor je jarenlange vertrouwen in onze producten. Heel leuk ook om te lezen dat je zo tevreden bent met onze klantenservice. Top!
Ik ben heel blij met de producten als de exfoliant, moisturizer en het vitamine a serum. In dé eerste instantie reageerde mijn huid er heftig op maar na advies via de app ben ik het rustig gaan opbouwen. Nu gaat het heel goed. Ook toen mijn dopje van het flesje van het serum niet goed werkte werd ik serieus genomen en kreeg ik een nieuwe opgestuurd!! Heel fijn
Dat is een waardevolle review! Het is inderdaad heel belangrijk de producten rustig op te bouwen volgens het schema. Je huid moet namelijk eventjes wennen aan de hoge concentraties actieve ingrediënten in de producten. Fijn dat het na het gegeven advies goed is verlopen met de huid. En ja dat dopje … Het staat in de beschrijving, maar we krijgen er vaker vragen over hoor, dus we leggen het graag uit.
In eerste instantie vond ik de producten wel prijzig omdat ik het vergeleek met de reguliere producten (en die deden niet veel goed voor mijn huid) Uiteindelijk toch eea besteld en ik heb nu een rustige huid die veel beter aanvoelt. Ik vind het het geld echt waard! Ik heb een huid die snel verbrand en snel onrustig is (lichte rosacae) of allergisch reageert. Hier heb ik dan ook geen last meer van of ik moet op het gebied van voeding ineens heel slecht gaan doen. En dan nog is het een stuk beter dan voorheen.
Dat zijn de berichten die ons blij (en een beetje trots) maken Tamara. Heel fijn dat je je ervaringen hier wilde delen. Bedankt!
Ik heb de foundation besteld. Mijn huid blijft mooi, raakt niet “verstopt” en de tint pas ik in de winter iets aan door twee kleuren te mengen.
Het mengen van twee kleuren foundation kan inderdaad een goed idee zijn bij de wisseling van het seizoen. Zo blijft de kleur van de make-up steeds goed passen bij de tint van je huid. Leuk dat je dit hier deelt. En ontzettend bedankt voor je mooie rapportcijfer.
Ik gebruik deze producten al zolang deze bestaan en wil nooit anders meer.
Beste Anja, bedankt dat je dit leuke bericht hebt achtergelaten. Wij hopen dat wij nog vele jaren mogen bijdragen aan jouw huidverzorgingsregime!
Uitstekende producten. Prima uitleg over de producten. Bestelling volgende dag in huis. Heb je een probleempje dan wordt het snel en keurig opgelost. De producten van Jetske Ultee daar verblijdt ze heel veel mensen mee.
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de producten, levering én klantenservice. Daar worden wij erg blij van. Bedankt voor jouw mooie cijfer Sonja!
Ik gebruik sinds een tijdje de exfoliant voor de vette huid om mijn porien mee schoon te maken. Het werkt totaal niet. Een goedkoop kleimasker of scrub werkt veel beter.
Een vette huid wordt veroorzaakt door een verhoogde talgproductie. Met een vette huid kun je geboren worden, maar de huid kan ook tijdelijk vetter worden (bijvoorbeeld door hormoonveranderingen). Daarnaast zijn er heel wat externe factoren die je talgproductie beïnvloeden, waaronder ook de manier waarop je je huid verzorgt en het gebruik van bepaalde cosmeticaproducten. We zouden heel graag eens met je meekijken. Maskers of scrubs kunnen soms tijdelijk helpen, maar vaak houd je het probleem daarmee zonder dat je het door hebt in stand. Zou je contact willen opnemen met de Klantenservice? Ze helpen je graag verder met tips. Ook kun je een product waarover je niet tevreden bent retourneren.
Ik gebruik de poeder, suncover, exfoliant voor de vette huid, moisturiser voor de vette huid en de bodylotion. Die laatste is m’n favoriet. Nog nooit zo’n fijne crème gehad. Hij trekt snel in en mijn huid voelt daarna super zacht en totaal niet plakkerig. Echt heerlijk!
Wat leuk om te lezen dat je al deze producten van ons gebruikt! Ook leuk om zo’n mooi compliment te ontvangen over de Body Cream. Daar is namelijk hard aan gewerkt. Heerlijk dat je huid hier zacht door aanvoelt. Bedankt kortom voor jouw mooie review!
De enige reden dat ik geen vijf sterren geef maar vier komt door de prijs van de producten. Nu moet ik zeggen dat ik het niet erg vind om 50 euro te besteden aan bijvoorbeeld het vitamine A serum, omdat ik er ook echt heel lang mee doe, maar de cleanser en repair cream bijvoorbeeld gaan zo snel op bij mij dat ik het wel prijzig vind worden om ze te blijven aanschaffen. Om die reden gebruik ik vaak andere handcrèmes (helaas zijn die niet zo fijn als de repair cream) en heb ik een alternatief product gevonden om mijn gezicht mee te kunnen schoonmaken/reinigen. Desalniettemin vind ik de repair cream wel echt fantastisch. Ik heb snel last van droge lippen en heb handeczeem. Ik heb heel veel verschillende handcrèmes gekocht in de loop der jaren maar ze zijn allemaal te vettig en trekken niet snel genoeg in. Wat ik ook aanschaf de repair cream blijft favoriet, niks anders komt er bij in de buurt. Het product dat ik standaard het hele jaar door bestel is de moisturizer. Ik ben er enorm fan van! De peels en het vitamine A serum gebruik ik soms tussendoor maar over het algemeen heb ik genoeg aan de moisturizer. Helemaal top, bedankt Jetske en team!
Nou, jij ook bedankt Marion! Leuk om te lezen dat de Repair Cream jouw all time favorite blijft en je zo'n fan bent van de Moisturizer. Dit zijn stiekem ook twee van mijn favorieten. Over de prijs van producten maakte ik ooit een keer voor het programma de Rekenkamer een blog ‘Wat kost nu een goede crème’. Hierin kijk ik naar de samenstelling van crèmes die je bijvoorbeeld al voor een paar euro kunt kopen. Ik leg ook wat meer uit over kostbare grondstoffen zoals vitamine C of zoethoutwortel, en wat er met de prijs van een product gebeurt als deze in hoge concentraties zijn toegevoegd. Maar die ingrediënten zijn maar een deel van het verhaal. Verpakkingen (airless dispensers), het produceren in kleine oplages (= altijd vers), de wijze van bewaren (gekoeld) … dat alles speelt ook mee in een prijs. En nog meer. Je kunt het hele verhaal hier lezen mocht je dat interessant vinden https://www.dr-jetskeultee.nl/wat-kost-nu-een-goede-creme/.
In mijn zoektocht naar producten die mijn huid niet irriteren of vuur rood maken kwam ik hier bij Jetske Ultee uit. De ingrediëntenlijsten zagen er hoopvol uit dus besloot ik de huidanalyse te doen en heb ik het starterspakket besteld. Eerlijk is eerlijk niet alles beviel, de sunscreen was veel te vet en de facewash deed niets voor mijn huid, maar wow wat is mijn huid opgeknapt van de toner, exfoliant en de moisturizer! De toner heeft een hele fijne nevel en net als de rest van de genoemde producten breng je het heel makkelijk aan en is het fijn in gebruik. Ik had een best pittige pigmentvlek in mijn gezicht en deze is flink lichter geworden! Wow! Ik raad het iedereen aan!
Wauw, dit zijn de verhalen waar wij het voor doen ... Erg fijn om te horen dat je huid zo is opgeknapt en je pigmentvlek zelfs lichter is geworden! Bedankt voor je mooie woorden en het delen van je ervaring.
Ik gebruik sinds mei de producten van Dr. Jetske Ultee en ben ontzettend tevreden! Vooral het azelaic acid serum is favoriet! Het serum is een maand geleden opgegaan en ik wilde eerst wat anders proberen ( aangezien het product vrij prijzig is ) maar mijn huid begint een stuk onrustiger te worden met meer puistjes e.d. Daarom net dit serum toch maar opnieuw besteld! Ook heb ik de moisturizer voor de droge huid in mei besteld. Helaas begon mijn huid hiervan te zweten. Omdat het vrij warm was wilde ik wachten op de wat koudere dagen. Helaas nog steeds een zweterig gezicht na gebruik. Daarom vandaag contact gehad met de klantenservice. Deze adviseerden mij de moisturizer voor de vettere huid. Omdat ik pas na 30 dagen contact heb opgenomen krijg ik niet mijn geld terug maar heb ik wel een kortingscode van 20% gekregen. Een prima oplossing, aangezien ik zelf zo laat pas contact heb opgenomen. Ik ga de moisturizer binnenkort zeker bestellen!
Leuk om te lezen dat het Azelaic Acid Serum jouw favoriet is Sophie! En fijn dat je contact hebt opgenomen met de klantenservice over de Moisturizer. Het is inderdaad belangrijk dat je een product kiest dat aansluit bij de behoefte van je huid. Hopelijk bevalt het product uit de andere lijn goed; we horen het graag! Bedankt voor het delen van jouw ervaring en mooie cijfer!
Ik gebruik de exfoliant, vit A serum, body cream, gezichtscrème, suncare, poeder en soms de foundation. Alles in huis en ik wel al enkele jaren niet meer anders. Onderbouwing van wat erin zit geeft vertrouwen. Het is niet goedkoop maar je hebt ook maar weinig nodig. Nu bijna 49 jaar en de huid blijft mooi. Zal ongetwijfeld leefstijl en genen zijn maar de producten helpen me ook dit zo te houden.
Wat fantastisch om te lezen. Hartelijk dank voor jouw prachtige cijfer! Hopelijk mogen we nog lang deel uitmaken van je huidverzorgingsroutine.
Al jaren fan van de skincare producten. Tot vorig jaar heb ik naast de moisturizer dagelijks de suncare 15spf voor gezicht en handen gebruikt. Doordat deze crème ook best prijzig is, ben ik overgestapt naar de budget suncover 30spf voor gezicht en lichaam. Was daar tevreden over maar sinds kort is de samenstelling veranderd waardoor de crème te dik en vettig is. Er blijft een te overdreven glans achter en met name op het gezicht is dit heel vervelend. Jammer van deze verandering en hoop dat dit product weer produceerd gaat worden waardoor het niet meer zo vettig en glanzig is.
Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de Suncover. Fijn dat de andere producten naar wens zijn. Heb je hierover al contact gehad met onze Klantenservice. We kijken graag wat we voor je kunnen betekenen. Stuur je ons een berichtje?
Ik ben heel erg tevreden met de skincare van Dr. Jetske. Ik heb al zoveel verschillende merken geprobeerd en nog nooit is er een merk geweest waarvan ik dacht "hier blijf ik bij". De producten zijn simpel in gebruik en ik hou van de werkzame ingrediënten die erin zitten. Het zijn eerlijke en fijne producten in gebruik. Ook super dat het allemaal lucht dicht is. Vind dat meer hygiënisch en ook handig om de juiste hoeveelheid te gebruiken. Ook een pluspunt is dat de producten snel indringen en het voelt niet aan als een vette laag die op je huid ligt. Ik zou deze producten zeker en vast aanraden.
Bedankt voor het delen van je ervaring Liselot. Wat ontzettend fijn dat je zo tevreden bent met onze skincare. Zowel de samenstelling als de verpakking van onze producten zijn met veel zorgvuldigheid ontwikkeld. Erg leuk dat dit wordt gewaardeerd!
Mijn ervaring is dat het niet soepel verloopt 1. Het inloggen, sinds de nieuwe web-site 2. De crème is veranderd voor de ouder worden huid, veel te vet en veel te glanzend en plakkerig. 3. Vorige jaar was het voor mij een ideale crème
Beste Marijke, bedankt voor je feedback. Wat jammer om te horen dat het inloggen op de nieuwe website problemen gaf. We zijn druk bezig om dit op te lossen. Heb je al contact gehad met onze Klantenservice? Onze medewerkers kunnen je helpen om weer in je persoonlijke account te komen. Mag ik daarnaast vragen welke crème je bedoelt? We denken graag met je mee. Laat je het ons weten?
Eindelijk heb ik producten gevonden waardoor mijn huid rustig wordt. Van puber af aan heb ik een onrustige huid gehad. De Diana pil hielp, de nuvaring ook, maar niet iets wat je lichaam op lange termijn nodig heeft. Ik heb heel wat schoonheidsspecialisten gezien en goedkopere en dure producten gehad. Ik ben inmiddels 34 en was wanhopig op zoek naar producten die voor mij werken met eerlijke ingrediënten van een merk die ik tevens vertrouw. Kortom; een transparant merk. En eindelijk heb ik dat bij Dr. Jetske Ultee gevonden. Omdat het toch weer een grote uitgaven is en we vanwege corona thuis moesten blijven heb ik, naast de online test, via mail contact gehad met het team die me de juiste producten hebben aanbevolen. Ik heb het 5 stappen pakket en gebruik het volgens de aanwijzing elke ochtend en avond. Vanaf het begin dat ik het gebruik is mijn huid rustiger en heb ik nog maar heel af en toe een onzuiverheid op mijn kaaklijn of keel. Ik ben echt super blij met het resultaat. Dankjewel!
Jij bedankt, voor deze mooie review! Wat ontzettend fijn om te lezen dat je, na zo veel verschillende dingen geprobeerd te hebben, eindelijk iets gevonden hebt wat voor jouw huid werkt. En dat je huid gelijk vanaf het begin rustiger werd door de producten is natuurlijk helemaal super. Dit zijn de verhalen waar wij het voor doen. Mochten we nog eens iets voor je kunnen betekenen, laat je het dan weten?
Als altijd snelle goede service van hele fijne producten!
Dit vinden wij nu weer TOP om te horen :-)
Goede producten, goede informatie en goede service.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over zowel de producten als de service. Hier zetten wij ons dagelijks weer voor in! Bedankt voor het delen van je ervaring Irene.
Tevreden over de producten maar dit is al de 2e x dat mijn bestelling op het verkeerde (Oude) adres wordt bezorgd. Ik geef mijn nieuwe adres steeds duidelijk door bij de bestelling maar dan gaat het toch nog fout. Hoe kan dit in de toekomst voorkomen worden?? Mvg Cynthia Both
Wat vervelend om te lezen dat je bestelling op het verkeerde adres wordt bezorgd. Goed dat je het aangeeft! Heb je al contact gehad met onze Klantenservice? Dan kijken we wat er misgaat en kunnen we de adresgegevens voor je wijzigen. Laat je het ons weten?
Altijd snelle reactie op bestelling, en tijdens bezorgproces wordt je goed geïnformeerd. Bij het bestellen kan je al aangeven wanneer je het bezorgd wil hebben, heel prettig. Producten: eerlijk, werkzaam, geen flauwekul
Tien keer bedankt voor je mooie cijfer!
7 Kon Emmaplein
Rotterdam 3016 AA